Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Miecz napisał:

Komentarze na idio/tyczne wpisy najczęściej są od czapy. Trudno się to nich ustosunkować.

to moze wrocmy do tej szwajcarii długo tam mieszkałeś skoro moje 19 lat w woj slaski to za malo zeby sie wypowiadac o slasku ?

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

super 😄 od razu widac ze jestes blyskotliwy i zauwazyles to zanim napisalem 

Szczerze? Ty już nic nie musisz. Masz wyrobioną markę.

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

to moze wrocmy do tej szwajcarii długo tam mieszkałeś skoro moje 19 lat w woj slaski to za malo zeby sie wypowiadac o slasku ?

Mieszkałeś obok, czyli jakby nie masz nic do powiedzenia. Wszystkie Twoje wypowiedzi na temat Śląska są tendencyjne. Zresztą, Ty masz cholerne problemy sam ze sobą, więc jakiekolwiek opinie na jakikolwiek temat są jak chybił trafił w toku.

5 minut temu, Miecz napisał:

Mieszkałeś obok, czyli jakby nie masz nic do powiedzenia. Wszystkie Twoje wypowiedzi na temat Śląska są tendencyjne. Zresztą, Ty masz cholerne problemy sam ze sobą, więc jakiekolwiek opinie na jakikolwiek temat są jak chybił trafił w toku.

mieszkalem w tym wojewodztwie jezdzilem tam np. jak czegos nie bylo w sklepie x to sie jechalo do tego samogo w miescie obok czy po wiele innych rzeczy takie rzeczy trzeba ci tlumaczyc podobno ze slaska jestes a nie wiesz ze tam te wszystkie miasta sa w kupie i nie trzeba z jednego do drugiego godzine jechac ?

to ile lat mieszkales w tej szwajcarii ?

Edytowano przez libed from kafeteria

2 godziny temu, libed from kafeteria napisał:

co do koloru to wokol oczy maja kreske ci dolowi czesto a rece czyste tam sie juz rekami tak czesto nie kopie jak kiedys

teraz ponad polowa ma magistra wiec jak nie maja roboty socjologowie po szkolach malowania paznokci ida do kopalni nie wiem co cie dziwi. dzisiaj magistrem zostac to latwiej niz kiedys skonczyc technikum. nawet przez internet mozna 😄 a widzialem juz nawet studia skrócone z 5 lat do 3 i mozesz byc magistrem prawa przez internet 😄

Zawsze twierdziłam, że wykształcenie często nie idzie w parze z inteligencją 😁

Przed chwilą, Baba napisał:

Zawsze twierdziłam, że wykształcenie często nie idzie w parze z inteligencją 😁

a dlaczego mialoby isc. inteligentny szybciej sie uczy ale nadal musi miec ochote do nauki a niezbyt rozgarniety jak sie dlugo uczy to tez wiekszosci rzeczy sie nauczy. w szkole dominuje pamieciowa nauka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się