murb 120 Napisano 2 godziny temu Wczoraj był dzień otwarcia, dziś dzień utrwalania a jutro chyba dzień ostatniej szansy. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 706 Napisano 2 godziny temu a co sie wydarzyło? coś nie wyszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: a co sie wydarzyło? coś nie wyszło? Nic się nie wydarzyło. Wszystko jest ok. Czas płynie leniwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 706 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nic się nie wydarzyło. Wszystko jest ok. Czas płynie leniwie. aa, tutaj też, z tego spokoju poszłam na rolki rano i liczyłam ile aut mnie mija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: aa, tutaj też, z tego spokoju poszłam na rolki rano i liczyłam ile aut mnie mija Rolki??? Mi się nie chce otwierać lodówki, żeby wziąć kawę do mleka. Ale lepiej rano jakiś sport porobić. Dziś znowu będzie ukrop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 706 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Rolki??? Mi się nie chce otwierać lodówki, żeby wziąć kawę do mleka. Ale lepiej rano jakiś sport porobić. Dziś znowu będzie ukrop. adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: adhd To ja chyba też mam Czuba ADHD ale odwrotne. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 2 godziny temu W takie upały powinien być zakaz grillowania, bo ten smród z grillów powoduje dodatkowy dyskomfort. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 0 Napisano 2 godziny temu U mnie dzisiaj nie ma ukropu. Będzie można jeździć na szmacie bez zawału serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To ja chyba też mam Czuba ADHD ale odwrotne. 🫢 Organizm musi walczyć żeby pozbyć się nadmiaru temperatury temu homo sapiens jest mniej wydolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu Wczoraj był grill, dziś pizza, jutro grill. Tylko musze boczek zamarynować, chce zrobić marynarkę z sokiem pomarańczowym, u siostry jadłam i mi posmakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 2 godziny temu Palenie papierosów i picie wódki widziałem pod sklepem w taki gorąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Palenie papierosów i picie wódki widziałem pod sklepem w taki gorąc. Tatę spotkałeś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Organizm musi walczyć żeby pozbyć się nadmiaru temperatury temu homo sapiens jest mniej wydolne. Żeby się ochłodzić to coś bym jednak wykombinowała jako homo sapiens. Zimny prysznic, lody, schłodzona lemoniada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Wczoraj był grill, dziś pizza, jutro grill. Tylko musze boczek zamarynować, chce zrobić marynarkę z sokiem pomarańczowym, u siostry jadłam i mi posmakowało. Natchnęłaś mnie pizzą. Też zrobię ale hawajską. Internet mi dziś podpowiedział ogórki po chińsku. W przepisie jest jakiś dziwny ocet, którego mogę nie dostać w hipermarket. Może dodam jabłkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Żeby się ochłodzić to coś bym jednak wykombinowała jako homo sapiens. Zimny prysznic, lody, schłodzona lemoniada. Lody wbrew pozorom akurat średnio się nadają, a reszta się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Out napisał: Palenie papierosów i picie wódki widziałem pod sklepem w taki gorąc. Ludziom zahartowanym w boju niestraszny jest upał. I pewnie nie pili czystej wódki a jakiś wynalazek za 5 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, blancmange napisał: Tatę spotkałeś? Kupe ukrową ale na szczęście nie wdepnąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Ludziom zahartowanym w boju niestraszny jest upał. I pewnie nie pili czystej wódki a jakiś wynalazek za 5 złotych. Nie małpki modne setki żubrówki bo ich lepiej klepią, a jabole dawno wyszły z mody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Lody wbrew pozorom akurat średnio się nadają, a reszta się zgadza. Może być też moczenie ciała w chłodnej wodzie. W najgorszym razie - prysznic ale może być też Zalew Zegrzyński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu Śliwka już waruje bo reakcje daje munkowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie małpki modne setki żubrówki bo ich lepiej klepią, a jabole dawno wyszły z mody. Czyli zatrzymałam się w czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 330 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Śliwka już waruje bo reakcje daje munkowi. Bo mnie rozbawił. A ty zapewne cały tydzień mnie tu widzialeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: U mnie dzisiaj nie ma ukropu. Będzie można jeździć na szmacie bez zawału serca. U mnie bardziej niemiło niż wczoraj. Duchota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Bo mnie rozbawił. A ty zapewne cały tydzień mnie tu widzialeś I dziwnym przypadkiem znowu będziesz ujawniał się o której bym się nie wpisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Czyli zatrzymałam się w czasie. Raczej brak kontaktu z patolą, bo czasu nie są się zatrzymać ale możesz go stracić z kimś nieodpowiednim co właśnie czynisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 330 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: I dziwnym przypadkiem znowu będziesz ujawniał się o której bym się nie wpisał. Tak, tak. Tydzień byłam na urlopie ale ty pewnie ze mną cały czas pisałeś w swoich urojeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, murb napisał: Natchnęłaś mnie pizzą. Też zrobię ale hawajską. Internet mi dziś podpowiedział ogórki po chińsku. W przepisie jest jakiś dziwny ocet, którego mogę nie dostać w hipermarket. Może dodam jabłkowy. Hawajską? Perwera. Ryżowy czy inny? Ja do przetworów używam tylko zwykłego i to tylko z białostockiej octowni 🫣 jestem przekonana, że inne psują smak. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, tak. Tydzień byłam na urlopie ale ty pewnie ze mną cały czas pisałeś w swoich urojeniach Tak tak a reakcje na forum dawał twój zmartwychwstały syn takie to urlopy bezrobolu masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 120 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Hawajską? Perwera. Ryżowy czy inny? Ja do przetworów używam tylko zwykłego i to tylko z białostockiej octowni 🫣 jestem przekonana, że inne psują smak. 🫣 Ocet z yuzu. Muszę sprawdzić co to jest. Mam ocet domowej produkcji. Nawet nieźle wyszedł. Oczywiście nie ja go robiłam. Mam jej produkcji nadawał się tylko do wyłania do zlewu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach