Pusio sennik tak 17 Napisano 6 godzin temu Książek nie czytam psujom oczy może kiedyś zawsze mi było szkoda kasy bo jak coś chciałem np elliota i fibo to komplet 500zł dwóch używanych lol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 6 godzin temu Po lekturze tego wątku można zwątpić w istnienie moderacji na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 17 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, selkie napisał: O czym dokumenty? Różne trochę it jak pierwszy pc z cpu 486, powstanie ponga, historia gier komputerowych, ale też takie z kanału bez cenzury o krajach, markach, mafi kościoła, patologii no luknij se kanał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 20 Napisano 6 godzin temu Ja mam książkę Anomalia może poczytam jak mi się zachce pełno tych książek jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Różne trochę it jak pierwszy pc z cpu 486, powstanie ponga, historia gier komputerowych, ale też takie z kanału bez cenzury o krajach, markach, mafi kościoła, patologii no luknij se kanał. To dlaczego o tym na przykład nie rozmawiasz, tylko robisz z siebie zboczone upośle? W dodatku szukasz tu podobno żony. Żadna kobieta nie strawi monotematycznego upoślaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 163 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Książek nie czytam psujom oczy może kiedyś zawsze mi było szkoda kasy bo jak coś chciałem np elliota i fibo to komplet 500zł dwóch używanych lol Teraz jest taka technologia, że książek można słuchać. Nie trzeba za nie płacić bo w bibliotekach są za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach