Wielki buu 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Pytałeś karte grafiki to Od najmocniejszej do najsłabszej 75W: RTX 3050 6GB GTX 1650 4GB GTX 1050 Ti 4GB Zamiast 1650 w sypialni wolę 1050 ti a za różnice vs 1650 Xbox one zwłaszcza że ostatnie sterowniki steroskopowe 3d som do 1050ti max z tego zestawu a planuje telewizor 3d w sypialni kiedy A ta 3050 w salonie będzie Ty planujesz kupić te 4 karty czy coś źle zrozumiałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: to nie jest komplement jesli ktos ci tak powiedzial a czy ja mówię że komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale męczysz strasznie. Co ten wygryw robi z ludźmi, że nawet całą niedzielę przesiadują tutaj. W końcu niedziela wolna i kobiece forum Od jutra wrzesień i 260 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem co tam było ale na pewno nie ja. nie wnikam, trochę podobna do ciebie, tylko że z 2 x grubsza niż na twoich dawnych fotach z av Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ale męczysz strasznie. Co ten wygryw robi z ludźmi, że nawet całą niedzielę przesiadują tutaj. niedziela to dla mnie czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: W końcu niedziela wolna i kobiece forum Od jutra wrzesień i 260 godzin Zazdroszczę. Wrzesień? I już mam depresję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: W końcu niedziela wolna i kobiece forum Od jutra wrzesień i 260 godzin to zaj3biście się zapowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Ty planujesz kupić te 4 karty czy coś źle zrozumiałem? Dwie 3050 do salonu 3 monitory 1050 kupiłem do sypialni Do tego jeszcze Xbox one chyba wersja magnetowid dla Xbox x360 i xone emulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: niedziela to dla mnie czwartek Jak jutro mam wolne, to dla mnie sobota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: to nie jest komplement jesli ktos ci tak powiedzial on ma lisie, a ty Koszyce i jeszcze kłamiesz mojej dziewczynie, że to ja cygan xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: fotka jak widać bardzo atrakcyjna , warta swojej ceny Kota w worku niet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: nie wnikam, trochę podobna do ciebie, tylko że z 2 x grubsza niż na twoich dawnych fotach z av Może lubi dobrze zjeść Ale mina niezbyt szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak jutro mam wolne, to dla mnie sobota? a to jak tam uważasz też mam jutro wolne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: strategia to mi sie kojarzy z czyms madrym i przemyslanym z punktu biologicznego jak najbardziej takie jest - jak jeden ojciec umrze/zachoruje, to ten 2, 3 czy 10 będą mieli zasoby chyba naukę o ewolucji przegapiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to zaj3biście się zapowiada Dużo roboty, a ktoś powiedział mi ostatnio- haruj, bo koniec roku się zbliża i niedługo spotkanie opłatkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: podobna chyba tylko z koloru włosów Może to była girlfriend z reala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Bo to ona. po glebszym przyjrzeniu to jednak mozliwe. ta sama mina i spojrzenie tylko foitka wyjatkowo zle zrobiona z dolu zamiast z gory w kiepskim oswietleniu itd nie zapominajmy ze zdjecia z awatarow to sa sprzed dekady a wiadomo ze w przypadku kobiet jak sie 10 lat nie widzi to poza rodzicami zwykle nikt jej nie pozna bo sie szybko zmieniaja. ale malowany bardzo ladnie wyszedl nie dziwie sie ze dal sobie w awatar ale innych ludzi mogl usunac. jak widac kiepskei oswietlenie mu nie szkodzi i do twarzy mu w kapturze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Kota w worku niet "Malowany wącha włosy brunette" tak to można streścić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu no i jak dzieci majo 2 albo 3 ojców to se dobiera najlepszo mieszankę genowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu W sypialni starsze gry planuje może ps4 slim kiedy strimingu ps5 tesz póki co będę działał stworzyć kącik ps1 ps2 xp (dos 98se me 2000 7 później też dograc) oraz na dwie komody 1050ti + xbox one jako xbox x360 xone + ps3ss chyba tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: po glebszym przyjrzeniu to jednak mozliwe. ta sama mina i spojrzenie tylko foitka wyjatkowo zle zrobiona z dolu zamiast z gory w kiepskim oswietleniu itd nie zapominajmy ze zdjecia z awatarow to sa sprzed dekady a wiadomo ze w przypadku kobiet jak sie 10 lat nie widzi to poza rodzicami zwykle nikt jej nie pozna bo sie szybko zmieniaja. ale malowany bardzo ladnie wyszedl nie dziwie sie ze dal sobie w awatar ale innych ludzi mogl usunac. jak widac kiepskei oswietlenie mu nie szkodzi i do twarzy mu w kapturze znów użyłeś tego programu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Dwie 3050 do salonu 3 monitory 1050 kupiłem do sypialni Do tego jeszcze Xbox one chyba wersja magnetowid dla Xbox x360 i xone emulacji Czemu 3 średnie zamiast jednej porządnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Może to była girlfriend z reala? pytałam czy to jego Grażynka ale niestety nie uzyskałam odpowiedzi, więc musze snuć domysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu śniło mi się że wrzuciłem tu obcięte zdjęcie z zostawionymi danymi exif i mnie zdemaskowaliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, choroszcz wzywa napisał: z punktu biologicznego jak najbardziej takie jest - jak jeden ojciec umrze/zachoruje, to ten 2, 3 czy 10 będą mieli zasoby chyba naukę o ewolucji przegapiłeś hej maleńka, dla Ciebie możemy wyłączyć taksometr ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: to nie jest komplement jesli ktos ci tak powiedzial Autor miał na myśli raczej trend na foxy eyes, a nie tuska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: "Malowany wącha włosy brunette" tak to można streścić Jak to? Co było na tym foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Czemu 3 średnie zamiast jednej porządnej? Ponieważ ogranicza mnie zasilacz i mam 50m2 mieszkanie W sypialni chce miec coś ciekawego i w salonie też A nie tylko w 1 pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: po glebszym przyjrzeniu to jednak mozliwe. ta sama mina i spojrzenie tylko foitka wyjatkowo zle zrobiona z dolu zamiast z gory w kiepskim oswietleniu itd nie zapominajmy ze zdjecia z awatarow to sa sprzed dekady a wiadomo ze w przypadku kobiet jak sie 10 lat nie widzi to poza rodzicami zwykle nikt jej nie pozna bo sie szybko zmieniaja. ale malowany bardzo ladnie wyszedl nie dziwie sie ze dal sobie w awatar ale innych ludzi mogl usunac. jak widac kiepskei oswietlenie mu nie szkodzi i do twarzy mu w kapturze Elka na nowszych fotach co mun wywalił to już była pyza także bardzo możliwe. Edytowano 3 godziny temu przez Wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, indecent language napisał: on ma lisie, a ty Koszyce i jeszcze kłamiesz mojej dziewczynie, że to ja cygan xD ja mam tyle z cygana co ty z eskimosa podpowiem ci ze wygladam jak typowy polski janusz niestety chociazbym sie chcial to buraczanego polskiego pochodzenia sie nie wypre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach