owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Ahh po slubie tez zero seeksu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 15 godzin temu 18 minut temu, miramar napisał: Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. jajochlebki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Wejdz we mnie A idź z takimi propozycjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Ahh po slubie tez zero seeksu? Absolutne zero. To będzie układ kulinarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu To twoja propozycja do miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu No w koncu gdzies pojde, nie martw sie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, miramar napisał: Dobre! A znasz gustu francuskie? Pieczywo panierowane jajkiem i smażone na patelni? Pychota. Aż dziwne ze chleb panierowany w jajku może być dobry, i to na słodko i wytrawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Spoko to milej relacji kulijarnejxD Edytowano 15 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: Na dodatek żegluje i jest zawsze na tak. a powiedziała Ci, gdzie się trzyma klucz do kilwatera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Przegapiłaś początek sezonu, ja już od dwóch tygodni zajadam się bobem i jeszcze mi się nie znudziło. Czy już jest "tanio"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: To twoja propozycja do miecza No bo, żeby wyjść najpierw trzeba wejść. To chyba logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Przegapiłaś początek sezonu, ja już od dwóch tygodni zajadam się bobem i jeszcze mi się nie znudziło. Lubię ten duży, ale i mniejszym nie pogardzę. Kilogram mam na dwa dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Ja nie gotuje, bo nie mam na prad, jestem biedakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu No ja nie rozumiem mirabar, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 13 Napisano 15 godzin temu Jutro se ugotuje z kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Czy już jest "tanio"? Dzisiaj 10,90 więc tanio, zaczynałam od 28 zł za 0,5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Aż dziwne ze chleb panierowany w jajku może być dobry, i to na słodko i wytrawnie. Ja tylko na słucki ale niejaka Pokraka napisała kiedyś, że można na wytrawnie i to było odkrycie życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Czy już jest "tanio"? Codziennie cena spada, ale jeszcze utrzymuje się na poziomie 15-20 zł za kilogram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Czy już jest "tanio"? 25zł/kg to chyba jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a powiedziała Ci, gdzie się trzyma klucz do kilwatera? Ja nie rozumiem co ona do mnie mówi o tym całym żeglowaniu. Ja tylko oczami mrugał, żeby się nie wydało, że się na tym nie znam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Nie stac mnie na gotowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jutro se ugotuje z kilo To jest gorsze od słonecznika. Jak zacznę jeść to do końca, bez odrywania się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Codziennie cena spada, ale jeszcze utrzymuje się na poziomie 15-20 zł za kilogram. Kupowałam po 10 za pół kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, miramar napisał: Nie oblewasz olejem ale polerujesz ściereczka z trzema kroplami. Spróbuję. Dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 13 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest gorsze od słonecznika. Jak zacznę jeść to do końca, bez odrywania się. Ze skoro jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest gorsze od słonecznika. Jak zacznę jeść to do końca, bez odrywania się. Ma parzyć w palce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Ja curry dzisiaj jadlem mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Brum! No co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 13 Napisano 15 godzin temu Ale mi ciężko jezu. I nogi bolo na pogodę. Fatalny dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ze skoro jem. Ale musi być dobrze posolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach