Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
The Broken Places

Ludzie z kafeterii= to co wydala Ruski myśliwy z Syberii a nawet nie XD

Polecane posty

... DEBATA O SIŁCE DWÓCH BRACI SPIEERDOLENIA LEŻAKA I BYCZEGO TO ... DOWÓD RZECZOWY TEGO CO PISAŁEM. BYŁO FORUM DOBRA MAMA PL TE DWIE GNIDY TAM BUSZOWAŁY WTEDY PDFY A TAM BYŁY SAME JAKIEŚ MATKI ITP. Wy bardziej ogarnięci serio zastanówcie się z kim piszecie, macie nie jeden swoje lata i rodziny, dzieci. Nie karmcie ludzi, co powinni być w pace. ONI OBAJ I TAKIE WIECZORNE MIELI SPRAWY I DOŁEK ZA STALKING, GORSZE RZECZY WTEDY. KULTURYSTYKA XDD TAK MOŻE KTOŚ POWIEDZIEĆ KTO TO ROBI ZAWODOWO, ALBO JEST PRO MOCNO. ZWYKLI PAKOLE NAWET Z SIŁKI ZAWSZE GADALI FACE TO FACE, ŻE CHODZĄ NA SIŁOWNIĘ TYLKO XDDD JA...E ... DRAMAT ŻE NA FORUM O CZYMŚ TAK PROSTYM DO WYJASNIENIA GADAJĄ PEEDOFILE LEZAKI ULANE KUURWA INWALIDY Z ALLEGRO I NAJEEBANI ULANI TIROWCY PIJAKI BYCZNIKI XDDDDD O KUURWA TO JEST DRAMAT SZKODA STRZEPIC RYJA NA WAS NORMICKIE KAFETERIA NIE XDDD TAKI WAS OBRAZ ... Z WAMI A LIBED I ŻABA DOSTANĄ GAŚNICĄ OD BRAUNA HAAHHA

Bo skrzywdzilem jego przyjaciolke, ktora przyjechala po mnie zabrac mnie do polski, miala byc impreza powitalna, a ja nie pojechalem, i szczerbaty zaczal hejtowac mnie, a ta mu nagadala bzdur o alfonsach

Edytowano przez The Broken Places

To milej procesji

ja wrocilem do grania w jedna gierke, kupilem premium i jestem druidem, i mi jeden kumpel nagadal ze powinienem olac karnet na plywalnie i jak prawdziwy druid brac lesne kapiele i miec kontakt z natura, wiec pewnie pojde dzisiaj do lasu sie wykapac.

Upaly tutaj ostatnio sa, zimna woda dobrze mi zrobi

I co tam sie dzieje na tej procesji?

Chodzi się z ludźmi za Jezusem. 

No lepiej spędzać czas na łonie natury niż w budynkach z ludźmi. Bardziej się wyciszysz i dotlenisz.

Tak, ale doceniam to, ze nie musze nigdzie wychodzic, a jak jestem zmeczony, bo oststnio duzo kilometrow maszerowalem z ciezkim plecakiem, to mam paranoje ze wyjde na zewnatrz, a mnie ktos zabiije, bo ja taki zmeczony ze nie bede mial sily uciekac albo sie bronic. Nogi mnie ciagle bola

Ale jak siedze przy laptopke, to mam okno szeroko otwarte a przed samym oknem kilka metrow wielkie zielone drzewo, i ogladam sobie jak ptaki chodza po galeziach z pokoju siedzac przy kompie, super sprawa.

Kocham zielen ❤️

Ale mozliwe, ze jak pojde wziac kapiel to sobie zrobie kontrolny spacerek 15-25km. A potem wroce do domu i bede sobie sluchal muzyki i gral w gierki piszac z ziomeczkami 🙂 

Milego dnia i procesji NyxN1ght 

• Thanks 1

Lubie tu chodzic za miasto, bo jest duzo zieleni, spokoj i ladne widoki

Fajnie sie zwiedza te angielskie wioski. Ciesze sie, ze nie mieszkam w duzym miescie. 

I ludzie jacys inni na wsi za  miastem. Mili i usmiechnieci. poszedlbym sobie kolejna noc spedzic pod chmurka, bo fajnie ostatnio bylo. I zero zywej duszy. 

1 godzinę temu, NyxN1ght napisał:

Idę dzisiaj na procesję.

Ja już po. 🙂

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!