BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 19:54 Te jednorazowe smakowe som dobre do popykania dla towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 19:55 Ja ich tyton czerwony to 25,70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano wczoraj o 19:56 Dobre tylko ktoś wyklikał temat chyba wiem kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 19:56 Twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 19:57 Kùrwa zara mi plomby wylecz od tych przysmakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 19:59 2 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Te jednorazowe smakowe som dobre do popykania dla towarzystwa Ja gdybym paliła to jakieś smakowe długie cienkie. Te krótkie mi się ze starymi chłopami kojarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 20:00 Przed chwilą, salix napisał: Ja gdybym paliła to jakieś smakowe długie cienkie. Te krótkie mi się ze starymi chłopami kojarzą. Takich klikających już nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano wczoraj o 20:01 Przed chwilą, salix napisał: Ja gdybym paliła to jakieś smakowe długie cienkie. Te krótkie mi się ze starymi chłopami kojarzą. Byś paliła cygaro z bròdką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 20:01 Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Takich klikających już nie ma. Som gilzy można kupić tytoń i sobie zrobić Ja kupuje mentalowe czyli miętowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:02 U mnie w pracy dziewczyny palą papierosy elektroniczne, w tym jedna 19 lat ukrywa to przed mężem, który siedzi w Irlandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 20:02 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Som gilzy można kupić tytoń i sobie zrobić Ja kupuje mentalowe czyli miętowy Chyba mentolowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano wczoraj o 20:02 Ja nic bym nie paliła, bo jestem porządna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano wczoraj o 20:03 Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Chyba mentolowe Niet, to są mentalowe na mental milionerski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 20:03 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Niet, to są mentalowe na mental milionerski. Tak myslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:03 Jeżeli Winstony tyle kosztują () to wolę dołożyć 25 złotych i kupić kolejnego pięknego storczyka lub coś kotom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 20:04 Mi stypiara zaimponowala że naskrecala mentolowych na stype ja nie lubię robić na zapas to męczące robie 1 i jaram od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 20:04 Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Takich klikających już nie ma. Nawet nie wiem jakie są teraz, ostatnio paliłam w liceum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano wczoraj o 20:04 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: U mnie w pracy dziewczyny palą papierosy elektroniczne, w tym jedna 19 lat ukrywa to przed mężem, który siedzi w Irlandii W szpitalu chyba nie wolno palić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 36 Napisano wczoraj o 20:04 Przed chwilą, salix napisał: Nawet nie wiem jakie są teraz, ostatnio paliłam w liceum. Ja 2 lata temu. Bo taka tradycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 20:05 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: U mnie w pracy dziewczyny palą papierosy elektroniczne, w tym jedna 19 lat ukrywa to przed mężem, który siedzi w Irlandii One som niezdrowe niszczom pluca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:05 Nigdy nie paliłam i nigdy bym się nie związała z osobą paląca. Dlatego palaczom z oddechem smoka wawelskiego mówię won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:07 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: One som niezdrowe niszczom pluca Co teraz nie niszczy płuc? Mój tata palił 25 lat ale rzucił i zawsze gadał "Że to jednak ciągnie do papierosa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano wczoraj o 20:07 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jeżeli Winstony tyle kosztują () to wolę dołożyć 25 złotych i kupić kolejnego pięknego storczyka lub coś kotom Bo ty biedna jesteś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 20:07 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nigdy nie paliłam i nigdy bym się nie związała z osobą paląca. Dlatego palaczom z oddechem smoka wawelskiego mówię won Malowany jest w jej lidze niech się parujom jak podobajom sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 161 Napisano wczoraj o 20:08 5 minut temu, Fifofa napisał: Byś paliła cygaro z bròdką. Ogor, czy ty musisz wszędzie te swoje żarty januszowe wtrącać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:08 Przed chwilą, Fifofa napisał: Bo ty biedna jesteś. Co ma jedno do drugiego? 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 20:08 Ja bym se poorochal ale z dziećmi to nie będzie kiedy a dużo potrzebuje więc prędzej wakacje kamasutry jak wysle na kolonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 20:09 6 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Takich klikających już nie ma. Są takie kuleczki o różnych zapachach i można je dac do filtra w kazdym palierosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano wczoraj o 20:09 A ten upoślak nadal zazdrości Elce odziedziczonego mieszkania po babce i zarobków jej gachów, widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 20:09 4 minuty temu, mahdronal napisał: W szpitalu chyba nie wolno palić Za to w Łyszkowicach w blokach socjalnych tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach