Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Sory nie tylko ona z tych co pozostali to tylko ona, z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pytanie czy warto tak napisał: A co mi do ciebie człowieka nawet mi konia nie walisz przez zrywke Kwestia dogadania się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, choroszcz wzywa napisał: mam nadzieje że ja teraz faux pas nie popełnie, ale elka chyba po prostu nie zrzuciła jeszcze wszystkiego po ostatnim dziecku to nie ma być chamskie, wręcz na odwrót jesli to elka to moze 3 w drodze od zawsze jej powtaarzalem ze najwazniejsza jest dywersyfikacja dochodow z roznych zrodel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: zdjęcie robione telefonem obrazu z monitora, fotografko za dychę. Które można poprawić. Ale kiedy jak ciągle mnie hejtujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, choroszcz wzywa napisał: mam nadzieje że ja teraz faux pas nie popełnie, ale elka chyba po prostu nie zrzuciła jeszcze wszystkiego po ostatnim dziecku to nie ma być chamskie, wręcz na odwrót Nie wiem co tam było ale na pewno nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tanio sprzedam Na obecne czasy tanio to rzecz względna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Spadam, bo zleciały się niewyżyte lachony. Salowej coś się jeszcze pomyli i wbije na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: ja cie moge adoptować, jak by co no widzisz malowany mowielm mow 200 ojro za noc i baby sie juz zlecialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Które można poprawić. Ale kiedy jak ciągle mnie hejtujesz? Wybacz, jakoś nie czułem potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Spadam, bo zleciały się niewyżyte lachony. Salowej coś się jeszcze pomyli i wbije na priv. Odbij typie i naucz się fotografować... No i do roboty jak 3 dziecko w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Pytałeś karte grafiki to Od najmocniejszej do najsłabszej 75W: RTX 3050 6GB GTX 1650 4GB GTX 1050 Ti 4GB Zamiast 1650 w sypialni wolę 1050 ti a za różnice vs 1650 Xbox one zwłaszcza że ostatnie sterowniki steroskopowe 3d som do 1050ti max z tego zestawu a planuje telewizor 3d w sypialni kiedy A ta 3050 w salonie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem co tam było ale na pewno nie ja. No to pewnie jego mama, jak stwierdził Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Na razie w wymianę zasilaczy nie chce mi się bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: jesli to elka to moze 3 w drodze od zawsze jej powtaarzalem ze najwazniejsza jest dywersyfikacja dochodow z roznych zrodel to leżak to już krócej i lepiej nazywa - "strategia reprodukcji" po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu ja mam lisie oczy podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Odbij typie i naucz się fotografować... No i do roboty jak 3 dziecko w drodze Spójrz może na swój avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Na obecne czasy tanio to rzecz względna fotka jak widać bardzo atrakcyjna , warta swojej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ja mam lisie oczy podobno W sensie, że fałszywe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Uważaj bo kuba taki miał i nie żyje Jesteś zjėbany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Spójrz może na swój avatar Piękny. Miałeś iść spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem co tam było ale na pewno nie ja. Podobna była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: to leżak to już krócej i lepiej nazywa - "strategia reprodukcji" po prostu Mieszana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: W sensie, że fałszywe? taki kształt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Podobna była Bo to ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Jak by mi zależało na noeych grach to podlanczam wcześniej spliter hdmi i mam ps4 slim w sypialni co odtwarza ps5 fullhd 60 jak telewizor po światłowód Wi-Fi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Piękny. Miałeś iść spać? Ale męczysz strasznie. Co ten wygryw robi z ludźmi, że nawet całą niedzielę przesiadują tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ja mam lisie oczy podobno to nie jest komplement jesli ktos ci tak powiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Podobna była podobna chyba tylko z koloru włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jesteś zjėbany Lubisz takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: to leżak to już krócej i lepiej nazywa - "strategia reprodukcji" po prostu strategia to mi sie kojarzy z czyms madrym i przemyslanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach