Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Macmat

Czy to tylko romans ?

Polecane posty

Hej Witajcie, z góry podziękuję za hejt i negatywne komentarze…

Niecałe dwa lata temu poznałem, kobietę, od razu na początku opowiedziała mi, że ma męża ale jej związek jest tylko związkiem „na papierze”, że nie sypiają razem, że mijają się w domu, a rozmowy między nimi toczą się tylko o dziecku, mijają niecałe dwa lata, nasz związek rozwinął się bardzo daleko, ale z jej strony nie ma najmniejszego ruchu w kierunku rozwodu nie ma nawet rozmowy co dalej z nami, oddałem tej kobiecie wszystko co miałem dla mnie najważniejszego, oddałem serce i wierność pomimo wiedzy, że ma męża ale uświadamiany byłem, że to tylko mąż na papierze, czuję się totalnie zmielony i zagubiony, podjąć rozmowę na temat przyszłości czy wycofać się z tej relacji ? 
dziękuję, za „mądre” odpowiedzi  

A co Ci pozostaje chyba najwyższa pora pogadać na ten temat... przez dwa lata nie było wcześniej takich rozmów? Ok. wiesz, że masz romans z mężatka nawet jeśli tylko na papierze nią jest to jednak przez te dwa lata nic się nie zmieniło w tej kwestii... może taki układ jej odpowiada, a może nie... ciężko cokolwiek z tego wywnioskować.

5 godzin temu, Macmat napisał:

opowiedziała mi, że ma męża ale jej związek jest tylko związkiem „na papierze”

Męża zdradza ale Tobie to mówi samą prawdę i tylko prawdę?

Zastanów się trochę - jemu coś obiecywała, urodziła mu dziecko, a i tak go oszukuje...

Mąż na papierze a co to znaczy dokładnie? Albo sie ma meża albo nie a nie ci wsciska że ma męża ale tylko na papierze.

Mąż czyli dozorca niewolników, ślepa była jak ślub brala

Z mężem się chowa potomstwo, z kochankiem, amantem masz romans czyli wszystko się zgadza...

Edytowano przez chrobot

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się