Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Ja dzisiaj cala noc do rana gram w WRC na moim handheld, bo mam 3 powerbanki naladowane do 100% xD A wy do spania, bo jutro rano trzeba do pracy? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7 wrzesień 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Alex Angel napisał: Ja dzisiaj cala noc do rana gram w WRC na moim handheld, bo mam 3 powerbanki naladowane do 100% xD A wy do spania, bo jutro rano trzeba do pracy? xD A ty do psychiatryka idziesz niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 4 godziny temu Spoko, w psychiatryku tez sobie bede gral w WRC i colin mcrae a wy do pracy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 11 Napisano 3 godziny temu Ale widoczki, zapieerdalam 200km/h xD dzisiaj gram do rana xD https://ibb.co/8DQ4tMjb Moze lezak tez sobie wlasnie gra w cos, wszystkiego dobrego lezak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach