Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

oj libek, libek, skończ sie juz kompromitować bo żal patrzeć

Ma facet ciekawy punkt widzenia na wszelakie sprawy. Można tylko pozazdrościć. Szkoda, że to nie ma przełożenia na zwykły dzień, taki jak jutrzejszy poniedziałek. Będzie popierd/alał w kołowrotku jak każdy z nas.

3 minuty temu, Miecz napisał:

Dlatego zapraszam do Szwajcarii. To otwarty kraj, bezpieczny i bez uprzedzeń. Tam się odnajdziesz. Problemem jest na jak długo.

Tak na marginesie, tam zawsze będziesz obcy, tak jak i na polskiej wiosce. 

bzdury gadasz tam najwiekszy odsetek  ludzi w calej europie to przybysze z calego swiata dlatego nie wierze w to co piszesz bo to rozne kultury rozni ludzie z roznym podejsciem wiec na pewno nie beda zachowywac sie tak samo. 

szwajcara to mekka emerytów z calego swiata ktorych stac zeby tam zamieszkac i miec obywatelstwo

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Nagotuje ci dudy i przytyjesz 😄

a co to dudy ?
nie potrzebuje gruby jestem nie mam problemow z tyciem 😄

3 minuty temu, zielowania napisał:

Duży i ładny bez śladów wskazujących na zalanie. 

a ok zabraklo tej istotnej informacji 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

a co to dudy ?
nie potrzebuje gruby jestem nie mam problemow z tyciem 😄

a ok zabraklo tej istotnej informacji 😄

Kałduny pachnące trochę inaczej 😄

Flaki kto nie lubi?

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

bzdury gadasz tam najwiekszy odsetek  ludzi w calej europie to przybysze z calego swiata dlatego nie wierze w to co piszesz bo to rozne kultury rozni ludzie z roznym podejsciem wiec na pewno nie beda zachowywac sie tak samo. 

szwajcara to mekka emerytów z calego swiata ktorych stac zeby tam zamieszkac i miec obywatelstwo

Kolejna bzdura. Nie, nie będę tego tłumaczył. Wiesz lepiej. Żyjesz tam, więc wiesz. Urojenia i przypuszczenia nie są tematem do dyskusji.

Nom trzeba se było dopowiedzieć, że zawiść przeze mnie przemawia. : ) jesteś przewidywalny.

• Haha 1

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

bzdury gadasz tam najwiekszy odsetek  ludzi w calej europie to przybysze z calego swiata...

Przede wszystkim z Niemiec. Ze względu na zarobki. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale piszę o wiejskich kantonach (bardzo bogatych) a nie o miastach typu Zurich czy Genewa. Zresztą, granica ziemniaka tam ciągle obowiązuje. Wiesz co to?

7 minut temu, Fifofa napisał:

Kałduny pachnące trochę inaczej 😄

Flaki kto nie lubi?

ja nie jem takich swinst

7 minut temu, Miecz napisał:

Kolejna bzdura. Nie, nie będę tego tłumaczył. Wiesz lepiej. Żyjesz tam, więc wiesz. Urojenia i przypuszczenia nie są tematem do dyskusji.

nie to nie jest bzdura w szwajcarii najwiekszy odsetek ludzi to nie sa rdzenni mieszkancy

6 minut temu, zielowania napisał:

Nom trzeba se było dopowiedzieć, że zawiść przeze mnie przemawia. : ) jesteś przewidywalny.

nie wiem co przez ciebie przemawialo dlatego dopytawalem jakie znacznie ma to ze dom duzy i ladny o tych cechach pamietalas a zapomnialas ze nie widac bylo zalania 😄

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ja nie jem takich swinst

nie to nie jest bzdura w szwajcarii najwiekszy odsetek ludzi to nie sa rdzenni mieszkancy

Jadłeś kiedyś? do tego piwo.

Libed tak naprawdę nie ma o niczym pojęcia, ale lubi odgrywać rolę eksperta w każdej dziedzinie. Lubię go za to, nie wiem jak Wy. I za tok rozumowania też go bardzo lubię. Jest tak pokrętny, że muszę to rozpisać na kartce formatu A1.

3 minuty temu, Miecz napisał:

Przede wszystkim z Niemiec. Ze względu na zarobki. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale piszę o wiejskich kantonach (bardzo bogatych) a nie o miastach typu Zurich czy Genewa. Zresztą, granica ziemniaka tam ciągle obowiązuje. Wiesz co to?

rzadko to robie i zadalem sobie trud sprawdzenia czy piszesz prawde i jednak jak zawsze nie. najliczniejsza mniejszosci sa tam wlosi a dopiero pozniej niemcy i sa tam ludzie z calego swiata

24 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

to nieprawda ze wszedzie jest tyle samo grubych i chudych to zalezy m.in od przyzwyczajen kulinarnych i genow. tak na slasku jedza jak jedza nic nie robia bo tam taka tradycja ze baba gnije w domu  i du.py im rosna.

O jakiej tradycji piszesz? Po kim takie pierdoły powtarzasz?  

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

25 procent to imigranci czasowi. Trudno jest zostać obywatelem tego kraju bez środków na koncie.

Przed chwilą, Baba napisał:

O jakiej tradycji piszesz? Po kim takie pierdoły powtarzasz?  

po gorniku ktory na demonstracji w tivi powiedzial ze oni sie nie zgadzaja na likwidacje koplani bo gdzie on tyle zarobi jak on nic nie umie a u nich jest taka tradycja ze tylko chlop utrzymuje rodzine wiec musi dobrze zarabiac 😄 

to sie przewija przy kazdym zamykaniu kopaln ze oni sa jedynymi zywicielami rodzin jakby te baby ktos sila w domach trzymal 😄

no i bylem na slasku wiele razy widze co widze.

47 minut temu, Miecz napisał:

Ciągle aktualny temat i fajnie jest.

Myślisz, że Baba mnie lubi albo ja ją? 

😡 masz szczęście, że głowa mnie boli i muszę odstawić internet.

nie wiem co przez ciebie przemawialo dlatego dopytawalem jakie znacznie ma to ze dom duzy i ladny o tych cechach pamietalas a zapomnialas ze nie widac bylo zalania 😄

Nom i dlatego musiałeś zestawić ten przykład z biedota która pod przykrywką powodzi chałupy sobie remontuje... : ) pisząc o ładnym dużym domu raczej musiałam widzieć zdjęcia... widząc jego stan.

1 minutę temu, Miecz napisał:

25 procent to imigranci czasowi. Trudno jest zostać obywatelem tego kraju bez środków na koncie.

25 to obywatel e szwajcarii innych narodowosci a nie zadni imigrancji czasowi. imigrant czasowy to ine obywatel

10 % to milionerzy wiec jak pomyslisz logicznie to zrozumiesz ze oni tam sie osiedlaja bo ciezko zeby co 10 byl w grupie najbogatszych

rzadko to robie i zadalem sobie trud sprawdzenia czy piszesz prawde i jednak jak zawsze nie. najliczniejsza mniejszosci sa tam wlosi a dopiero pozniej niemcy i sa tam ludzie z calego swiata

Dobrze że sprawdziłeś. Do czegoś Cię jednak zmusiłem. Statystyka obejmuje dany rok. Szwajcarzy nie przyjmują bezterminowo. Włosi i Niemcy głównie pracują w Szwajcarii a na noc wracają do swojego kraju. Tak to działa.

5 minut temu, libed from kafeteria napisał:

jadlem ale bez piwa nie pije do obiadu 😄 a tym bardziej bym nie popijal zupy piwem 😄

Tak samo jak z golonką. Flaki  bardzo ostre a piwo do łagodzenia.

3 minuty temu, Baba napisał:

😡 masz szczęście, że głowa mnie boli i muszę odstawić internet.

Po prostu zanurzamy koledze tok rozumowania😂

8 minut temu, libed from kafeteria napisał:

ja nie jem takich swinst

Tym razem muszę się z tobą zgodzić bo też nie jem flaków i tez wolę kotlety z piersi niż schabowe.

Mój ex teraz w Szwajcarii pracuje. xd

1 minutę temu, Miecz napisał:

Włosi i Niemcy głównie pracują w Szwajcarii a na noc wracają do swojego kraju. Tak to działa.

nie mam sily tlumaczyc co to obywatel, imigrant i turysta ktory jest na kilka dni albo na dobe 😄

nie rozumiesz twoj problem nie moje ty sobie musisz z nim poradzic

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

25 to obywatel e szwajcarii innych narodowosci a nie zadni imigrancji czasowi. imigrant czasowy to ine obywatel

10 % to milionerzy wiec jak pomyslisz logicznie to zrozumiesz ze oni tam sie osiedlaja bo ciezko zeby co 10 byl w grupie najbogatszych

Jesteś totalnym głupkiem, Libed. Niech to do Ciebie w końcu dotrze.

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Tym razem muszę się z tobą zgodzić bo też nie jem flaków i tez wolę kotlety z piersi niż schabowe.

Mój ex teraz w Szwajcarii pracuje. xd

a ma obywatelstwo ? pewnie nie to wytlumacz mieszowi czym sie rozni obywatel a czym imigrant i ze nie wraca do domu na kolacje 😄

piwo z golonka to pokarm dla knurow 😄

Nawet szydzisz z ludzkiego posiłku a sam ...lasz najgorszy syf z kilogramem cukru xD jesteś tak zakompleksionym typem ze to jest niewiarygodne xD

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się