mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 08:38 pod chmurką i kino na dachu teatru tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 08:40 Ale wybrales babe z bejbikiem wiec przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano niedziela o 08:41 w Kato armagedon po Zorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 08:41 Tez bym chcial byc teraz, lezec na.piasku przy plazy i sloneczko, ciekawa czy pogoda taka jak tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 131 Napisano niedziela o 08:41 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: pod chmurką i kino na dachu teatru tęsknię U nas też. Kino na leżaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 08:42 nie bądź chójem co ? po co wymyślasz kłamstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 08:42 Przed chwilą, Qwerty88 napisał: w Kato armagedon po Zorzy tzn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 08:44 2 minuty temu, Baba napisał: U nas też. Kino na leżaku nom tu też było ze 2-3 razy ale tam jest parę razy w tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 131 Napisano niedziela o 08:46 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nom tu też było ze 2-3 razy ale tam jest parę razy w tyg Tam jest inny świat. Nie ma porównania z naszym regionem Bździszewem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 08:49 znajomi piszo że słonecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 08:49 (edytowany) Przeciez to nie klamstwo ze opusciles 3city dla baby z dzieckiem, i teraz na slasku jestes i wychowuujesz nieswojego goowniaka, bo twoja ukochana zaswedzialo xD oops Edytowano niedziela o 08:49 przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 08:49 Dobra ja spadam do mormonek pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano niedziela o 08:50 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: znajomi piszo że słonecznie U mnie pada od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 68 Napisano niedziela o 08:51 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Przeciez to nie klamstwo ze opusciles 3city dla baby z dzieckiem, i teraz na slasku jestes i wychowuujesz nieswojego goowniaka, bo twoja ukochana zaswedzialo xD oops Najlepsze kobiety mieszkają na Śląsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 08:57 Nie twierdze, ze jest inaczej. Nie bylem nigdy na slasku xD Ale to chyba tereny poniemieckie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:00 10 minut temu, Alex Angel napisał: Przeciez to nie klamstwo ze opusciles 3city dla baby z dzieckiem, i teraz na slasku jestes i wychowuujesz nieswojego goowniaka, bo twoja ukochana zaswedzialo xD oops to nie ale to co pisałeś wcześniej już tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:00 9 minut temu, tymczasowablokada napisał: U mnie pada od wczoraj tu też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 09:00 Ze wybrales babe z bejbikiem zamiast 3city? Wolales slask dlatego tam jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 09:01 U mnie dzisiaj piekna pogoda, chlodny wiaterek i sloneczko, az sie zyc chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 09:01 Ale wczoraj padalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:02 no może z tym że ją zaswędziało to też kłamstwo bo miała dziecko rok po ślubie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:03 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Ze wybrales babe z bejbikiem zamiast 3city? Wolales slask dlatego tam jestes nie że daję dópy szefowi a sam się bulwersuje jak ktoś pisze że dałeś dópy współlokatorowi zastanów się nad sobo Phil i nie wolałem Śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 09:04 No dawalem Nie wstydze sie bycia geejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:06 ok to ty dawałeś i można o tym mówić a ja nie dawałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:07 a jakie miasto ciebie jara ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano niedziela o 09:10 26 minut temu, mr_Kumpir napisał: tzn ? klimaty pofestiwalowe, jakieś dzikie tłumy sie przez miasto przewaliły, ulice pozamykane,objazdy, dopiero sprzątają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano niedziela o 09:12 Nie sie ziemniak wstydzic seeksu z szefem i homo orientacji. Tutaj kazdy facet to peedal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 76 Napisano niedziela o 09:30 22 minuty temu, BułkaBożowa napisał: Moje mi wystarcza a to małe średnie duże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach