Miecz 790 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Dobrej nocy Państwu. Owocnego klikania. Wybiłaś mnie ze snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Umiem ale kiedyś nie umiałam, zawsze jest ten pierwszy raz. No pierwszy raz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Ciał Mieczu. Wstawiłabym serce ale może nie ma co przesadzać. Życzę Ci nocy takiej jaką lubisz. To miło z Twojej strony. Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chińszczyzna dominuje, czyli byle jakość. Czarny mat jest na topie. Jeszcze go nie spieprzyli. Gdzie? Brikoman, Jisk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Wybiłaś mnie ze snu O ja niegrzeczna, oj! Ostateczne cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: To musi być chyba malowane proszkowo? Jest taka? Chętnie bym wymieniła. Kiedyś krakowskie baterie były nie do zdarcia Ostatnio 10 lat temu przerabiałam łazienkę i kupiliśmy nową też krakowską To już nie to, i tak po kolei chińskie, chyba chińskie bo ciągle wymiana. Czarna armatura jest obecnie bardzo na topie, ale... niech nikt nie sądzi, że to wygoda bo nie zółknie jak białe i rdzy nie widzać. Plamy po mydle, szamponie i paście do zębów trzeba zaraz czyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Gdzie? Brikoman, Jisk? Jeżeli to ma być naprawdę dobrej jakości to HushLab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: O ja niegrzeczna, oj! Ostateczne cześć. O Ty niegrzeczna, oj! Ostateczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Obieracie bób? No luudzieee... Ja obieram bob, ale bez świadków spożywam go w mało elegancki sposób zamiast nacinac skórkę i wyciskać ziarna na talerz, po prostu nadgryzam ją i wyciskam bob prosto do ust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Ja obieram bob, ale bez świadków spożywam go w mało elegancki sposób zamiast nacinac skórkę i wyciskać ziarna na talerz, po prostu nadgryzam ją i wyciskam bob prosto do ust. No co Ty! My tutaj zgromadzeni to czysty Wersal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, _Gretta napisał: Z winogron ale swojskich to działają. Kupne wcale. Moi rodzice mają krzewy winogronowe, owoce są smaczne ale znacznie drobniejsze niż te kupne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Jeżeli to ma być naprawdę dobrej jakości to HushLab. Ściągnę do zakładki. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: No co Ty! My tutaj zgromadzeni to czysty Wersal No właśnie dlatego trochę się wstydzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Ściągnę do zakładki. Dziękuję A do kuchni to Franke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: No właśnie dlatego trochę się wstydzę Wstyd mam akurat zakryty, tak więc spokojnie, czuj się jak u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Jeżeli to ma być naprawdę dobrej jakości to HushLab. Tylko w jakich sklepach to mogą mieć? Gdzie to nabyć. Wyszliśmy z obiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A do kuchni to Franke. Mam zlewozmywak, Miaina też sobie chwali, bardzo dobry. Mogliby taką stal robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Tylko w jakich sklepach to mogą mieć? Gdzie to nabyć. Wyszliśmy z obiegu. Nic nie stoi na przeszkodzie wejść w obieg i poszukać w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: No właśnie dlatego trochę się wstydzę My też tak jemy to popularne takie jedzenie w ten sposób, jak i udko z kurczaka w rekach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Mam zlewozmywak, Miaina też sobie chwali, bardzo dobry. Mogliby taką stal robić. Przemyśl sprawę na spokojnie, zrób sobie zapotrzebowanie, wstępny kosztorys i do dzieła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, Miecz napisał: Dopytaj go, być może napisali mu: może nie jest zbyt urodziwa ale za to jak ładnie śpiewa! Mieczu, czy ty właśnie kierujesz się na poziom -1 mojego ogródka? Przecież wszyscy wiedzą, że jestem piękna i urocza jak klapa od srocza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przemyśl sprawę na spokojnie, zrób sobie zapotrzebowanie, wstępny kosztorys i do dzieła. Gorzej z działaniem ... 2 minuty temu, Miecz napisał: Nic nie stoi na przeszkodzie wejść w obieg i poszukać w necie. To już lepiej brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, afekafe napisał: Jako konsument, tylko na tym korzystasz. Nie jadam szypułek i nie mam w zwyczaju dłubać paluchem w deserze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Mieczu, czy ty właśnie kierujesz się na poziom -1 mojego ogródka? Przecież wszyscy wiedzą, że jestem piękna i urocza jak klapa od srocza. Dziękuję! Przypomniałaś mi jak to jedna z userek namiętnie zakopywała mnie pod iglakiem rosnącym pod jej blokiem. To były czasy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Gorzej z działaniem ... Ba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wstyd mam akurat zakryty, tak więc spokojnie, czuj się jak u siebie. Dzięks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dziękuję! Przypomniałaś mi jak to jedna z userek namiętnie zakopywała mnie pod iglakiem rosnącym pod jej blokiem. To były czasy! Nie była wtedy świadoma, że masz już rezerwację w Wlkp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie jadam szypułek i nie mam w zwyczaju dłubać paluchem w deserze. Truskawka po oderwaniu szypułki traci na "świeżości" i smaku. U siebie w domu odrywasz bezpośrednio przed jedzeniem (ja też), ale kawiarnie robią tego więcej z myślą, że nie wszystko się sprzeda tego samego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie była wtedy świadoma, że masz już rezerwację w Wlkp. Zakopywała mnie a za chwilę odkopywała. To była (chyba) miłość albo doszła do wniosku, że zbyt płytko mnie zakopała. Nie mogliśmy się dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Dzięks. Zawsze do usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach