Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Milagros30

Klapa w związku po narodzinach dzieci

Polecane posty

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

ja prdu jaka projekcja z chorego lba..

nic o mnie nie wiesz, nie wiesz xzym sie zajmuje i jak sie zachowuje. roisz sobie prześladowcow  na kafe i gryziesz opetana. to sie leczy farmakologią 😅

Nie chce cie poznawać. Znam ciekawszych osobników. 

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Wierz w co chcesz kolo odbytu mi latasz

Widać. Motzno. Może tak za godzinę nawalania postów przez Ciebie troszku bliżej  uwierzenia w to będę.

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

ja prdu jaka projekcja z chorego lba..

nic o mnie nie wiesz, nie wiesz xzym sie zajmuje i jak sie zachowuje. roisz sobie prześladowcow  na kafe i gryziesz opetana. to sie leczy farmakologią 😅

Leksiu pamiętaj nie daj się wydymać przez babę.

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

I takie to zachwalanie tej swojej wolności że atencji szukasz, coś słabo Cię ta wolność uszczęśliwia.

A co ma jedno do drugiego? Haha. Atencja to nie smutne małżeństwo z guwniakami. A teraz zegnam gdyż nie mam ochoty dłużej karmić robaka astralnego którym niewątpliwie jesteś yebniety projekcie starego zyeba

He he wolność i swoboda la la.. Znam śmietankę tego świata.. Nie mam żadnych oczekiwań nom... Ale gniję na srafeterii z ułomami punktując co mi w nich nie pasi i atencję spijam (od nich hue hue). Daj spokój..

A co ma jedno do drugiego? Haha. Atencja to nie smutne małżeństwo z guwniakami. A teraz zegnam gdyż nie mam ochoty dłużej karmić robaka astralnego którym niewątpliwie jesteś yebniety projekcie starego zyeba

A ssro ma do tego. Człowiek spełniony, nie frustrat, nie ma potrzeby atencji niczyjej, sam z siebie jest szczęśliwy.

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

A ssro ma do tego. Człowiek spełniony, nie frustrat, nie ma potrzeby atencji niczyjej, sam z siebie jest szczęśliwy.

Każda kobieta potrzebuje atencji od mężczyzny lamusko. I nadal jest szczęśliwa ze sobą. Ale co może wiedziec o tym kobieta która sama narzuca się chłopom adorując ich jak obraz Jezuska. Dużo jeszcze musisz się nauczyć a czasu już malo. Zapluj mi się tutaj a i tak nie zmienisz rzeczywistości. 

7 minut temu, Fifofa napisał:

Leksiu pamiętaj nie daj się wydymać przez babę.

babka sie nauczyla ze wystarczy klinkąć a simpy i sierściuchy leco do niej w podskokach i wystarczy dac lape do calowania.  yebnęła w mur i szoke bo facety mają ją w doopie, latają tylko smarki jak tez zmieniak i ją wscieklosx zalewa..a taki miala plan, ze bedzie panią na wlosciach a janusz bedzie robil na 2 zmiany by ją zadowolić.😁

Przed chwilą, BułkaBożowa napisał:

Każda kobieta potrzebuje atencji od mężczyzny lamusko. I nadal jest szczęśliwa ze sobą. Ale co może wiedziec o tym kobieta która sama narzuca się chłopom adorując ich jak obraz Jezuska. Dużo jeszcze musisz się nauczyć a czasu już malo. Zapluj mi się tutaj a i tak nie zmienisz rzeczywistości. 

Jeszcze przed chwilą pisałaś że niczego od nikogo nie oczekujesz, nagle atencji potrzeba he he. Określ się w końcu.  

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

ty jestes idealny przyklad takiej szczesliwej hahaha nawet atencja psiaków z kafe nie starcza by spuchlo ego...

Edytowano przez Nemesio Cervantes

Uwaga że strony januszy jak kleks to jak latanie muchy która opuściła guwno i wkórwia. Nie mylmy pojęć dzieci boze. Szkoda pogody i soboty bo napisalam prawdę. Co to za kobieta która musi chlopa zdobywać xD Haha. W oczach takiego chlopa zawsze będziesz żałosna. Nom

Jeszcze przed chwilą pisałaś że niczego od nikogo nie oczekujesz, nagle atencji potrzeba he he. Określ się w końcu.  

Nie oczekuje owszem. Masz ograniczone myslenie. Nie oczekuje więc mam. Proste. A ty się pocisz i poniżasz a guwno masz. Niesamowite prawda? Ciekawe dlaczego menzczyzny nie doceniajom starań hmm zastanówmy się. Bo to nienormalne?

Atencja ziemniaka fajniejsza od brzydkiego starego zyeba marudzacego ale ma babę a my nie jesteśmy koorwa żeby zajętego podrywac także ten 

babka sie nauczyla ze wystarczy klinkąć a simpy i sierściuchy leco do niej w podskokach i wystarczy dac lape do calowania.  yebnęła w mur i szoke bo facety mają ją w doopie, latają tylko smarki jak tez zmieniak i ją wscieklosx zalewa..a taki miala plan, ze bedzie panią na wlosciach a janusz bedzie robil na 2 zmiany by ją zadowolić.😁

Na moje to jakaś nienormatywna seksualnie i teraz ma wonty do świata za to, że takim trudniej o szczesliwy związek i zakłamuje rzeczywistość że wolnością się jara, a wylewa sie uszami zgorzknienie niespełnienia w relacji romantycznej. Może i aseks. 

Nie oczekuje owszem. Masz ograniczone myslenie. Nie oczekuje więc mam. Proste. A ty się pocisz i poniżasz a guwno masz. Niesamowite prawda? Ciekawe dlaczego menzczyzny nie doceniajom starań hmm zastanówmy się. Bo to nienormalne?

Oczekujesz atencji i gufno masz, inaczej byś jej tu nie szukała w sobie wybrany chory sposób. Elo

To wy jesteście nienormatywni zeksualnie, wszystko oburza i szokuje

Edytowano przez włosynarękach

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Na moje to jakaś nienormatywna seksualnie i teraz ma wonty do świata za to, że takim trudniej o szczesliwy związek i zakłamuje rzeczywistość że wolnością się jara, a wylewa sie uszami zgorzknienie niespełnienia w relacji romantycznej. Może i aseks. 

Ludzie aseksualni także są w udanych związkach. 40 letnia dziewica wysyłająca nudesy owsikom mnie poczua na temat seksu xD wolność mnie jara owszem. Na tym właśnie polega uczucie bidulo. Dajesz wolność a on i tak wraca. Ale co mogo o tym wiedzieć wyznawcy małżeństwa jako jedynej słusznej formy egzystowania xD bajojajo. Ja wiem i ty wiesz. Po co ta szopka jełopie?

To nie moja wina że sucha doopa katolicka nie kreci owsika bo na maxmodels inne widział wtf

Edytowano przez włosynarękach

Oczekujesz atencji i gufno masz, inaczej byś jej tu nie szukała w sobie wybrany chory sposób. Elo

Poplakalabys się gdybyś znała prawdę. Ale ciebie już to nie spotka. Wybrałaś sprzedaż ciała owsikom. Pozostaje kleks z drachom. Ajm sorry. No pa stokrotko niepokalana

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

cos napisała, że nie oczekuje i ma atencje, znaczy sie stosuje socjotechnike manipulacyjną. kiedys o takich pisalem, ze rzucają jakąś kosc dla simpów, czyli cos tam z doopy napiszą,.zaciekawią i psiaki lecą sprawdzić co to kto to. znaczy sie wektor zainteresowania kierowany jest do niej. to wsciekla manipulantka,.chce by na.tricki lapaly sie chady a lapią tylko plotki..

1 godzinę temu, BułkaBożowa napisał:

Ja jestem kochana a nie wredna. Jesteś podly

jak śpisz xD

1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał:

weź paziu zjeżdzaj...kazdy wie z czego ona tutaj slynie. za darmo paziujesz czy wysyla kase na miske?

z wredoty słynie xD a ty z czego słyniesz wiesz ?

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

z wredoty słynie xD a ty z czego słyniesz wiesz ?

przed chwilą ją broniles i wybielałeś... widzisz, ja juz tak mam, ze kiedy rozmówca kłamie w oczy albo kreci w zeznaniach to spada ponizej poziomu mojej motywacji do rozmowy

przed chwilą ją broniles i wybielałeś... widzisz, ja juz tak mam, ze kiedy rozmówca kłamie w oczy albo kreci w zeznaniach to spada ponizej poziomu mojej motywacji do rozmowy

No to może temat o faszystach, co? 😁

9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

po prostu się z nią zgadzam w jednej kwestii jełopie xD ty widzisz wszystko czarno-białe jak na dojrzałego yntylygęta przystało xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się