Tak czeba tak 2 18 Napisano 21 godzin temu Tak najszybciej mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2182 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Dobrze muszą się sprzedawać bo nie tylko dzieci, ale też dorośli wkręcają się zakupy labubu : ) myślę, że ta moda szybko minie. Edytowano 14 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 904 Napisano 13 godzin temu Mała już poprosiła o to paskudztwo (dlaczego teraz tyle modnych postaci, którymi dzieci się interesują, jest creepy). Jeszcze cena za to Oczywiście mody mijają i zaraz dziecko chce kolejny modny koszmarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 226 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, selkie napisał: Mała już poprosiła o to paskudztwo (dlaczego teraz tyle modnych postaci, którymi dzieci się interesują, jest creepy). Jeszcze cena za to Oczywiście mody mijają i zaraz dziecko chce kolejny modny koszmarek U nas nadal poppy playtime. Masakryczne są te postacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 904 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: U nas nadal poppy playtime. Masakryczne są te postacie. Tak, też, koszmarne postacie, straszne po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 4 Napisano 12 godzin temu Huggy Wuggy całkiem fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 226 Napisano 12 godzin temu Nie jak go musisz codziennie drukować do kolorowania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 11 godzin temu nie wiem co to labubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 18 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, kris888 napisał: nie wiem co to labubu Gogle nie boli wczoraj robiłem resercz co jest viralem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Gogle nie boli wczoraj robiłem resercz co jest viralem no właśnie zobaczyłem, jakieś maskotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 18 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, kris888 napisał: no właśnie zobaczyłem, jakieś maskotki. Po 400zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 18 Napisano 11 godzin temu Podobno tiktoka może kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 18 Napisano 11 godzin temu A w Chinach 2,80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 630 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 11 godzin temu, Tak czeba tak 2 napisał: Tak najszybciej mln póki ci ten milion nie spłynie masz złoty biznes na butelkach w lidlu - 1 butelka / puszka = 10 grosz, ja dzisiaj wymieniłam 40 szt butelek z wody z ostatniego tygodnia = 4 zł. Na mojej ulicy mam 17 sąsiadów, jak przelecisz ich worki na plastik to masz już 68 zł/tydzień, a podejrzewam że duzo wiecej bo ja nie mam puszek po piwie, a upały ostatnio prawie codziennie. Zakupy w lipcu masz za darmo Edytowano 10 godzin temu przez Qwerty88 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 10 godzin temu kaucja za butelki i pewnie puszki też będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 129 Napisano 9 godzin temu 33 minuty temu, Qwerty88 napisał: póki ci ten milion nie spłynie masz złoty biznes na butelkach w lidlu - 1 butelka / puszka = 10 grosz, ja dzisiaj wymieniłam 40 szt butelek z wody z ostatniego tygodnia = 4 zł. Na mojej ulicy mam 17 sąsiadów, jak przelecisz ich worki na plastik to masz już 68 zł/tydzień, a podejrzewam że duzo wiecej bo ja nie mam puszek po piwie, a upały ostatnio prawie codziennie. Zakupy w lipcu masz za darmo Business idea by karen. I ty się dziwisz, że ludzie mają z ciebie bekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 630 Napisano 9 godzin temu 34 minuty temu, kris888 napisał: kaucja za butelki i pewnie puszki też będzie jeszcze nie ma, dla leżaka to jest wielka szansa z całego bloku może wyciągnąć jeszcze wiecej hajsu, jak mają zsyp to pewnie 10-pietrowy. 3 mieszkania na każdym piętrze to jest 30 mieszkań x 4 zeta = 120 zł na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 9 godzin temu 56 minut temu, Qwerty88 napisał: póki ci ten milion nie spłynie masz złoty biznes na butelkach w lidlu - 1 butelka / puszka = 10 grosz, ja dzisiaj wymieniłam 40 szt butelek z wody z ostatniego tygodnia = 4 zł. Na mojej ulicy mam 17 sąsiadów, jak przelecisz ich worki na plastik to masz już 68 zł/tydzień, a podejrzewam że duzo wiecej bo ja nie mam puszek po piwie, a upały ostatnio prawie codziennie. Zakupy w lipcu masz za darmo U nas są kaucjowane butelki plastikowe w lidlu? Nie widziałam, w innych państwach i owszem. Z ciekawostek to aplikacja Lidla działa, też w innych państwach wystarczy potwierdzić lokalizacje i nasz promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, Qwerty88 napisał: jeszcze nie ma, dla leżaka to jest wielka szansa z całego bloku może wyciągnąć jeszcze wiecej hajsu, jak mają zsyp to pewnie 10-pietrowy. 3 mieszkania na każdym piętrze to jest 30 mieszkań x 4 zeta = 120 zł na tydzień Pierwszy raz jak usłyszałam zsyp to też mi się skojarzyło z tym na śmieci w wieżowcach. I nie miałam pojęcia jak coś tam przechowywać, ale tu używają tej nazwy na jakieś dodatkowe pomieszczenie gospodarcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 630 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Pierwszy raz jak usłyszałam zsyp to też mi się skojarzyło z tym na śmieci w wieżowcach. I nie miałam pojęcia jak coś tam przechowywać, ale tu używają tej nazwy na jakieś dodatkowe pomieszczenie gospodarcze. Serio?? Zsyp to chyba od zsypywać, dziwna nazwa na schowek 4 minuty temu, Pokraka napisał: Nie widziałam, w innych państwach i owszem. dobrze wiedzieć, jak tam urlop ? Udany? Tęskniliśmy za tobą, szczególnie Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1305 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Serio?? Zsyp to chyba od zsypywać, dziwna nazwa na schowek Dokładnie, u nas sie mówi pakamera albo kanciapa. 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: dobrze wiedzieć, jak tam urlop ? Udany? Tęskniliśmy za tobą, szczególnie Miecz Dziękuję, urlop udany, było fajnie i odpoczęliśmy i pozwiedzaliśmy. No a morze czarne super ceplutkie więc Wiem, Miecz już mnie z rana poinformował, że z Brum tęsknili oczywiście z wzajemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 1 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, kris888 napisał: nie wiem co to labubu PIWNICZAK NA 100%, WIDZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, TREWO napisał: PIWNICZAK NA 100%, WIDZĘ a ja widzę że dalej krzyczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: a ja widzę że dalej krzyczysz NOM. A TO JAKAŚ TWOJA AI PODOBIZNA W AVIE CZY RANDOM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, TREWO napisał: NOM. A TO JAKAŚ TWOJA AI PODOBIZNA W AVIE CZY RANDOM? zrobione ai za pomocą prompta - opisałem siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 9 Napisano 1 godzinę temu Ludzie to kupują. Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) jjk Edytowano 1 godzinę temu przez cipekkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, cipekkk napisał: jjk Co dumbusia mnie cytujesz kochanie moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 18 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ludzie to kupują. Masakra Niektóre laski na tiktoku nawet sex za jakiś kolor oferujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Co dumbusia mnie cytujesz kochanie moje Mariusz znowu masz urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach