Wielki buu 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Nadija* napisał: Nie lubię z gumą xD a Ty? Zakonnice lubię bez, wiemy. Ale mówiąc wprost to jesteś tak zahukana ze nikt Ci nie uwierzy xD Edytowano 6 godzin temu przez Wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Nadija* napisał: Co nie przeszkadza mi kontynuować studiów i zarabiać ponadprzeciętne jeszcze jakby to była twoja zasługa bananowe dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 5 godzin temu i co ma we łbie kobieta pod 30 żeby przyjść się tu pochwalić że uprawiała seks ze zj3bem xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: i co ma we łbie kobieta pod 30 żeby przyjść się tu pochwalić że uprawiała seks ze zj3bem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Czesc Krejzi, jestes? Ja na bebnach dzisiaj gralem muze na zywo, jammowalismy z zespolem, ale bylo zajeebiscie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Gosciu na klawiszach byl podjarany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graziella Dumbotti 1 Napisano 5 godzin temu 35 minut temu, mr_Kumpir napisał: i co ma we łbie kobieta pod 30 żeby przyjść się tu pochwalić że uprawiała seks ze zj3bem xD Ty zazdrosny, bo nie dosyć, że nie udało się za...ić na tzw fotografa mimo że bardzo się starałeś xD to w dodatku rodzina zmusiła do wychowywania nieswojego bękarta, śląskiej baby o posturze Pudziana xD A 0dbyt cieknie... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Dobra spadajcie od Krejzi, Ona jest moja Krejzi, sa w paryzu jakies jazz kluby, gdzie mozna pojammowac z muzykami xD Moze kiedys sie wybierzemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graziella Dumbotti 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MerkuT napisał: Dobra spadajcie od Krejzi, Ona jest moja Krejzi, sa w paryzu jakies jazz kluby, gdzie mozna pojammowac z muzykami xD Moze kiedys sie wybierzemy Babcia klozetowa może ci polecić jedynie dom publiczny, w którym robi na 2 etaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Babcia klozetowa to klaudiusz, a z domu publicznego to ona pochodzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, mr_Kumpir napisał: i co ma we łbie kobieta pod 30 żeby przyjść się tu pochwalić że uprawiała seks ze zj3bem xD Siano we łbue Kto się chwali że sex uprawia? Dziewica zakonnica najczęściej. Zresztą widziałeś ją takie zahukane pocieszne dziewczątko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Krejzi nie moze mi nic polecic, krejzi.zaproponuje gdzie pojdziemy, a ja zagram na zywo tak jak dzisiaj i ludzie beda tanczyc jak dzisiaj ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu To Magdy helmofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 4 godziny temu Babka Boza, ale dalem dzisiaj czadu za zestawem perkusyjnym, szok Wokalistka do mnie zapodaj jakis rytm, a ja zaczalem grac i wszyscy jammowalismy i ludzie tanczyli, wokalistka spiewala, a klawisz sie cieszyl, ze gram na bebnach XDD Ale czad xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu To fajno. Ja se leze w łożu bo najlepiej mje w domu i se słucham nowego morrisona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 4 godziny temu Jim Morisson przeciez nie zyje od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Graziella Dumbotti napisał: Ty zazdrosny, bo nie dosyć, że nie udało się za...ić na tzw fotografa mimo że bardzo się starałeś xD to w dodatku rodzina zmusiła do wychowywania nieswojego bękarta, śląskiej baby o posturze Pudziana xD A 0dbyt cieknie... xD Czego sie go czepiasz on tu kilka chciał fotografować ale jakos nigdy nie Klaudiusza kazdy zdrowy psychicznie facet widzi ze ta laska to dzieciuch. I lepiej ze ma laske ukochana i dziecko niz ‚16 lat na zbiorniku’ przegrywie który skończył z typoara z której nawet pravik ma bekę i przestań mnie wyzywac od qrev fajansiarzu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, MerkuT napisał: Jim Morisson przeciez nie zyje od dawna Ten zyje w jukej btw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 4 godziny temu No wlasnie, wypad od Krejzi, bo Krejzi jest zajeebista xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 4 godziny temu Tchórzliwy cpun mnie wyzywa bo libed coś mu krzywo napisał. Kolejny pravacki przegryw z mikropenem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Mocne teksty z Klaudiusz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 4 godziny temu Ahh, to nie znam Ale bylo fajnie Ale mi dobrze w tym zyciu, jutro zadzwonie do rodziny w Polsce i pochwale sie jak zajeebiscie zagralem na bebnach i wszyscy bedziemy sie cieszyc ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 4 godziny temu A co mnie obchodzi z kim sie ruucha klaudiusz, wyjeebane mam Ja codziennie na silowni i saunie takie towary ogladam, ze bicz pliz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu A z kim się rùvha bo ja nie w temacie. Z libedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Zreszto co mje to obchodzi też mam wyebane xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 4 godziny temu Durny infantylny Klaudiusz o mentalu 16latki to jedyne co ci sie udało tu wyrwac i to cie boli przegrywie ze zbiornika 40-letni. I wmawiaj sobie dalej ze tam gdzieś głęboko zakopany jest intelekt , a całe forum sie posmieje śmieszny krasnalu wrocławski z problemem alkoholowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: A z kim się rùvha bo ja nie w temacie. Z libedem Cofnij sie na 1 stronę co Klaudiusz wypisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Cofnij sie na 1 stronę co Klaudiusz wypisuje Nie stać mnie chyba na takie poswiecenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Graziella Dumbotti napisał: Ty zazdrosny, bo nie dosyć, że nie udało się za...ić na tzw fotografa mimo że bardzo się starałeś xD to w dodatku rodzina zmusiła do wychowywania nieswojego bękarta, śląskiej baby o posturze Pudziana xD A 0dbyt cieknie... xD Tobie sie udało za….ic laske która sprawia wrażenie niepełnosprawnej intelektualnie, zazdrościmy, nie kłamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach