4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Fajni faceci sie do mnie usmiechaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ENDOMORFIK 11 Napisano 10 godzin temu (edytowany) I NADAL BĘDZIESZ SIĘ ZARZEKAŁ ŻE NIE JESTEŚ HOMO, PEDZIE Edytowano 10 godzin temu przez ENDOMORFIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu I tak lepiej wyglada niz jakikolwiek facet stad xD Troche jak Brad Pitt w dlugich wlosach i loczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Moze mu sie spodobaly moje nogi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Pewnie narcyz jak 90 procent takich tarzanow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 550 Napisano 10 godzin temu Gej okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Milo mi jak sie ludzie do mnie usmiechaja na miescie, a ten byl wysportowanym biegaczem, a nie takie lajdaki ulane jak tutaj 'faceci' xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Fajnie miec wysportowanych fajnych kolegow xD W klinice mam innego kumpla biegacza xD. Moze na polmaraton mnie zabiora to sobie pobiegam 🥳🥳🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Brzydale sie do mnie nie usmiechaja Moze fajnym facetom jest milo na moj widok Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 10 godzin temu Wolę chodzić niż biegać. Dopóki mi biodro nie wyskakuje to ...lam kroki. Zara sprawdzę krokomierz. Czeba iść znowu jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Ja tez chodze, 40000 krokow dzisiaj xD Jutro chyba tez caly dzien spacerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Bieganie srednio lubie, bo zaraz jestem mokry i sie poce za mocno ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 160 Napisano 10 godzin temu Ponoć dziś jest międzynarodowy dzień kąpieli leśnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 10 godzin temu Serio, kurde a ja sie dzisiaj nie kapalem w lesie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 12 Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Ale to że ty się chwalisz wiecznie grzmoceniem heteryka nie znaczy że każdy chce się chwalić tobie orientacja. To tak jak byś łaziła za heterykiem i mu przypominała ten fakt. No kùrwa Jak facet zbyt długo z tobą przebywa to zostaje peedauem. Każdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Wielki buu napisał: Jak facet zbyt długo z tobą przebywa to zostaje peedauem. Każdy. Ale zanim nim zostanie to jest dręczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Ja tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu Zemsta i gwałt. Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu To prawda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 24 Napisano 9 godzin temu 52 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ale po co to udawać i zarzekać się, że nie jest się gejem? Jak Sernik i Pravik to geje. Biseksy lubieżne to są a że trochę chamsko w podryw idą to pewnie się ich inni bojo oprocz wujka Andrzeja albo starego kolezki,no niestety. Zresztą co kogo obchodzi orientacja jak nie chodzi z najeżono doopa jak Magdalena i nie poluje na benisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Sama jestes biseks Mi na widok facetow nie staje, ale na widok fajnych damskich stopek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu No ona jest biseks. Najgorzej. Bo tu i tam. I wszędzie lubieżni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 24 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Sama jesteś, jakieś zapraszanie parek pewnie macanie farfeluny mi tam śmierdzą bo nie ma tam nic co może zaskoczyć a beny grube i powyżej 17 sa fajne w wyobraźni czasem ale też bez przesady bo to nie na nasze nerwy Edytowano 9 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu A co cię zaskakuje droga dambo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Uwazam, ze to mile jak sie do mnie usmiechaja fajni faceci, widocznie sa szczesliwi, i to mile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Kobity tez czasem, ale mloda ratowniczka sie usmiechala, jak depilowalem klate dla Elci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gina_ 4 Napisano 9 godzin temu Nie zdefekuj się z tych emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu Niedlugo mam urodziny, chyba sobie zalicze depilacje klaty i brzucha i ramiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 9 godzin temu W Polsce to bys jeszcze w ryj zarobił bo Janusze nie lubiom pedałów. Uśmiech innego faceta lapie ich bezpośrednio za krocze i wzbudza lek bycia ukrytym pedałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 9 godzin temu No ale typek niezly byl, mial fajne oczy i dlugie wlosy loczki i usmiechniety do mnie hello, i fajnie sobie biegal xD Od razu mi sie milo zrobilo xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach