murb 237 Napisano niedziela o 07:55 mają dziś obywatele leniwa niedzielę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 386 Napisano niedziela o 07:56 Leniwa i pochmurna. A miałam iść na rower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 237 Napisano niedziela o 08:04 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Leniwa i pochmurna. A miałam iść na rower. Zaryzykuj i idź. Może się rozpogodzi tak jak wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 08:06 (edytowany) A ja z rana niedziela na drodze przejechana wiewiorka z odrabanym lbem i magpie ze zlamanym skrzydlem, super widok Edytowano niedziela o 08:07 przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 386 Napisano niedziela o 08:07 Takie są prognozy i taki jest plan. Jeszcze 2 godzinki niepewne, a później już bez opadów, chociaż i bez szału ze słońcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 08:09 ja w pracy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano niedziela o 08:14 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ja w pracy jestem ile godzin robisz miesięcznie? chyba jesteś pierwszym człowiekiem który pracuje wiecej niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano niedziela o 08:14 po uj blokujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach