Baba 157 Napisano 1 godzinę temu I mi temat za...blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Baba napisał: I mi temat za...blokował Ja nie wiem kto ale to na pewno dobry człowiek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu Pokraka, nie chcę cię straszyć. Jeśli za 10 lat mąż spuści z tonu, to najmłodszy syn nadrobi to z nawiązką Ja kupilam takiego małego mopa co wlezie w zakamarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 1 godzinę temu Może to jakaś zła kobieta była? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 881 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja nie wiem kto ale to na pewno dobry człowiek. tutaj są same dobre człowieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: tutaj są same dobre człowieki A każdy ma własną miarę dobra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja nie wiem kto ale to na pewno dobry człowiek. Dzięki tej osobie, więcej w domu zrobię. Dzisiaj mam akcję wymiany ubrań w szafie. Zwijam kiecki i bluzeczki, piorę bezrękawniki i cieplejsze bluzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Pokraka, nie chcę cię straszyć. Jeśli za 10 lat mąż spuści z tonu, to najmłodszy syn nadrobi to z nawiązką Ja kupilam takiego małego mopa co wlezie w zakamarki Wątpię, trzeba przyznać, że moja teściowa jest jaka jest, ale męża mi dobrze wychowała. Raczej sie nie pochwalę takim sukcesem na polu sprzątaniowo porządkowym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 85 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Dzięki tej osobie, więcej w domu zrobię. Dzisiaj mam akcję wymiany ubrań w szafie. Zwijam kiecki i bluzeczki, piorę bezrękawniki i cieplejsze bluzy. Ja sobie wyprałam sweter ubrudzony zeszłej zimy 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 101 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Dzięki tej osobie, więcej w domu zrobię. Dzisiaj mam akcję wymiany ubrań w szafie. Zwijam kiecki i bluzeczki, piorę bezrękawniki i cieplejsze bluzy. I majtki z golfem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Dzięki tej osobie, więcej w domu zrobię. Dzisiaj mam akcję wymiany ubrań w szafie. Zwijam kiecki i bluzeczki, piorę bezrękawniki i cieplejsze bluzy. Czyżby przygotowania do srogiej zimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wątpię, trzeba przyznać, że moja teściowa jest jaka jest, ale męża mi dobrze wychowała. Raczej sie nie pochwalę takim sukcesem na polu sprzątaniowo porządkowym. Tu nie chodzi o dobre wychowanie. Kurde. Jak to powiedzieć No. Bo ten. Jak facet/chłopak idzie do toalety zaraz po przebudzeniu, to najpierw "idzie" ten tego tamtego, potem facet/chłopak. Ciężko o świcie utrzymać ptaszka na uwięzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tu nie chodzi o dobre wychowanie. Kurde. Jak to powiedzieć No. Bo ten. Jak facet/chłopak idzie do toalety zaraz po przebudzeniu, to najpierw "idzie" ten tego tamtego, potem facet/chłopak. Ciężko o świcie utrzymać ptaszka na uwięzi To mężczyzna/ chłopak nie może usiąść na sedesie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja sobie wyprałam sweter ubrudzony zeszłej zimy 🫣 Ty masz dużym dom, pełno miejsca do przechowania ubrań. Ja sezonowe upycham w pokrowce i wrzucam do pawlacza i pojemnika na pościel jednej kanapy. Muszę to wyprać przed włożeniem i po wyjęciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 881 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: To mężczyzna/ chłopak nie może usiąść na sedesie? No wiesz co? żeby mi się w tej zimnej wodzie zanurzył? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Tu nie chodzi o dobre wychowanie. Kurde. Jak to powiedzieć No. Bo ten. Jak facet/chłopak idzie do toalety zaraz po przebudzeniu, to najpierw "idzie" ten tego tamtego, potem facet/chłopak. Ciężko o świcie utrzymać ptaszka na uwięzi A co to oni swoich pokoi nie mają żeby walić w łazience? 🫣 U nas w domu obowiązują korporacyjne zasady, drzwi zamknięte oznaczają, że ktoś chce prywatności, drzwi otwarte można wchodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: I majtki z golfem? Mam tylko jedną parę takich wysokich. Pani w sklepie powiedziała, że to wyszczuplające i goowno prawda! Nic mnie nie wyszczupliło, tylko oczy na wierzch wybałuszyło. Chyba se mały rozmiar kupiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, murb napisał: Czyżby przygotowania do srogiej zimy? Zimowych kurtek jeszcze nie wyciągam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: To mężczyzna/ chłopak nie może usiąść na sedesie? Czy jednak nie musi poczekać aż opadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, murb napisał: To mężczyzna/ chłopak nie może usiąść na sedesie? Jak usiądzie, to mi drzwi obsiura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: No wiesz co? żeby mi się w tej zimnej wodzie zanurzył? Hmmm... Aż zmierzę z ciekawości jaka głębokość ma mój sedes. A wtedy wiesz co będę wiedziała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: No wiesz co? żeby mi się w tej zimnej wodzie zanurzył? Anakonda 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Pokraka napisał: A co to oni swoich pokoi nie mają żeby walić w łazience? 🫣 Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Czy jednak nie musi poczekać aż opadnie? Hmmm... Chyba powinien to zrobić przy podniesionej klapie? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Że co? Napisać tak wprost czy opłotkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 881 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Anakonda 2 boa krztusiciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Że co? Nie pytaj. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Napisać tak wprost czy opłotkami? Bardziej wprost się nie dało. Tylko ja nie to miałam na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Hmmm... Chyba powinien to zrobić przy podniesionej klapie? 🫢 Klapa podniesiona ale reszta powinna opaść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 157 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: boa krztusiciel Śfintuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach