salix 282 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ja kiedyś dostałam na prezent chloé, tak strasznie smierdziały że do dziś pamiętam ten straszny zapach. Mnie dominujące nuty drzewne i orientalne odrzucają, a syntetyczne chyba jeszcze bardziej takie np. jak w acqua di gio Armani czy popularnym cool water davidoffa, które niby mają być wodne i świeże, dla mnie są ohydne i nie do zniesienia Edytowano 4 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska dominacja 1 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: Mnie dominujące nuty drzewne i orientalne odrzucają, a syntetyczne chyba jeszcze bardziej takie np. jak w acqua di gio Armani czy popularnym cool water davidoffa, które niby mają być wodne i świeże, dla mnie są ohydne i nie do zniesienia Mam nadzieję, że inna dominacja Cię krulewno nie odrzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 282 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, męska dominacja napisał: Mam nadzieję, że inna dominacja Cię krulewno nie odrzuca Wow, podszkol w tej "meskiej dominacji ' bo poki co to facet w ciąży spożywczej bije cię na głowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach