Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 22:20 1 minutę temu, Srelcia napisał: Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:21 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: E tam to ja 15 lat temu jeszcze musi się nayczyc grac oblecha Co nie zmienia faktu ze dumbusia mu nie siedzi Kogo to obchodzi? Wariaty poszły spać, więc gaszę światło, bo rano znowu giełda mnie czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano wczoraj o 22:21 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: E tam to ja 15 lat temu jeszcze musi się nayczyc grac oblecha Co nie zmienia faktu ze dumbusia mu nie siedzi Czy ja marzę o tym żeby ludziom siedzieć ? Nikogo nie szukam dobrze mi samej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:22 Przed chwilą, Dżumbo napisał: Czy ja marzę o tym żeby ludziom siedzieć ? Nikogo nie szukam dobrze mi samej Chociaż raz mądrze gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano wczoraj o 22:23 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Chociaż raz mądrze gadasz Ty mało kiedy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano wczoraj o 22:23 Co za Grażyniska wstrętne waleczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:23 Rano temat się straci, pobanują nas wszystkich i tyle będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 22:24 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Próbowałem argena nagonic ci ale się mu nie podobasz jesteś skazana na lezaka bo drugi to pêdał ARGEN/KRISS LECIAŁ NA BROKEN I NA NIMFE CHYBA, PAMIĘTAM O K... WŁAŚNIE PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ, ŻE JAK PISAŁEŚ Z BROKEN TO UDAWAŁEŚ ASEKSA, AHAHA, BEKA 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:24 Przed chwilą, Dżumbo napisał: Ty mało kiedy Zawsze dobrze gadam i urodą nadrabiam. Co zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 22:24 1 minutę temu, Dżumbo napisał: Czy ja marzę o tym żeby ludziom siedzieć ? Nikogo nie szukam dobrze mi samej Tu by ci było dobrze fajne mebelki i rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 76 Napisano wczoraj o 22:25 1 minutę temu, Dżumbo napisał: Co za Grażyniska wstrętne waleczne Jak Gumisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano wczoraj o 22:25 10 minut temu, Malowany napisał: To Madzia nie jest sama. A z ciotką wszystko w porządku? Zapytaj jeżykowa projektujaca domy czy wszystko w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 22:25 CZAICIE, ZE LEŻAK 5-6 LAT TEMU UDAWAŁ KONSEKWENTNIE ASEKSUALNEGO? I TO PRZEZ WIEEELE MIESIĘCY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:25 1 minutę temu, Dżumbo napisał: Co za Grażyniska wstrętne waleczne Nie denerwuj się tak Dario. Książę Moon napewno przyjedzie na kucyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:26 Przed chwilą, salix napisał: Zapytaj jeżykowa projektujaca domy czy wszystko w porządku. I koszącą trawę w nocy jak Promyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 20 Napisano wczoraj o 22:27 2 minuty temu, TREV0 napisał: CZAICIE, ZE LEŻAK 5-6 LAT TEMU UDAWAŁ KONSEKWENTNIE ASEKSUALNEGO? I TO PRZEZ WIEEELE MIESIĘCY? Ze 3 lata 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:29 11 minut temu, Onaaaa napisał: Boże proszę nie pisz tak z tym imieniem bo zwariuję Z ciotką nigdy dobrze nie było ale to nie znaczy że są kobiety co nie chcą mieć dzieci. Też masz na imię Magda. Co to za tajemnica? No i jesteś samotna matka, a Promyk zawsze gardził kobietami z dziećmi, które są same.. Nawet odpowiednio je nazwał. Tak jak Malowany nazywa mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 22:29 Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Ze 3 lata PARADOKSALNIE MYŚLAŁEŚ, ZE DZIĘKI TEMU WYRWIESZ I ZAROOCHASZ ASEKSUALNĄ BROKEN? IKS DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano wczoraj o 22:30 4 minuty temu, TREV0 napisał: CZAICIE, ZE LEŻAK 5-6 LAT TEMU UDAWAŁ KONSEKWENTNIE ASEKSUALNEGO? I TO PRZEZ WIEEELE MIESIĘCY? Czaimy czaimy, to było przed 2020. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:31 Przed chwilą, Srelcia napisał: Czaimy czaimy, to było przed 2020. Spać się wybierałaś, a nadal jesteś. Wstajesz rano do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 22:31 Przed chwilą, Srelcia napisał: Czaimy czaimy, to było przed 2020. JAK ON GADA, ŻE 3 LATA, TO JAKOŚ 2018-2021, ALE MNIEJSZA O TO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 625 Napisano wczoraj o 22:31 (edytowany) 13 minut temu, Malowany napisał: Zgapilem od szelki Imię Madzia czy ciotkę zgapileś? Edytowano wczoraj o 22:32 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:33 1 minutę temu, Srelcia napisał: Czaimy czaimy, to było przed 2020. Przekaż swojemu kochankowi w brudnych gaciach, żeby się odwalił ode mnie. Możesz mu to napisać na WhatsAppie, kiedy twój konkubent śpi. Mam nadzieję, że zrozumiałaś zaciągając się papierosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano wczoraj o 22:33 (edytowany) 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie denerwuj się tak Dario. Książę Moon napewno przyjedzie na kucyku Ty uważaj Magdaleno i mi nie groz babofonie Edytowano wczoraj o 22:34 przez Dżumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 625 Napisano wczoraj o 22:33 7 minut temu, salix napisał: Zapytaj jeżykowa projektujaca domy czy wszystko w porządku. Tak u mnie wszystko w porzadku. Kiedy przyjeżdżasz w szachy grać albo najlepiej w piłkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 22:34 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Spać się wybierałaś, a nadal jesteś. Wstajesz rano do pracy? NO, ONA PÓJDZIE DO PRACY, A TY JEJ DZIECIAKA BĘDZIESZ PILNOWAĆ, NIEDOPCHANY BABISZCZU DURNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:34 Przed chwilą, Dżumbo napisał: Ty uważaj Magdaleno i mi nie groz babofonie Dobrze wielka Dario, większa ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 7 Napisano wczoraj o 22:36 ZRÓBCIE POJEDYNEK NA BIG DOOPSKA GRAŻYNOWE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano wczoraj o 22:37 Przed chwilą, TREV0 napisał: NO, ONA PÓJDZIE DO PRACY, A TY JEJ DZIECIAKA BĘDZIESZ PILNOWAĆ, NIEDOPCHANY BABISZCZU DURNY Ale ja mam swoją pracę, a czym Elka zapłaci, jak nie ma nawet na czynsz? Opieka kosztuje, a ja nie jestem tania. Post twój zgłaszam i wyłącz ten capslock, bo razi moje cudne wielkie oczyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano wczoraj o 22:37 11 minut temu, salix napisał: Zapytaj jeżykowa projektujaca domy czy wszystko w porządku. To zapytaj, bo mnie to nie interesuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach