BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu Tak smalców. On lubi smalec. Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: A czemu szczujesz bejbikiem? Chcesz zbudzić mego demona prokreacji? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tak. To zbieraj dla mnie na busa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 23 godziny temu 3 godziny temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie wiem o czym mówisz. Mnie to nie dotyczy. Rozumiem że cię Szynszyla rozpieściła inicjatywa ale nie każda kobieta będzie jaja nosić w torbie bo i na chùi. I może frytki do tego.. 3 godziny temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: No jeśli wolisz się mieć za onuce i służkę to się miej. Ja jestem księżniczko i mam wyebane kim wy tam jesteście na dworze. Może nocniki podajesz królowi albo barło polerujesz. Nie wiem. Nie wnikam.. I dlatego dla mnie Boni może wierzyć nawet w płaską ziemię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: To zbieraj dla mnie na busa. Pjoter ci pożyczy przyczepę od roweru. Nie ma lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tak smalców. On lubi smalec. Won Psi smalec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: I dlatego dla mnie Boni może wierzyć nawet w płaską ziemię Dziękuję. Pozdrawiam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 23 godziny temu 25 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ty to ślepa na wszystko. Pjoter zaklaska jajami, a ty już wniebozięta. Widmok karetko zatrąbi to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Pjoter ci pożyczy przyczepę od roweru. Nie ma lekko. Ale rower trójkołowy musi być. Już to widzę jak zapylam 5 km na szczepienie, to w sumie blisko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 23 godziny temu Jak na tym filmie powinniście używać aby być zdrowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 23 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Obleśne teksty to sama widzisz sama je piszesz. Spójrz w lustro następna Wracaj do swojej żony Bo jesteś tu nieproszony Masz obleśne teksty i wzrok Jesteś tak głupi, że szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: I dlatego dla mnie Boni może wierzyć nawet w płaską ziemię Uprzejmie wnioskuję o zezwolenie na noszenie poliestru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 23 godziny temu 18 minut temu, salix napisał: Tak dobrze dogadujesz sie z zacofanym obyczajowo ogorem i nie widzisz jego wyzwisk i oblesnych tekstów bo stosujesz różne wzorce zachowań społecznych dla kobiet i mężczyzn. Jak ogór i promyk wyzywają to spoko, jak ich ktos gasi to lament. Ona cały czas twierdzi, że nie widzi, jak burak wcina się w każdą rozmowę kobiet ze swoimi hejterskimi wys.rywami upośledzonego blokersa lat 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Uprzejmie wnioskuję o zezwolenie na noszenie poliestru Nie dostajesz To wiocha i niezdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu To niemożliwe, że on istnieje. To jest żart wp. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu Ostatnio zjadłam smalec 1 raz w życiu i mi smakował, ale teraz to już nie tknę na pewno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Nie dostajesz To wiocha i niezdrowe Czyli mogę, bo jestem z wiochy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 499 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ostatnio zjadłam smalec 1 raz w życiu i mi smakował, ale teraz to już nie tknę na pewno... Najgorzej jak masz w domu jednego miłośnika smalcu i czterech oleju. Zawsze zapyta czy tym razem smażymy na smalcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 82 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Najgorzej jak masz w domu jednego miłośnika smalcu i czterech oleju. Zawsze zapyta czy tym razem smażymy na smalcu Tylko na oleju. Smalec jebje świniom ostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tylko na oleju. Smalec jebje świniom ostro. Smalczyk pyszka, na chrupiącym chlebku z ogóraskiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 16 Napisano 23 godziny temu Fifofa jezyka polskiego nie umie Nikt go tutaj nie rozumie Ale on wciaz cwaniakuje Glowe ludziom pruje Piotrek nie pisz bez slownika Klania sie u ciebie gramatyka Zegar tyka sklep otwarty Co ty piszesz za dramaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Najgorzej jak masz w domu jednego miłośnika smalcu i czterech oleju. Zawsze zapyta czy tym razem smażymy na smalcu Mój znajomy smaży schabowe tylko na smalcu i nie uznaje żadnych olejów. Moja babka robiła dokładnie to samo, twierdząc, że to zdrowsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 619 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Mój znajomy smaży schabowe tylko na smalcu i nie uznaje żadnych olejów. Moja babka robiła dokładnie to samo, twierdząc, że to zdrowsze i prawidlowo, bo wieprzowine sie smaży na smalcu, a schabowe to z wieprza z tego co sie orientuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 23 godziny temu Zamiast dropsòw piszecie od czapy to to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 481 Napisano 22 godziny temu Też lubię smalec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 483 Napisano 22 godziny temu 24 minuty temu, Fifofa napisał: Sama piszesz tego czego ci brakuje,. ja nie pisałem tak, Pisałem kupiła sobie w sklepie ogórki by miała. Człowiek z wychodka strikes back jak widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 483 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Zamiast dropsòw piszecie od czapy to to Ogór, skąd ty tych leśnych dziadków wynajdujesz na YouTube? Ty chyba tak jak Sierocki Marek przeszukałeś już krańce interentów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Też lubię smalec Lubię też parówki i na przekór jukonskim mundrościom, wierzę, że nie są z krowich wymion Jak mi piszą 100% szynki, to ja wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 481 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Lubię też parówki i na przekór jukonskim mundrościom, wierzę, że nie są z krowich wymion Jak mi piszą 100% szynki, to ja wierzę Właśnie sobie zajadam. Pikok, polecam parówki z indyka. Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 293 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: Właśnie sobie zajadam. Pikok, polecam parówki z indyka. Dobre. Bardzo prawidłowo, smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach