Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Olla_00

Gdzie poznać kogoś w tym wieku?

Polecane posty

16 minut temu, salix napisał:

Ale to właśnie ty próbujesz narzucać swoje zasady kto w jakich okolicznościach moze sie wtracac ja tylko komentuje to co widzę różnica jest oczywista.

Człowiek sobie szuka ustronnego miejsca do zwykłych pogaduszek bez nadęcia i doopa blada. I tak człowieka znajdą. A co? A jak? Nie wolno?! 

Wolno, wolno. 

A nie lepiej sobie założyć własny temat i trzymać na nim 

ODPOWIEDNI DLA SIEBIE POZIOM?

16 minut temu, Baba napisał:

Człowiek sobie szuka ustronnego miejsca do zwykłych pogaduszek bez nadęcia i doopa blada. I tak człowieka znajdą. A co? A jak? Nie wolno?! 

Wolno, wolno. 

A nie lepiej sobie założyć własny temat i trzymać na nim 

ODPOWIEDNI DLA SIEBIE POZIOM?

Przykro mi, nie zamierzam zakładac własnego watku zeby komentowac to co chcę. Na seven zwróciłam uwagę w kontekście dyskusji ze jest mieczem i juz po krotkiej obserwacji wiedziałam że to nie ona bo miecz nie rzuca losowymi słowami ktorych znaczenia nie rozumie. Nigdy jednak nie poruszałam tego tematu, aż do momentu gdy "wtrąciła się"  w obronie kazi nekro krzysia i nazwała mnie prostaczką. Na ogół to tak nie działa ze najpierw wyzywasz kogoś, a potem sobie pitu pitu uprawiasz w spokoju jakby nigdy nic.

W ogole to nie rób dramatu z komentarza ktory nawet ciebie nie dotyczył.

11 minut temu, salix napisał:

Przykro mi, nie zamierzam zakładac własnego watku zeby komentowac to co chcę. Na seven zwróciłam uwagę w kontekście dyskusji ze jest mieczem i juz po krotkiej obserwacji wiedziałam że to nie ona bo miecz nie rzuca losowymi słowami ktorych znaczenia nie rozumie. Nigdy jednak nie poruszałam tego tematu, aż do momentu gdy "wtrąciła się"  w obronie kazi nekro krzysia i nazwała mnie prostaczką. Na ogół to tak nie działa ze najpierw wyzywasz kogoś, a potem sobie pitu pitu uprawiasz w spokoju jakby nigdy nic.

W ogole to nie rób dramatu z komentarza ktory nawet ciebie nie dotyczył.

Czyli chciałaś się odgryźć. Okey. Rozumiem. Wiem o co biega, też to czasem robię 😁 

Na marginesie.

Jeśli ktoś śmiga na kilka frontów i nie chce być rozpoznany, musi być przeciwieństwem "flagowca". 

Nieliczni to potrafią, ale są tacy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się