Pokraka 1363 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Makaronów jest masa zwłaszcza we Włoszech. Kartofla można przerobić na tysiąc dań. Właśnie se przypomniałam że mam książkę co się nazywa ziemniak. Tak ale w świecie ziemniaka nie dostaniesz żadnego z masy tych makaronów o to w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ja najedzona. Odchudzam sie od jutra. Napisałbym, że od jutra przestaję pić. Sam w to nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak ale w świecie ziemniaka nie dostaniesz żadnego z masy tych makaronów o to w tym chodzi. Być może. Ludzie to nie pożywienie. Chociaż sråczki można dostać od niektórych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Napisałbym, że od jutra przestaję pić. Sam w to nie wierzę Bo to trzeba zrobić a nie wierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Trochę mi to poezją kulinarną zalatuje. Lubię kulinarne porównania, bo jedzenie pełni ważną role w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Być może następuje niepokalane poczęcie w wieku 60 lat. Nie jestem wierzącą więc nie wiem jak to się tam odbywa Nie wiem po którym piwie rozkminię ten problem, ale wcześniej zapytam barmankę o której zamykają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie wiem po którym piwie rozkminię ten problem, ale wcześniej zapytam barmankę o której zamykają. Ale po co rozkminiac cudze problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Lubię kulinarne porównania, bo jedzenie pełni ważną role w życiu. Zapętliłaś się zbytnio między kartoflami a makaronem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ale po co rozkminiac cudze problemy. Bo jak nie myślę to robię się bardzo kochliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Bo jak nie myślę to robię się bardzo kochliwy. To uważaj żeby tam nie zapłodnić jakiejś milficy zdesperowanej po pijaku bo FAS bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Być może. Ludzie to nie pożywienie. Chociaż sråczki można dostać od niektórych. W ogóle życie jest jak jedzenie, bo możemy jeść zdrowo lub nie, pożywnie i lub nie. Tak samo życie nie każde jest takie samo może mieć różna jakoś i smak. Edytowano 8 godzin temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Bo to trzeba zrobić a nie wierzyć. BBB! Wykończysz mnie tymi mądrościami życiowymi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: W ogóle życie jest jedzenie, bo możemy jeść zdrowo lub nie, pożywnie i lub nie. Tak samo życie nie każde jest takie samo może mieć różna jakoś i smak. Kulinaria mnie nie kręcom. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: BBB! Wykończysz mnie tymi mądrościami życiowymi! Dużo mam tego jeszcze. Same mądrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Zapętliłaś się zbytnio między kartoflami a makaronem. Nie uważam, nie dostrzegam wady w tym rozumowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: To uważaj żeby tam nie zapłodnić jakiejś milficy zdesperowanej po pijaku bo FAS bedzie Dlatego zawsze kupuję spodnie z guzikami w rozporku. Ze swoim talentem do rozpinania mam dużo czasu by pójść po rozum do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano 7 godzin temu Dobrze, że na tym forum nie przestrzega się regulaminu. W zasadzie nie mam nic do powiedzenia o uczuciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dlatego zawsze kupuję spodnie z guzikami w rozporku. Ze swoim talentem do rozpinania mam dużo czasu by pójść po rozum do głowy. To jest pomysł jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Chociaż dla desperatki guziki nie bendom problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Kulinaria mnie nie kręcom. Sorry. Nie chodzi tu o krecenie lub nie. No cóż, nie każdy musi podzielać moje przekonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie uważam, nie dostrzegam wady w tym rozumowaniu Czyli jest gorzej niż myślałem. Chciałem napisać: nie kochasz mnie już. Ze względu na Widmo nie napiszę, bo znowu pier/dolca dostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie chodzi tu o krecenie lub nie. No cóż, nie każdy musi podzielać moje przekonania. Podzielam za to twoje zainteresowanie beksinskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: To jest pomysł jakiś. Nazwałbym to doświadczeniem życiowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nazwałbym to doświadczeniem życiowym Jakie życie takie spodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie chodzi tu o krecenie lub nie. No cóż, nie każdy musi podzielać moje przekonania. Przypadkiem nie wymiękaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Jakie życie takie spodnie. Przynajmniej nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przynajmniej nie narzekam Ja też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ja też nie. BBB, piona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Czyli jest gorzej niż myślałem. Chciałem napisać: nie kochasz mnie już. Ze względu na Widmo nie napiszę, bo znowu pier/dolca dostanie. Dostał nie dlatego, tylko z tego powodu bo zdawkowo odpowiadam na jego posty skierowanie do mnie i nie wydaje się ani w pogaduchy ani w kłótnie z nim. Myślę że trudno mu dobrać na to reakcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: BBB, piona! Rzuwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach