0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Idź do jakiegos programu typu mam talent czy coś. Wygrana gwarantowana, a jak nie to chociaż byłbyś sławny. W programie nie do uwierzenia chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: przemyslenia raczej staralem sie to ujac dyplomatycznie no coz to tylko internet mozna odbierac cos inaczej znaczy ze wtedy trafilem a teraz nie no i jednak nie jestes botem. masz jakies ludzkie odruchy i uczucua w przeciwienstwie do sernika To teraz sprzeczaj się z tym kimś kto twierdził że nim jestem... : ) Mam screena na pamiątkę... Oprawie sobie go w ramkę .) żartuje oczywiście, ale mam... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 4ng3l napisał: Ja wlasnie pisze tam moderacji, ze sribed sie smieje z ludzi ze schizofrenia i mnie ciagle poniza, bo mialem kiedys zaburzenia Fajnie by bylo, jakby wylapal bana za smianie sie z chorych psychicznie wlasnie ci tam odpisali ze zglaszanie postow moda tylko pogarsza twoja sytuacje sadziules ze jak tutaj nazglaszasz postow i inni bana wylapia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: W programie nie do uwierzenia chyba. O, jeszcze lepiej, no cos w tym kierunku na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Daje juz tego libeda do ignora tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Srynik pójdzie do więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu ty nie jestes modem tylko goownem wiec ciebie moge zglaszac Lecisz do ignora, arivederci pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Idź do jakiegos programu typu mam talent czy coś. Wygrana gwarantowana, a jak nie to chociaż byłbyś sławny. ale po co mialbym byc slawny ? tylko glupki chca byc slawne ja bym chcial byc bogaty co najwyzej slawa mi potrzebna jak kula u nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: O, jeszcze lepiej, no cos w tym kierunku na pewno. Chłopaki do wzięcia. Tam byłby amantem z pewnością. Disko libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Ja zadnych postow nie zglaszam poza twoimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, zielowania napisał: To teraz sprzeczaj się z tym kimś kto twierdził że nim jestem... : ) Mam screena na pamiątkę... Oprawie sobie go w ramkę .) żartuje oczywiście, ale mam... : ) moge ci na tym skrinie autograf dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu A ja chcialbym byc slawny jak gwiazdy rocka z red hot chili peppers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: moge ci na tym skrinie autograf dac Nom podpisane gość: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: wlasnie ci tam odpisali ze zglaszanie postow moda tylko pogarsza twoja sytuacje sadziules ze jak tutaj nazglaszasz postow i inni bana wylapia ? I nic dziś o mopsiarzach, sołtysach, grubych babach ze Śląska, udarach i habibi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 5 godzin temu Pa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: A ja chcialbym byc slawny jak gwiazdy rocka z red hot chili peppers tobie w glowie glos mowi ze jestes slawny wiec twoje marzenia sie latwo spelniaja gosc w glowie ci spelni kazde zycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Nie pojde do wiezienia, bo nie lamie prawa i nie jestem kryminalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Masz już konto u nerwowo chorych? Tam moderator jest żywy, pisze na temacie i banuje To prawda właśnie doznałam 2 orgazmow. Jakis wypierd szatana probowal ze swoim spamikiem po czym modka sie wyłoniła, opjerdolila, chyba zbanowała i jeszcze wykryła jakichś multikonciarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, zielowania napisał: Nom podpisane gość: ) przeciez ja sie podpisalem pod tym ty myslisz ze ja to chcialem anonimowo napisac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Nie mam zadnych glosow w glowie, wiec nie wiem co ty majaczysz znowu. Leki wez lepiej, bo urojenia ci znowu wjechaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Pokaz to konto z 2006 pajacu xD Pewnie dawno zbanowane juz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 4ng3l napisał: A ja chcialbym byc slawny jak gwiazdy rocka z red hot chili peppers Kafeternikejszyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 86 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: To prawda właśnie doznałam 2 orgazmow. Jakis wypierd szatana probowal ze swoim spamikiem po czym modka sie wyłoniła, opjerdolila, chyba zbanowała i jeszcze wykryła jakichś multikonciarzy Pewnie Widmo z Klaudią poszli za tobą. Orgazm od pisania? Chyba też tak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: ale po co mialbym byc slawny ? tylko glupki chca byc slawne ja bym chcial byc bogaty co najwyzej slawa mi potrzebna jak kula u nogi Aha, czyli ty należysz do tych niegłupich. Nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: przeciez ja sie podpisalem pod tym ty myslisz ze ja to chcialem anonimowo napisac ? Chyba przeoczyłam bo nie pamiętam na screenie nie ma nic w stylu to ja Libed... wpadłem tu przyhejcic Twoja osobę : ) po kolejnych wpisach można było Cię rozpoznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Aha, czyli ty należysz do tych niegłupich. Nie wiedziałam. bo ja swietnie maskuej swoj intelekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Chłopaki do wzięcia. Tam byłby amantem z pewnością. Disko libed. Jeszcze lepiej, widzę go tam. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, zielowania napisał: Chyba przeoczyłam bo nie pamiętam na screenie nie ma nic w stylu to ja Libed... wpadłem tu przyhejcic Twoja osobę : ) po kolejnych wpisach można było Cię rozpoznać. Nie podpisal sie ale rozpoznalam po 1 poscie, ale nie 1 zdaniu.;) i wkurzyłaś sie bo mówiłaś do mnie baba chodz do nas do nerwicowcow trzymamy fason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, zielowania napisał: Chyba przeoczyłam bo nie pamiętam na screenie nie ma nic w stylu to ja Libed... wpadłem tu przyhejcic Twoja osobę : ) po kolejnych wpisach można było Cię rozpoznać. no sadzilem ze to oczywiste ze moj wpis to byl po stylu pisania on nie mial byc anonimowy moze od razy sie nie podpisalem ale napisalem ci chyba w drugim poscie ze to ja libed jakbys nie wiedziala a konto dlatego ze spisane na straty na tym mialem moderacje wiec by nie przeszlo weryfikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach