tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: po glebszym przyjrzeniu to jednak mozliwe. ta sama mina i spojrzenie tylko foitka wyjatkowo zle zrobiona z dolu zamiast z gory w kiepskim oswietleniu itd nie zapominajmy ze zdjecia z awatarow to sa sprzed dekady a wiadomo ze w przypadku kobiet jak sie 10 lat nie widzi to poza rodzicami zwykle nikt jej nie pozna bo sie szybko zmieniaja. ale malowany bardzo ladnie wyszedl nie dziwie sie ze dal sobie w awatar ale innych ludzi mogl usunac. jak widac kiepskei oswietlenie mu nie szkodzi i do twarzy mu w kapturze Dlatego cały czas o tym pisze, że zdjęcie jest źle zrobione i źle przycięte. Zapytaj Ziemniaka, bo też fotografuje. A jako modelka wystąpiła Ela, 15 kg więcej niż kiedyś. Ale czas leci i wszystkie tyjemy Może ciąża, może problemy z tarczycą, a może taka uroda. Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Miała być tylko 3050 rtx ale zarobiłem na płycie ostatnio to robię exta w sypialni lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jak to? Co było na tym foto Włosy Amy Winehouse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Autor miał na myśli raczej trend na foxy eyes, a nie tuska. a jest jakiś trend ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jak to? Co było na tym foto mówiłam już że bardzo atrakcyjne, warte swojej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Dlatego cały czas o tym pisze, że zdjęcie jest źle zrobione i źle przycięte. Zapytaj Ziemniaka, bo też fotografuje. A jako modelka wystąpiła Ela, 15 kg więcej niż kiedyś. Ale czas leci i wszystkie tyjemy Może ciąża, może problemy z tarczycą, a może taka uroda. Życie. on se to chyba telefonem w ciemności robił ja se nie robię selfie bo nie mam sprzętu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Dlatego cały czas o tym pisze, że zdjęcie jest źle zrobione i źle przycięte. Zapytaj Ziemniaka, bo też fotografuje. A jako modelka wystąpiła Ela, 15 kg więcej niż kiedyś. Ale czas leci i wszystkie tyjemy Może ciąża, może problemy z tarczycą, a może taka uroda. Życie. mów za siebie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wielki buu napisał: Czemu 3 średnie zamiast jednej porządnej? Ta 3050 to max kadłuba 240w bez ryzyka pożaru xD Kiedyś z wymianą zasilacza pokusze się na coś takiego 5070 jak o połowę stanieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu to tylko kolejny dowód na to, że grubość nikomu nie służy i zawsze dodaje lat i nie ma co się z tym kłócić nie tam żadne ciąże, stresy itd. nic nie dodaje tak bardzo wieku i ogólnej powagi, jak nadmierna tusza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: mówiłam już że bardzo atrakcyjne, warte swojej ceny Jednak to prawda, im człowiek bogatszy tym bardziej łasy na kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: mów za siebie, To była przenośnia Nie denerwuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu tak ale mam skrzynke bloknieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: z punktu biologicznego jak najbardziej takie jest - jak jeden ojciec umrze/zachoruje, to ten 2, 3 czy 10 będą mieli zasoby chyba naukę o ewolucji przegapiłeś nie to tak nie dziala. wyszlismy juz dawno z jaskini teraz jak masz 2 bombelki z 3 ojcow to mozesz liczyc na 1 miejsce w kolejce po mieszkanie komunalne i na tym sie plusy koncza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Elki nie widziałem ani grubej ani chudej ani jej części Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: Ta 3050 to max kadłuba 240w bez ryzyka pożaru xD Kiedyś z wymianą zasilacza pokusze się na coś takiego 5070 jak o połowę stanieje IMO lepiej jedna 3060 niż te 3 słabsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tak ale mam skrzynke bloknieta Mimo to możesz do mnie napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nie to tak nie dziala. wyszlismy juz dawno z jaskini teraz jak masz 2 bombelki z 3 ojcow to mozesz liczyc na 1 miejsce w kolejce po mieszkanie komunalne i na tym sie plusy koncza. zapomniałeś o 3x 800 + i chyba 3 bombelki z 2 ojców bo inaczej się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: no i jak dzieci majo 2 albo 3 ojców to se dobiera najlepszo mieszankę genowo no zwykle w kryminale te najlepsze mieszkanki genow pozniej laduja z tego co widze po ludziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: IMO lepiej jedna 3060 niż te 3 słabsze Nie bo wtedy tylko w salonie a ja chce też mieć dostęp do xbox 1 i x360 i xone exy w sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Mimo to możesz do mnie napisać to było do kogoś innego kto mi napisał priw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a jest jakiś trend ? No jest taki trend na oczy skośne i lekko "podniesione" ku górze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: no zwykle w kryminale te najlepsze mieszkanki genow pozniej laduja z tego co widze po ludziach. śmiej się śmiej a patola się mnoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Za free o dzieki, łaskawco 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: to było do kogoś innego kto mi napisał priw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: znów użyłeś tego programu nie, to za slaba jakos fotki poza tym juz go nie mam to bylo czasowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: No jest taki trend na oczy skośne i lekko "podniesione" ku górze. gdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nie, to za slaba jakos fotki poza tym juz go nie mam to bylo czasowe to skąd ten kaptur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu nie mam innej skrzynki nie blokniętej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Moc tak ogólnie mnie nie jara zbytnio bo mam tam Xbox Series X czy PlayStation 5 a praktycznie nie używam Mam za to masę zaległości i ciągnie mnie do retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach