Nemesio Cervantes 339 Napisano wczoraj o 20:11 mam uczulenie na siersciucha ale nawet bez tego wolalbym psa, np. jakiegos nieduzego boxera albo terriera. rozumne są i szanują Pana w stadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano wczoraj o 20:11 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: kółeczka vs merdanie ogonem i wywracanie sie ma plecy Mojemu zawsze ogon chodzi i wzniesiony do góry Tak wywraca się na boki i wije, czeka na pogłaskanie. Potem wchodzi ze mną czy z nami na klatkę i do mieszkania. Czasem czeka już przed bramką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano wczoraj o 20:13 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: mam uczulenie na siersciucha ale nawet bez tego wolalbym psa, np. jakiegos nieduzego boxera albo terriera. rozumne są i szanują Pana w stadzie To ja duże psy lubię, miałam trzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 339 Napisano wczoraj o 20:13 pies wytrzyma siku az wyjdzie ma dwor a kot za szafe albo musi miec kuwete co wali potem jak z murzynskiej chaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 339 Napisano wczoraj o 20:14 1 minutę temu, _Gretta napisał: To ja duże psy lubię, miałam trzy. jakie rasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano wczoraj o 20:14 Ale bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano wczoraj o 20:15 Mój miauczy i budzi mnie jak chce siusiu jak czasem z nim śpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano wczoraj o 20:16 Moj się drze jak zamykam się w łazience. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 49 Napisano wczoraj o 20:16 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: co wali potem jak z murzynskiej chaty XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano wczoraj o 20:19 Widziałam lalki koty bardzo realistyczne, koty dają chęci do życia i działają kojąco, mają mile futerko i pięknie mruczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano wczoraj o 20:20 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: pies wytrzyma siku az wyjdzie ma dwor a kot za szafe albo musi miec kuwete co wali potem jak z murzynskiej chaty Nie Lex.Mam kuwetę tak dla bezpieczeństwa gdyby został w domu, ale on nie chce z niej korzystać woli iść na dwór. Bardzo rzadko coś jest w niej. Są żwirki pochłaniające zapach jak już i zbrylające. 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jakie rasy? Pierwszy to znajda Sznaucer duży, potem 2 wilczyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano wczoraj o 20:21 4 minuty temu, 5klepka napisał: Moj się drze jak zamykam się w łazience. Mój się boi łazienki tak jak i deszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano wczoraj o 20:22 Przed chwilą, _Gretta napisał: Mój się boi łazienki tak jak i deszczu Moj też w sumie ale drze się zawsze. Tylko jak się kapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 337 Napisano wczoraj o 20:23 (edytowany) 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: mam uczulenie na siersciucha ale nawet bez tego wolalbym psa, np. jakiegos nieduzego boxera albo terriera. rozumne są i szanują Pana w stadzie Dla mnie tylko koty. Znakomite antydepresanty. Edytowano wczoraj o 20:23 przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 14 Napisano wczoraj o 20:26 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Dla mnie tylko koty. Znakomite antydepresanty. Zaraz po wódce ma się rozumieć, co salowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano wczoraj o 20:38 18 minut temu, kaszalot poblokowany napisał: Widziałam lalki koty bardzo realistyczne, koty dają chęci do życia i działają kojąco, mają mile futerko i pięknie mruczą Sztuczny kot? Nie, to przecież nie czuje człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 339 Napisano wczoraj o 20:39 17 minut temu, _Gretta napisał: Nie Lex.Mam kuwetę tak dla bezpieczeństwa gdyby został w domu, ale on nie chce z niej korzystać woli iść na dwór. Bardzo rzadko coś jest w niej. Są żwirki pochłaniające zapach jak już i zbrylające. i tak wali, jak sie wchodzi do mieszkania to czuc kota 17 minut temu, _Gretta napisał: Pierwszy to znajda Sznaucer duży, potem 2 wilczyce. sznaucery mają śmieszne te wąsy i brode i są szybkie, giętkie. ja mialem jamniki a ostantio wilczury same. znaczy sie starzy mieli duze psy. ale somsiad otruł po zlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano wczoraj o 20:40 2 minuty temu, _Gretta napisał: Sztuczny kot? Nie, to przecież nie czuje człowieka. A to tak bez związku napisałam że tylko ja rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 22 Napisano wczoraj o 20:46 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: i tak wali, jak sie wchodzi do mieszkania to czuc kota sznaucery mają śmieszne te wąsy i brode i są szybkie, giętkie. ja mialem jamniki a ostantio wilczury same. znaczy sie starzy mieli duze psy. ale somsiad otruł po zlosci Może jak mają niewychodzące.Ja bym kota nie pozbawiła powietrza i natury. Mam wychodzącego i wykastrowanego, już takiego 10 miesięcznego przyniosłam. Te rasowe sznaucery, to tak, ja miałam mieszańca. Nie był zarośnięty na pyszczku.Piękne oczy i rzęsy. Bardzo powolny i łagodny cierpliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 339 Napisano wczoraj o 20:52 (edytowany) 6 minut temu, _Gretta napisał: Może jak mają niewychodzące.Ja bym kota nie pozbawiła powietrza i natury. Mam wychodzącego i wykastrowanego, już takiego 10 miesięcznego przyniosłam. Te rasowe sznaucery, to tak, ja miałam mieszańca. Nie był zarośnięty na pyszczku.Piękne oczy i rzęsy. Bardzo powolny i łagodny cierpliwy. zwierzęta zmiękczają charakter, facety stają sie mietcy. w moim domu nie ma zwierząt, nawet chomika nie bedzie. choc czasem mysle by papuge albo innego malego ptaszka kupic. Do zwierząt trzeba miec czas i sie zajmowac nimi, latac po weterynarzach, karme kupowac itd. Mam dosc na cale zycie wychodzenia wieczorem albo rano w zime na przyklad. Edytowano wczoraj o 20:53 przez Nemesio Cervantes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 5 Napisano wczoraj o 20:53 34 minuty temu, kaszalot poblokowany napisał: Widziałam lalki koty bardzo realistyczne, koty dają chęci do życia i działają kojąco, mają mile futerko i pięknie mruczą Darmozjady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 337 Napisano wczoraj o 21:00 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Darmozjady Kocham koty Wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2162 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Jak jesteś niezdecydowany i nie wiesz czy chcesz coś jeść to nie wmuszala w Ciebie jedzenia... Co do reszty sam ją przyzwyczaiłeś, że za wszystko płacisz Ty... a teraz klapki na oczach zaczynają opadać i coraz więcej rzeczy będzie przeszkadzało (?). Edytowano 13 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 339 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, marawstala napisał: Co do reszty sam ją przyzwyczaiłeś, że za wszystko płacisz Ty... a teraz klapki na oczach zaczynają opadać i coraz więcej rzeczy będzie przeszkadzało (?). taka jest tradycja w tym kraju, dzieki upadkowi tzw. patriarchatu faceci mają okazje poznać smak nie podkladania sie, nie sponsorowania, wymagania tyle samo od baby co od innych facetow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2162 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: taka jest tradycja w tym kraju, dzieki upadkowi tzw. patriarchatu faceci mają okazje poznać smak nie podkladania sie, nie sponsorowania, wymagania tyle samo od baby co od innych facetow. Być może sam jej wielokrotnie coś wciskał i chętnie wyciągał portfel by się przypodobać. Jak Zosia samosia pokaże, że wszystko zrobi sama to facet też się nie będzie wtranżalał w jej kompetencje. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1282 Napisano 12 godzin temu 34 minuty temu, marawstala napisał: Jak jesteś niezdecydowany i nie wiesz czy chcesz coś jeść to nie wmuszala w Ciebie jedzenia... Co do reszty sam ją przyzwyczaiłeś, że za wszystko płacisz Ty... a teraz klapki na oczach zaczynają opadać i coraz więcej rzeczy będzie przeszkadzało (?). Myślę, że trafiłaś w sedno problemu. Gdy bardzo chciał ją zdobyć z radością za wszystko płacił. Teraz po pół roku już nie robi na nim takiego wrażenia, to kombinuje czy to faktycznie taki złoty interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1282 Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, marawstala napisał: Być może sam jej wielokrotnie coś wciskał i chętnie wyciągał portfel by się przypodobać. Jak Zosia samosia pokaże, że wszystko zrobi sama to facet też się nie będzie wtranżalał w jej kompetencje. : ) Zawsze możemy zmienić zasady, gdy czujemy, że nam relacja nie odpowiada. Jednak musimy liczyć się z tym, że druga strona uzna "nowy koszt" za za wysoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 12 godzin temu Cos ich jednak połaczyło. Przy niektorych jest chemia ujemna i ucieczka na dżewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2162 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 godzin temu, Pokraka napisał: Zawsze możemy zmienić zasady, gdy czujemy, że nam relacja nie odpowiada. Jednak musimy liczyć się z tym, że druga strona uzna "nowy koszt" za za wysoki. Nom druga strona może czuć się oszukana przez wersję demo, ale często zmiany są nieuniknione. Edytowano 4 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach