Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
4ng3l

Dzisiaj sobie ide, a tutaj jakis wysportowany biegacz biegnie w loczkach dlugich wlosach i do mnie hello XD. Niezle ciacho xD

Polecane posty

5 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Jak dajecie radę napiėrdzielać na 2 forach? ;D

Ja tylmo przyszłam oznajmić ze srylnik nam sie tam objawił a libed chyba przyzwyczajony 😛

15 minut temu, libed from kafeteria napisał:

jakby mi sie trafilo takei podle dziecko jak sernik to bym siedzial za morder.stwo wiec wole na wszelki wypadek nie miec dzieci 😄

Hm dziecko to ciężko bic ale dorosłe można 

Mie stary uderzył raz za autyzm i czytanie o Afryce bo mu mówiłam o łajnie krowim i ich obyczajach że powinien tak zrobić bo do niego to pasuje i się wściekł bo rasizm, życie niestety przykro mi było, ogólnie ludzi się nie bije jak nie są agresywne tylko gadaja głupoty o których nie wiedzą że są obraźliwe 

Edytowano przez włosynarękach
  • Haha 1

8 minut temu, 4ng3l napisał:

Nie musze ci sie tlumaczyc ty paryska tutko xD

Jeszcze cie zgłosiłam na pożegnanie biedoto umysłowa 😉 sraj sobie dalej , na siebie 

9 minut temu, libed from kafeteria napisał:

niestety ale tylko ty mi przychodzisz do glowy jak chce pdoac przyklad mamki pokrzywdzonych przez los. moze jeszcze jez troche ale ona bardziej jako przyklad niewidomej 

🤔

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Hm dziecko to ciężko bic ale dorosłe można 

Mie stary uderzył raz za autyzm i czytanie o Afryce bo mu mówiłam o łajnie krowim i ich obyczajach że powinien tak zrobić bo do niego to pasuje i się wściekł bo rasizm, życie niestety 

powinno sie moc oddac dziecko do domu dziecka nawert jak dorosle 😄

A jak tu nagle puściutko bez bloków no patrzcie 😃 czyli rozwiązanie idealne spamer pozostawiony sam sobie uspokaja sie, cudowne

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

dobranoc mamka 😄

jednak tobie tez mmozna czasami cisneneinie podniesc 😄 musisz jeszcze popracowac nad stoicyzmem 

Owszem póki nie wiem czego się mogę po kimś spodziewać ale po efekcie zaskoczenia ciśnienie już tak nie skacze. : ) 

Edytowano przez zielowania

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

A jak tu nagle puściutko bez bloków no patrzcie 😃 czyli rozwiązanie idealne spamer pozostawiony sam sobie uspokaja sie, cudowne

Namiot boy się zesrał.

• Haha 1

A zglaszaj sobie, ja i tak mam swoj serwer i forum i strone internetowa i czat, a tu moge sobie nowe konto zalozyc na wi-fi ze starbucksa xD

Narka ;* 

3 minuty temu, zielowania napisał:

Owszem póki nie wiem czego się mogę po kimś spodziewać ale po efekcie zaskoczenia ciśnienie już tak nie skacze. : ) 

Jak wiemy na kafeterii nie ma zaskonczen. Z zegarkiem w ręku można przewidzieć 10 ruchów do przodu. 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Masz już konto u nerwowo chorych? Tam moderator jest żywy, pisze na temacie i banuje 🤩

tu tez banuje problem w tym ze normalnych a swirow zostawia 😄

4 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał:

Jak wiemy na kafeterii nie ma zaskonczen. Z zegarkiem w ręku można przewidzieć 10 ruchów do przodu. 

Jak mi przyhejterzyl z kontaspecjalnego czy jakoś tak to jednak efekt zaskoczenia był... : ) ale tak im mniej nas tym wszystko bardziej przewidywalne.

Idę.

Edytowano przez zielowania

Przed chwilą, zielowania napisał:

Jak mi przyhejterzyl z kontaspecjalnego czy jakoś tak to jednak efekt zaskoczenia był... : ) ale tak im mniej nas tym wszystko bardziej przewidywalne.

ale podpisalem sie 😄 konto bylo po to ze na tym mi bylo cos potrzebne to zalozylem specjalnie dla ciebie 😄

1 minutę temu, zielowania napisał:

To tak zaskakujonce wszystko jak robak wyskakujoncy z japka gdy się korbko pokręciło.

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

poza tym wtedy nie wygladalas na zdenerwowana teraz bardziej mam wrazenie ze ci cisneinie skoczylo 😄

Tak. Miażdżyca i udar nam grożą od twoich zaskoczeń. Albo i zawał na miejscu

Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał:

Tak. Miażdżyca i udar nam grożą od twoich zaskoczeń. Albo i zawał na miejscu

no wysokim choroby serca groza tak wiec badaj sie bandzior bo ludzie szybko odchodza

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ale podpisalem sie 😄 konto bylo po to ze na tym mi bylo cos potrzebne to zalozylem specjalnie dla ciebie 😄

tak specjalnie dla mary... pomyje na głowę : )

2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał:

To tak zaskakujonce wszystko jak robak wyskakujoncy z japka gdy się korbko pokręciło.

Reszta jest jak zdarta płyta.

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

poza tym wtedy nie wygladalas na zdenerwowana teraz bardziej mam wrazenie ze ci cisneinie skoczylo 😄

Nie... a widzisz pozory mylą. Wtedy ciśnienie było choć niewidoczne a teraz wywalone choć odbierasz to po swojemu. : )

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

no wysokim choroby serca groza tak wiec badaj sie bandzior bo ludzie szybko odchodza

Potrafię sterować swoim ciałem. Odejdę wtedy gdy będę chciała. Zapewniam że ty cegły nie dołożysz do tego zgonu. Raczej mam hibernacje i bradykardie gdy cie czytam.

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

No podziwiam, pisać tutaj i tam niemalże jednocześnie. Brawo. 👏🏼

Przed chwilą, zielowania napisał:

tak specjalnie dla mary... pomyje na głowę : )

5 minut temu, 0dbytnicaBezbożna napisał:

przemyslenia raczej staralem sie to ujac dyplomatycznie 

1 minutę temu, zielowania napisał:

Nie... a widzisz pozory mylą. Wtedy ciśnienie było choć niewidoczne a teraz wywalone choć odbierasz to po swojemu. : )

no coz to tylko internet mozna odbierac cos inaczej

znaczy ze wtedy trafilem a teraz nie no i jednak nie jestes botem. masz jakies ludzkie odruchy i uczucua w przeciwienstwie do sernika

2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał:

Potrafię sterować swoim ciałem. Odejdę wtedy gdy będę chciała. Zapewniam że ty cegły nie dołożysz do tego zgonu. Raczej mam hibernacje i bradykardie gdy cie czytam.

jkabym wiecej wielkich bab wrzucal to mysle ze skrocilbym ci zywota 😄

Ja wlasnie pisze tam moderacji, ze sribed sie smieje z ludzi ze schizofrenia i mnie ciagle poniza, bo mialem kiedys zaburzenia

Fajnie by bylo, jakby wylapal bana za smianie sie z chorych psychicznie

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

jeszcze telewizje ogladam i na telefonie gram 😄

Idź do jakiegos programu typu mam talent czy coś. Wygrana gwarantowana, a jak nie to chociaż byłbyś sławny. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się