Baba 150 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jak ktoś się mentalnie zatrzymał na przełomie XIX i XX wieku to nie przetłumaczysz. Stereotypach i opowiastkach dawnych znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nigdy nie mów nigdy. W tym sęk, że po miesiącu już nie widzę różnicy między byłą a aktualną. Nie, nie mam wygórowanych oczekiwań. Problem w tym, że każda próbuje mnie wychować na swoją modłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Daj spokój! Teraz straciłaś moją miłość i to nieodwracalnie! Staremu też powiedziałam, że gotowanie nie jest bliskie mojemu sercu i co? Można? Można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 68 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Nie wiem czy każda. Nie zaglądam im do garów. Grubych bab jest tyle samo na Śląsku, co w innych regionach. I tych zgrabnych też. Niestety Wytłumacz to Libedowi, bo to on twierdzi, że wszystkie baby że Śląska są stare, grube i mają grube uda, bo są chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Stereotypach i opowiastkach dawnych znajomych. W ten oto sposób powstaje w głowach wizerunek Śląska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Staremu też powiedziałam, że gotowanie nie jest bliskie mojemu sercu i co? Można? Można On niestety nie ma wyjścia. Co innego ja. Kocham Cię dochodząco, ale nie gotuj mi, ok? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: W tym sęk, że po miesiącu już nie widzę różnicy między byłą a aktualną. Nie, nie mam wygórowanych oczekiwań. Problem w tym, że każda próbuje mnie wychować na swoją modłę. W stałym związku ważne są priorytety. Szczególnie gdy są dzieci. Różnące się charaktery to zaleta. Można się uzupełniać, uczyć czegoś nowego i kłócić kilka razy w tygodniu Ja tak mam. Nie można partnera osaczyć i zmusić by kochał to co ja. To nuda i niewolnictwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wytłumacz to Libedowi, bo to on twierdzi, że wszystkie baby że Śląska są stare, grube i mają grube uda, bo są chore On ma obsesję na punkcie wielkich i grubych bab. Mi się podoba nowe X3 i też je teraz non stop widzę na ulicach, tak to dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wytłumacz to Libedowi, bo to on twierdzi, że wszystkie baby że Śląska są stare, grube i mają grube uda, bo są chore On ma na moim punkcie obsesję. Bo to wypisz, wymaluj ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 744 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: On ma na moim punkcie obsesję. Bo to wypisz, wymaluj ja To na jest tzw. red car theory A ty nie bądź dla siebie taką surowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Miecz napisał: On niestety nie ma wyjścia. Może mnie kopnąć w tyłek i zmienić na nowszy model. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 19 Napisano 1 godzinę temu Na co dziś zbieracie? Na grube baby z lipodermjo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 4 Napisano 1 godzinę temu Na nowy aparat do robienia foto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Polak123 napisał: Na nowy aparat do robienia foto xD Grubym babom na plazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Baba napisał: W stałym związku ważne są priorytety. Szczególnie gdy są dzieci. Różnące się charaktery to zaleta. Można się uzupełniać, uczyć czegoś nowego i kłócić kilka razy w tygodniu Ja tak mam. Nie można partnera osaczyć i zmusić by kochał to co ja. To nuda i niewolnictwo. Właśnie! Jak będziesz, kiedyś tam, szukała nowego faceta, to jestem chętny! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: To na jest tzw. red car theory A ty nie bądź dla siebie taką surowa Jak napiszę, że fajna doopa ze mnie, nikt nie uwierzy. Nie kokietuję. Jestem szczera. Ale kobietą nadal jestem i potrafię to wykorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Może mnie kopnąć w tyłek i zmienić na nowszy model. Kompletnie nie kumasz facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jak napiszę, że fajna doopa ze mnie, nikt nie uwierzy. Nie kokietuję. Jestem szczera. Ale kobietą nadal jestem i potrafię to wykorzystać Potwierdzam! Jednak zaznaczam, że ważny jest duży dystans do Ciebie. Potrafisz wkur/wić człowieka w ułamku sekundy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Właśnie! Jak będziesz, kiedyś tam, szukała nowego faceta, to jestem chętny! Jeśli zapewnisz mi orgazmy w naturalny sposób, będę pamiętać. Pomidorówką mnie nie oszukasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Baba napisał: On ma na moim punkcie obsesję. Bo to wypisz, wymaluj ja To nie obsesja, to tylko punkt odniesienia. Jeżeli potwierdzasz jego przypuszczenia, to poczuje się jak w muzułmańskim raju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jeśli zapewnisz mi orgazmy w naturalny sposób, będę pamiętać. Pomidorówką mnie nie oszukasz Najpierw ryż z pomidorówką, a potem pogadamy. Wiesz, mam często silne bóle głowy, silną potrzebę wyjścia z domu na "chwilę" i takie tam dolegliwości stosowne do wieku. Nie, nie zniechęcam Cię! Absolutnie nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Miecz napisał: Potwierdzam! Jednak zaznaczam, że ważny jest duży dystans do Ciebie. Potrafisz wkur/wić człowieka w ułamku sekundy. Czy miałam kiedyś nick: kotka lub ciepłe kluchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Czy miałam kiedyś nick: kotka lub ciepłe kluchy? Problem w tym, że nick nie ma nic wspólnego z tym, że potrafisz człowieka momentalnie wkur/wić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: Najpierw ryż z pomidorówką, a potem pogadamy. Wiesz, mam często silne bóle głowy, silną potrzebę wyjścia z domu na "chwilę" i takie tam dolegliwości stosowne do wieku. Nie, nie zniechęcam Cię! Absolutnie nie! Dosyć na dzisiaj. Już rozbawialiśmy towarzystwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Problem w tym, że nick nie ma nic wspólnego z tym, że potrafisz człowieka momentalnie wkur/wić! Taki mój u/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Dosyć na dzisiaj. Już rozbawialiśmy towarzystwo Też z utęsknieniem czekałem na ten moment. Starzeję się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Taki mój u/rok A przy okazji testujesz cierpliwość absztyfikanta Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 105 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Miecz napisał: Właśnie! Jak będziesz, kiedyś tam, szukała nowego faceta, to jestem chętny! Z tego co kiedyś pisała i zapamiętałem jest za poligamią. Wtedy jest stary i nowy i gitara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 914 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Z tego co kiedyś pisała i zapamiętałem jest za poligamią. Wtedy jest stary i nowy i gitara. Ogór, nigdy nie słuchaj tego co kobieta ma do powiedzenia. Dobrze na tym wyjdziesz. Rób swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 150 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Z tego co kiedyś pisała i zapamiętałem jest za poligamią. Wtedy jest stary i nowy i gitara. Popiętroliła ci się poligamia z pelargonią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach