libbi_sztisel 90 Napisano piątek o 17:53 🩵🩶🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano piątek o 17:55 Krasnal cały czas blokował tylko ci durniе nie zczaili . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 395 Napisano piątek o 17:56 (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Krasnal cały czas blokował tylko ci durniе nie zczaili . jest operator diod w telewizorach, zaraz nam powie kto, co i jak Edytowano piątek o 17:57 przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 232 Napisano piątek o 17:58 Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: jest operator diod w telewizorach, zaraz nam powie kto, co i jak Bo sam się wielokrotnie przyznawał już pomijając że z kontekstu coś załapiesz, bo to by ci zajęło dekadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 90 Napisano 5 godzin temu Witam ponownie. Można tu ciagnac wątek ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu Libed to burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu Libed nie zna Kierkegaarda powinien obierać ziemniaki, jedynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 90 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Libed to burak Koedys za nim tęskniłaś i za mną. Już go nie kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Koedys za nim tęskniłaś i za mną. Już go nie kochasz Tylko Ty go kochasz jako inteligenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Koedys za nim tęskniłaś i za mną. Już go nie kochasz Tak se zartuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Tak se zartuje Czyli kochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 90 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Tak se zartuje Ja ciebie wciąż kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Czyli kochasz Nie wzbudza już we mnie emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, włosynarękach napisał: Nie wzbudza już we mnie emocji Tak już bywa z miloscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 297 Napisano 5 godzin temu Mnie bardzo ciekawi czy promyk w trakcie podrozy okretem do jukonu czytal statek widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Nie bo sprawdzał z wody czy ziemja jest plaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 90 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Nie bo sprawdzał z wody czy ziemja jest plaska Pdoobno był naćpany i siostra załatwiła mu formalności typu boarding Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, libbi_sztisel napisał: Ja ciebie wciąż kocham Czasem go lubię ale typowy burak z niego pupilek nauczyciela huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Jacy nauczyciele takie pupile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 90 Napisano 5 godzin temu To temat miłosny proszę Uszanować charakter tego miejsca obecnosc swirmoka tutaj jest przypadkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu My się kochamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu Ciężko tu kogos kochać, kochamy to gofry i kawę a tu piszemy jak robimy kloca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 5 godzin temu Ja bym sobie kogos pokochal, ale nie mam kogo ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 19 Napisano 5 godzin temu Zmęczyłam się jedzeniem, nie ma we mnie miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 90 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, włosynarękach napisał: Ciężko tu kogos kochać, kochamy to gofry i kawę a tu piszemy jak robimy kloca Ja kocham lody maliny i bułkę z masłem i rzodkiewka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 4 godziny temu Ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 9 Napisano 4 godziny temu Ja kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 3 Napisano 4 godziny temu We mnie niedawno bylo duzo milosci do Krejzi, ale dlugo to nie trwalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach