libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: Autor miał na myśli raczej trend na foxy eyes, a nie tuska. ale to w przypadku kobiet dziala in plus a on jest chlopem 8 minut temu, Wielki buu napisał: Elka na nowszych fotach co mun wywalił to już była pyza także bardzo możliwe. jak widac nie tylko moon wrzuca cudze foty z nienajlepszym oswietleniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Później wezmę coś 5060/5070 to 3050 będzie gruby w syp lub do emulatory zobaczymy jak 1050ti sobie poradzi z 32" fullhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 530 Napisano 3 godziny temu Byle jakie zdjęcie i tyle rabanu. Co z wami nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, tymczasowablokada napisał: Dlatego cały czas o tym pisze, że zdjęcie jest źle zrobione i źle przycięte. Zapytaj Ziemniaka, bo też fotografuje. A jako modelka wystąpiła Ela, 15 kg więcej niż kiedyś. Ale czas leci i wszystkie tyjemy Może ciąża, może problemy z tarczycą, a może taka uroda. Życie. hashimoto kazda kafeterianka na to choruje tez mam hashimoto zeby nie bylo zwlaszcza po swietach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ale to w przypadku kobiet dziala in plus a on jest chlopem jak widac nie tylko moon wrzuca cudze foty z nienajlepszym oswietleniem chyba działa in plus bo mam ładne oczy podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nie to tak nie dziala. wyszlismy juz dawno z jaskini teraz jak masz 2 bombelki z 3 ojcow to mozesz liczyc na 1 miejsce w kolejce po mieszkanie komunalne i na tym sie plusy koncza. nie kończą, choroby i różne przypadki losowe się zdarzają, kolejny może mieć większe zarobki, dodatkowo każdy ma też mieszkanie, zależy też jeszcze ile dany ojciec ma generalnie dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: gdzie ? W dupie W social mediach i wśród influencerów w makijażach i medycynie estetycznej nie zauważyłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: on se to chyba telefonem w ciemności robił ja se nie robię selfie bo nie mam sprzętu co ty gadasz to w dzien robione pogoda bez slonca czyli dobra do robienia foty tylko fotograf i telefon kiepski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: co ty gadasz to w dzien robione pogoda bez slonca czyli dobra do robienia foty tylko fotograf i telefon kiepski wygląda jakby mu lampa w paszczę świeciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, choroszcz wzywa napisał: to tylko kolejny dowód na to, że grubość nikomu nie służy i zawsze dodaje lat i nie ma co się z tym kłócić nie tam żadne ciąże, stresy itd. nic nie dodaje tak bardzo wieku i ogólnej powagi, jak nadmierna tusza nieprawda facetom beben piwny dodaje urody tylko kobietom nie tak przynajmniej na kafeterii psiza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: W dupie W social mediach i wśród influencerów w makijażach i medycynie estetycznej nie zauważyłeś? nie xd po cholerę mam oglądać makijaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Wielki buu napisał: IMO lepiej jedna 3060 niż te 3 słabsze A dla mnie lepiej sobie włączyć dead or alive 2 ultimate w sypialni przed snem na pół godziny albo wormsy wmd fullhd 4xAA rundke Co kto lubi będę chciał poważnie nowego pograć to idę do salonu chce coś starszego mogę w sypialni A później jeszcze będę chciał dokończyć w sypialni ps5 to też będzie działać przez wifi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: zapomniałeś o 3x 800 + i chyba 3 bombelki z 2 ojców bo inaczej się nie da ale to bylo o genach a im wiecej ojcow tym gorsze geny a nie lepsze bo kolejny ojciec z dobrymi genami raczej sie nie trafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 855 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: nieprawda facetom beben piwny dodaje urody tylko kobietom nie tak przynajmniej na kafeterii psiza Jezus co ty gadasz, ci mężczyźni wyglądają jakby w ciąży byli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu to była typowa mina w stylu kota sr.. na pustyni no jakby ostry wiatr wiał jej prosty w oczy, ujęcie niekorzystne mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: śmiej się śmiej a patola się mnoży niech sie mnozy a jeszcze moze z dekade pociagne i sie zwijam i mnie juz nie obchodza problemy swiata bo mnie robaki zjedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: ale to w przypadku kobiet dziala in plus a on jest chlopem Nie wszystkim podobają się „męscy” faceci, których męskość kończy się na kartoflu zamiast nosa i zarosniętym tylku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 113 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Wielki buu napisał: Elka na nowszych fotach co mun wywalił to już była pyza także bardzo możliwe. A jak ja pisalam wielokrotnie że to nie były moje zdjęcia a ten dalej swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Moc ogólnie jest przereklamowana miałem brać 750 gtx ale już dolozylem do maxa 3d steroskopowego 75w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: to skąd ten kaptur nie wiem moze uwaza ze mu do twarzy a moze byl deszcz ale na zdjeciu deszczu nie widac 8 minut temu, Qwerty88 napisał: nie mam innej skrzynki nie blokniętej kogos tylek musi niezle bolec ze nawala do ciebie zebys mu cudze zdjecie wyslala miej odrobine oleju i nie wysylaj cudzych fot. niech se idzie do malwoanego on ma prawa autorskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 3 godziny temu wkleił bym wam te oczy ale tera się boję xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Pytanie czy warto tak napisał: Moc tak ogólnie mnie nie jara zbytnio bo mam tam Xbox Series X czy PlayStation 5 a praktycznie nie używam Mam za to masę zaległości i ciągnie mnie do retro a ten sie odkleil i nie dopuszcza prawdy do glowy z anastazja bylo identycznie jak sie pojawila to miales odklejke idz lezak do specjalisty zle z toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 48 Napisano 3 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: a ten sie odkleil i nie dopuszcza prawdy do glowy z anastazja bylo identycznie jak sie pojawila to miales odklejke idz lezak do specjalisty zle z toba Jakiej prawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: wkleił bym wam te oczy ale tera się boję xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, choroszcz wzywa napisał: nie kończą, choroby i różne przypadki losowe się zdarzają, kolejny może mieć większe zarobki, dodatkowo każdy ma też mieszkanie, zależy też jeszcze ile dany ojciec ma generalnie dzieci znasz chlopa z dobrymi zarobkami i dobrymi genami ktory chce zostac ojcem 3 czy 4 bombelka w rodzinie w ktorej juz jest 2 czy 3 ojcow i na wigilie spotykaja sie jak w rodzinie lezaka i gadaja o lodach ? tak tak kazdy ojciec ma mieszkanie i daje dziecku zwykle jak ktos szuka 5 ojca to poprzednich 4 ucieklo i bynajmniej mieszkania nie zostawili a i alimenty ciezko sciagnac z zagranicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 61 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, libed from kafeteria napisał: co ty gadasz to w dzien robione pogoda bez slonca czyli dobra do robienia foty tylko fotograf i telefon kiepski Bo telefon słabej jakości i słabe światło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 12 Napisano 3 godziny temu No jak chce nowa gierke to mam 85 cali rzutnik nextgeny 4k60 serio mnie nie jara że coś najnowsze ze stima pójdzie 4k60 Za to jara mnie uzupełnienie look bo np max payne 3 xsx nie obsługuje emulacji, ps3 znowu ma tom gre 720p a pcet da mi ultra fullhd a nawet 4k60 45-60fps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 10 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, salix napisał: W dupie W social mediach i wśród influencerów w makijażach i medycynie estetycznej nie zauważyłeś? Cytat nie kazdy siedzi na tych gow.noportalach gdzie sa jacys influencerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, mr_Kumpir napisał: nie xd po cholerę mam oglądać makijaże Zazwyczaj osoby zajmujące się fotografią mają wyostrzone oko do takich niuansów i potrafią dostrzec detale w proporcjach twarzy, które dla większości osób pozostają niezauważone. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach