Przecław 5 Napisano 17 godzin temu Nareszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 472 Napisano 17 godzin temu Jaka Aldona? Anna Giedyminówna, żona Kazimierza Wielkiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Jaka Aldona? Anna Giedyminówna, żona Kazimierza Wielkiego? Fiu, fiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 126 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jaka Aldona? Anna Giedyminówna, żona Kazimierza Wielkiego? A twoja mowa ciała co mowi ze otrzymujesz od niego również takie propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: A twoja mowa ciała co mowi ze otrzymujesz od niego również takie propozycje? Ale to jest uwodzicielski obraz od Alfonsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu chcecie dziewczyny fotke? piszcie to tutaj wrzuce, tylko musi napisac ktoras ze chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 16 godzin temu Nie chcemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 472 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, dep_sour napisał: A twoja mowa ciała co mowi ze otrzymujesz od niego również takie propozycje? On jest ułomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 16 godzin temu Nie dręcz nas swoimi fotkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: On jest ułomny O kim piszecie? Bo kandydatów jest spora gromadka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 126 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: On jest ułomny Aha czyli jak do ciebie sie z tym zwraca, to jest ułomny ale jak do mnie to już moja mowa ciała. Kumam troche ci te sojusze z pojaśniona nie robią dobrze na myślenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 16 godzin temu Jakiś mi mówił na ulicy tydzień temu że masz fajne tyly, milo mi się zrobilo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 472 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, dep_sour napisał: Aha czyli jak do ciebie sie z tym zwraca, to jest ułomny ale jak do mnie to już moja mowa ciała. Kumam troche ci te sojusze z pojaśniona nie robią dobrze na myślenie Tobie bitwy źle robią na humor. Myślałam, że tam jest dość emotek żeby tego nie brać głęboko do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Aha czyli jak do ciebie sie z tym zwraca, to jest ułomny ale jak do mnie to już moja mowa ciała. Kumam troche ci te sojusze z pojaśniona nie robią dobrze na myślenie wiem ze lecisz na mnie Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 126 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Tobie bitwy źle robią na humor. Myślałam, że tam jest dość emotek żeby tego nie brać głęboko do siebie. Nie wiem bo ostatnio sie dowalasz do kompletnych ... do tego bierzesz w obronę pojasniona o której sama piszesz ze jest manipulantka wiec wiesz better safe than sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu i go Krajzi, Krejzi, baby i go Krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Nie wiem bo ostatnio sie dowalasz do kompletnych ... do tego bierzesz w obronę pojasniona o której sama piszesz ze jest manipulantka wiec wiesz better safe than sorry Ułomnych nie da się wziąć na logikę chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Nie wiem bo ostatnio sie dowalasz do kompletnych ... do tego bierzesz w obronę pojasniona o której sama piszesz ze jest manipulantka wiec wiesz better safe than sorry come here baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 472 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Nie wiem bo ostatnio sie dowalasz do kompletnych ... do tego bierzesz w obronę pojasniona o której sama piszesz ze jest manipulantka wiec wiesz better safe than sorry Strach się odezwać, bo zostaje się zapisanym do obozu adwokackiego W danej sprawie mogą zachodzić dwie przesłanki naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu ja musze isc juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu pokazcie cycuchy dziewczynki, nie kloccie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz tirowiec 1 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Kaszalotte napisał: Jakiś mi mówił na ulicy tydzień temu że masz fajne tyly, milo mi się zrobilo Pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu ktora mi possie suty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Kaszalotte napisał: Jakiś mi mówił na ulicy tydzień temu że masz fajne tyly, milo mi się zrobilo pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu lalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Dariusz tirowiec napisał: Pokaż To był fajny Seba brunet i prosto w twarz powiedział zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: To był fajny Seba brunet i prosto w twarz powiedział zal to byl lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz tirowiec 1 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: To był fajny Seba brunet i prosto w twarz powiedział zal Super, to jeszcze pokaż co mu się tak spodobało xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 110 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Strach się odezwać, bo zostaje się zapisanym do obozu adwokackiego W danej sprawie mogą zachodzić dwie przesłanki naraz Ja jestem z frakcji niech każdy pisze to co chce inaczej się slokopierdzacy duszny i nudny klimat robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 16 godzin temu Wstawiajcie gęby w awatary i głoście to co piszecie to może któraś doceni my już ponad to wszystko wyżej srramy niż mamy siedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach