Malowany 530 Napisano 4 godziny temu Że aktualny avatar każdemu przypadnie do gustu, bo chciałbym pójść spokojnie spać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 4 godziny temu I te wasze podglądanie z krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Na brak adoratorek nie będziesz narzekać. Ale to nie tu, tu już masz metkę, jak każdy i każda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Na brak adoratorek nie będziesz narzekać. Ale to nie tu, tu już masz metkę, jak każdy i każda. to była wiadomość dla ciebie ta fotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: to była wiadomość dla ciebie ta fotka? A to już trzeba pytać właściciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przez avatar? Nie sądzę. Poza tym średnia wieku kobiet tutaj, powoduje że nie jestem w obiekcie zainteresowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu I kto wyklikuje tematy? Dzieciak Malowany, którego wyśmiał Libed Następnym razem bardziej doprecyzuj zdjęcie w awatarze. Modelka niech się uśmiechnie, popraw ostrość, nasycenie i obramowanie zdjęcia. Bo na fotografii to ty się kompletnie nie znasz. Inne ważne aspekty życiowe pominę, bo i tak wyklikasz, udając, że cię nie ma i siedzisz w krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: to była wiadomość dla ciebie ta fotka? Przestań się doszukiwać drugiego dna w tym zdjęciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu mam nadzieje że ja teraz faux pas nie popełnie, ale elka chyba po prostu nie zrzuciła jeszcze wszystkiego po ostatnim dziecku to nie ma być chamskie, wręcz na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I kto wyklikuje tematy? Dzieciak Malowany, którego wyśmiał Libed Następnym razem bardziej doprecyzuj zdjęcie w awatarze. Modelka niech się uśmiechnie, popraw ostrość, nasycenie i obramowanie zdjęcia. Bo na fotografii to ty się kompletnie nie znasz. Inne ważne aspekty życiowe pominę, bo i tak wyklikasz, udając, że cię nie ma i siedzisz w krzakach Nigdy nic tutaj nie wyklikalem i nawet nie wiem jak. Szczerze, to nawet mnie to nie interesuje, jak to się robi. A ty dalej będziesz powtarzać ten bełkot, niczym nie poparty faktami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Przez avatar? Nie sądzę. Poza tym średnia wieku kobiet tutaj, powoduje że nie jestem w obiekcie zainteresowań. ja cie moge adoptować, jak by co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Malowany napisał: Że aktualny avatar każdemu przypadnie do gustu, bo chciałbym pójść spokojnie spać. Uważaj bo kuba taki miał i nie żyje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Przestań się doszukiwać drugiego dna w tym zdjęciu. to moja jedyna rozrywka dzisiejszego wieczoru, daj mi sie nacieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: I kto wyklikuje tematy? Dzieciak Malowany, którego wyśmiał Libed Następnym razem bardziej doprecyzuj zdjęcie w awatarze. Modelka niech się uśmiechnie, popraw ostrość, nasycenie i obramowanie zdjęcia. Bo na fotografii to ty się kompletnie nie znasz. Inne ważne aspekty życiowe pominę, bo i tak wyklikasz, udając, że cię nie ma i siedzisz w krzakach Foto własnej roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Bekowy temat. Nie usuwajcie, bo idę się myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Uważaj bo kuba taki miał i nie żyje zabrzmiało jak groźba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ja cie moge adoptować, jak by co Zapamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Testy oglądałem 300-400fps w max payne 12 4k i 120-180 w 3 fullhd Jak na ... do sypialni to będzie moc maksymalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Foto własnej roboty? Raczej typowa samojebka zrobiona w deszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: zabrzmiało jak groźba Był taki typ żmija czy coś elki trzeba się spytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu nie trzeba było długo czekać na popis zawiści leżaka żałosne jednak 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Uważaj bo kuba taki miał i nie żyje Tobie akurat to by było na rękę, ale dziękuję. Będę uważał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Raczej typowa samojebka zrobiona w deszczu dotąd tylko Mara robiła pod awatar. Szkoda że nie widziałam co miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Był taki typ żmija czy coś elki trzeba się spytać Od Kuby się odwal. O umarłych dobrze albo wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tobie akurat to by było na rękę, ale dziękuję. Będę uważał. A co mi do ciebie człowieka nawet mi konia nie walisz przez zrywke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Raczej typowa samojebka zrobiona w deszczu zdjęcie robione telefonem obrazu z monitora, fotografko za dychę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Od Kuby się odwal. O umarłych dobrze albo wcale. Mówię tylko że przyciąga śmieć taki avek tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: dotąd tylko Mara robiła pod awatar. Szkoda że nie widziałam co miał. tanio sprzedam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: A co mi do ciebie człowieka nawet mi konia nie walisz przez zrywke Przestań już. Idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach