WychodzeNaChwile 724 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ma parzyć w palce. a ja przelewam zimną wodą - wtedy skóra łatwiej schodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ma parzyć w palce. Niby tak, ale potem człowiek traci czucie w opuszkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Dawac jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 12 godzin temu 3 godziny temu, owsikus szczerbatus napisał: A co to okap, to za oknem? Okapnik nad piec gazowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Ahh spoko Gretta To cos na co kapie woda? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 13 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ale musi być dobrze posolony. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, miramar napisał: No bo, żeby wyjść najpierw trzeba wejść. To chyba logiczne. Taaaa...a potem powiesz: zdecyduj się w końcu, wchodzisz czy wychodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Miecz napisał: Lubię ten duży, ale i mniejszym nie pogardzę. Kilogram mam na dwa dni. Ja też ten duzy codziennie po pół kg zjadam na 2 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Niby tak, ale potem człowiek traci czucie w opuszkach Mieczu, ja Cię proszę. Opuszki palców i tej godzinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Ja też ten duzy codziennie po pół kg zjadam na 2 razy. Ta odpowiedź niweluje tamtą odnośnie ewentualnego rozwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, miramar napisał: Ja tylko na słucki ale niejaka Pokraka napisała kiedyś, że można na wytrawnie i to było odkrycie życia. Moja babcia robiła na słodko i na wytrawnie, niedawno odkryłam te tosty na nowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Mieczu, ja Cię proszę. Opuszki palców i tej godzinie? Są całkiem przydatne w trakcie snucia opowieści o Słowianach Połabskich lub Wikingach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja przelewam zimną wodą - wtedy skóra łatwiej schodzi Nie wiedziałam, że tak działa zimna woda. Telefon uparcie pisze "dźga" a nie działa. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Miaina napisał: Też taki mam, nie do przebicia. Na całą resztę pomoże tabletka do zmywarki, rozpuścić w gorącej wodzie i przemyć płynem powierzchnię. To się chyba nazywał Franke czy Frankle... Ja się tu nie obawiam na tym daszku bo tu nie ma co palcować i ta stal jest lepsza, tylko łącze do komina u mnie jest tak śmiesznie że trzeba było jeszcze oprócz poziomego dołożyć do tego pionowe łącze.I stal jest już inna Kombinatorzy To się nie da umyć tak po założeniu teraz, sa bochomazy. Spróbuję tabletkami do zmywarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Moja babcia robiła na słodko i na wytrawnie, niedawno odkryłam te tosty na nowo. Nie wiem o czym piszecie, ale ja na taki podopieczny tost wbijam jajko sadzone i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ta odpowiedź niweluje tamtą odnośnie ewentualnego rozwodu. Haha, no nie wiem może się bedziemy żarli o bob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Są całkiem przydatne w trakcie snucia opowieści o Słowianach Połabskich lub Wikingach. Tiaaa... I zaraz będzie, że Ogórek, że inkwizycja... A ja już cały kompot z rabarbaru wypiłam! Teraz to tylko szklanka zimnej wody mi zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Haha, no nie wiem może się bedziemy żarli o bob. Piętrzysz niepotrzebnie trudności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: I zaraz będzie, że Ogórek, że inkwizycja... Trochę empatii Brum Chcesz na temacie oplutego i obspermionego Ogóra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Tak ogor jest smieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Miecz napisał: Taaaa...a potem powiesz: zdecyduj się w końcu, wchodzisz czy wychodzisz Ja to bym zupełnie inaczej mówiła. Zupełnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Miramar wrzucisz.foteczke schabu ze sliwka? Blagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Tiaaa... I zaraz będzie, że Ogórek, że inkwizycja... A ja już cały kompot z rabarbaru wypiłam! Teraz to tylko szklanka zimnej wody mi zostaje. Zròb zupę ogòrkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Trochę empatii Brum Chcesz na temacie oplutego i obspermionego Ogóra? I teraz mi się włączy myślenie o wycieraniu w firankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Do garow miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Wycieraniu nasienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja to bym zupełnie inaczej mówiła. Zupełnie inaczej. A co byś mówiła? A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Miramar wrzucisz.foteczke schabu ze sliwka? Blagam Nie potrafię tego robić. Wrzucać fotek na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Spoko, nie musisz xD A dobry wyszedl? Sama pieklas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: I teraz mi się włączy myślenie o wycieraniu w firankę. To brzmi jak refren disco polo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach