Daniel86 44 Napisano wczoraj o 11:13 (edytowany) Witam. Ja w końcu mam sok jabłkowy kupiony Edytowano wczoraj o 11:16 przez Daniel86 Zmieniono szyk zdania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano wczoraj o 11:34 ja bym chcial byc milionerem w wieku 30lat i nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 57 Napisano wczoraj o 12:44 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja w końcu mam sok jabłkowy kupiony Ja lubię te małe soczki mam wrażenie że 1l i więcej to są rozwodnione a dla dzieci są lepsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano wczoraj o 17:39 modelki mają specyficzną urodę moja wygląda jak modelka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 23 godziny temu a co do soku nie ma porzeczkowego 1 l tylko te małe a ty Daniel nie śmiej się bo to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Mogę Ci przesłać sok do paczkomat aby spełnić więcej marzeń. Sok z kroku Edytowano 23 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 23 godziny temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: a co do soku nie ma porzeczkowego 1 l tylko te małe a ty Daniel nie śmiej się bo to prawda Zazdrośnik kolejny Ale te facety nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 23 godziny temu Baby też. Bleh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 23 godziny temu 21 minut temu, Kaszalotte napisał: Zazdrośnik kolejny Ale te facety nudne po prostu wysoka szczupła o ciekawej urodzie a makijażem można cuda zrobić 29 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Mogę Ci przesłać sok do paczkomat aby spełnić więcej marzeń. ja też nawet dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 109 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: Modelmi chyba ogolnie sa wysokie? tak ale niekoniecznie bardzo 175-182 50-60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 453 Napisano 22 godziny temu 8 godzin temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja w końcu mam sok jabłkowy kupiony I juz wypiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 453 Napisano 22 godziny temu 7 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Ja lubię te małe soczki mam wrażenie że 1l i więcej to są rozwodnione a dla dzieci są lepsze Bo to prawda i te w mniejszych butelkach sa lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 44 Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, Onaaaa napisał: I juz wypiłeś? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 57 Napisano 9 godzin temu 15 godzin temu, hrabia Pomme de terre napisał: modelki mają specyficzną urodę moja wygląda jak modelka Sprawdź czy ma okres może była facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 386 Napisano 9 godzin temu 5 godzin temu, Daniel86 napisał: Tak. Skąd pozyskałeś kasę na sok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus XVI 1 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja mam marzenir byc gwiazda rocka i koncert przed 50.000 ludzi na polu gdzies Zaczynamy jak sie zaczyna ciemno robic. Konczymy jak juz ciemno To musi byc cos, a nie jakies seeksy praca i pieniadze czy jezdzenie samochidem, chyba ze najnowszym Aston Martinem za £200.000 xD Edytowano 9 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus XVI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 57 Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Skąd pozyskałeś kasę na sok? Ja mam kody otrzymywania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 57 Napisano 8 godzin temu Jak by moje się spełniło z posiadania jakieś własnej belaniko to bym ci wysłał te wszystkie nesy i ekrany ciekłokrystaliczne soki jabłka tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 386 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Ja mam kody otrzymywania I dary z Kościoła 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 57 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: I dary z Kościoła 🫤 Teraz mam hak rzeczywistości ten kurczak w zamrażarce robi robotę chyba przestane kupować jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 44 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Skąd pozyskałeś kasę na sok? Tu nie o brak pieniędzy chodzi, ale o to, że ja rzadko wychodzę do sklepu, ale gdy ja raz na jakiś czas jadę np. do fryzjera, to ja po drodze wstąpię do sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 602 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Daniel86 napisał: Tu nie o brak pieniędzy chodzi, ale o to, że ja rzadko wychodzę do sklepu, ale gdy ja raz na jakiś czas jadę np. do fryzjera, to ja po drodze wstąpię do sklepu. a kurierzy do was nie dojeżdżają? możesz zamówić sobie całą zgrzewke na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach