Śliwka w Polonezie 400 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Wielki buu napisał: A czemu koniecznie ma być siedemnaście przecież to by bolało Może ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: bandzior jest pisala mi godzine temu zebym sie odczepil od jej wnuka nie jestes w temacie Rozumiem, i oczywiście musiałeś przy okazji wspomnieć i o mnie... milusio. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu Sribed sie tak panoszy jakby to bylo jego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 400 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: I to znaczy że mam wziąć odpowiedzialność za dorosłego srynika i go błagać by wam nie zasrÿwal tajemniczego forum? Aha Wystarczy nie dolewać mu paliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: tak jesli wymagasz zeby ktos nie obrazal twojego podopiecznego to zacznij tez od podopiecznego wymagac zeby nie obrazal innych tak dziala metoda wzjaaemnosci w stosunkach miedzyludzkich Jeśli zostanę jego opiekunem prawnym to zacznę wymagać. Póki co chłopie znad rowu radź se sam. Mialo byc tajemniczo a wyszło jak zawsze dont ker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 5 godzin temu A za kogo wy sie uwazacie? Tak sie panoszycie jakby to bylo wasze forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Srejzi i ta druga juz mnie do ignora daly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wystarczy nie dolewać mu paliwa. Marze juz wyznaczyliście z kim może pisać a z kim nie. Teraz ja musze się dostosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 4 godziny temu Srylnik już przylazł zasrywac nam temat tam . Tylko w odróżnieniu do Kafe tam leci ignor a te bloki to se może w d. Wsadzić. ale beka jak nas wyganiał i zarzekał ze tam nie pójdzie. ile srylnik wytrzymałeś w tęsknocie? 2h? bekaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, zielowania napisał: Rozumiem, i oczywiście musiałeś przy okazji wspomnieć i o mnie... milusio. : ) niestety ale tylko ty mi przychodzisz do glowy jak chce pdoac przyklad mamki pokrzywdzonych przez los. moze jeszcze jez troche ale ona bardziej jako przyklad niewidomej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Srejzi i ta druga juz mnie do ignora daly A po Chój tam polazles? Pisałeś jeszze 5 min temu ze nie poleziesz i arrivederci, steskniles sie? tylko tam guwno możesz tu se ewentualnie szczekaj i blokuj razem z narcyzem i widmokiem sie baw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 0dbytnicaBezbożna napisał: Marze juz wyznaczyliście z kim może pisać a z kim nie. Teraz ja musze się dostosować? Nom jak się oficjalnie nie określisz nie uznasz ich krzywd to masz przesrane. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Nie musze ci sie tlumaczyc ty paryska tutko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) My siedzimy tu a Wy tam radzta se sami żeby nie było że się mieszamy. Edytowano 4 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Mam tam konto od 2013 roku i co? To sie zalogowalem i przywitalem Fajnie ze mejla.pamietalem sprzed 11 lat i haslo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu No wlasnie Ja juz.tam nie pisze, nie bojcie sie xD Piszcie sobie xD. Powodzenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 151 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: Jak dajecie radę napiėrdzielać na 2 forach? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, libed from kafeteria napisał: blokowales tutaj to blokuj dalej juz nie masz kogo wku..wiac ? No właśnie nie ma wiec nie dawaj mu atencji:p patrz jakiego ma wqrva ze nie może przeszkadzać. beka jak tam jednym kliknięciem można sie pozbyc trolla. ja ide chcualam tylko wyśmiać srylnika który nigdy przenigdy nie pójdzie na inb forum i wydupcaj nam z tematu tu masz cały dział dla siebie na zassrrywanie, powodzonka Edytowano 4 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: niestety ale tylko ty mi przychodzisz do glowy jak chce pdoac przyklad mamki pokrzywdzonych przez los. moze jeszcze jez troche ale ona bardziej jako przyklad niewidomej : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytnicaBezbożna 21 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, zielowania napisał: Nom jak się oficjalnie nie określisz nie uznasz ich krzywd to masz przesrane. : ) Jestem kwiatem lotosu i mje nic nie wkùrwia już. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Haha srejzi jaka oburzona xDD Uwazaj bo zachlapiesz srakfon xD. Wscieklizne masz, trzeba strzykawke na uspokojenie xD w doope xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 400 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 0dbytnicaBezbożna napisał: Marze juz wyznaczyliście z kim może pisać a z kim nie. Teraz ja musze się dostosować? Tacy schizofrenicy zas.ry.wający forum karmią się atencją. Widmok jak trafił.na okres bez ameb, gdy wszyscy mu jechali za to co robił, to się popłakał i sobie na jakiś czas poszedł. Nie.wiem jak ci wytłumaczyć, że karmienie trolla to podcinanie własnej gałęzi. Ciebie też zablokuje, prędzej niż później. Ale skoro czujesz się zmuszana z kim rozmawiać, z kim nie, to nie. Nikt cię nie zmusi żeby nie dokarmiać agresywnego patola. Twój wybór. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Ja nie mam schizofrenii, wiec wypad hejterzy na nerwice xD Tam macie duzo schizofrenikow, chyba ich kochacie bardzo xD Forum dla was xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 104 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Haha srejzi jaka oburzona xDD Uwazaj bo zachlapiesz srakfon xD. Wscieklizne masz, trzeba strzykawke na uspokojenie xD w doope xD Chyba tobie skoro tam za nami polazles kazałeś nam wypieprzać po czym polazles tam po godzinie. Beka z ciebie miłego blokowania nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Nie wiecie.co to schizofrenia wy polaczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Ja juz sie stamtad wylogowalem i nie wracam, nie chce mi sie tam z wami siedziec, wiec juz tak nie ciesz japy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 24 Napisano 4 godziny temu Oki idę... mam serial. Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 4ng3l napisał: Nie wiecie.co to schizofrenia wy polaczki xD juz sie zaczyna jazda od polaczkow namiotowego anglika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ng3l 6 Napisano 4 godziny temu Ja tez, ide spac pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, zielowania napisał: Oki idę... mam serial. Dobranoc : ) dobranoc mamka jednak tobie tez mmozna czasami cisneneinie podniesc musisz jeszcze popracowac nad stoicyzmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach