Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Samotny-lisek

21 lat a nadal jestem prawiczkiem z wysokim podnieceniem seksualnym.

Polecane posty

Jestem samotnikiem i introwertykiem i zarazem mam skrajny charakter. Mam 21 lat a czuję się na 20 lat a wyglądam na 18 lat. 

To rzeczy, jestem nadal prawiczkiem na dodatek nieszczęśliwie zakochany od małego od pierwszego wejrzenia w dziewczynie która nazywa się wiktoria. Ona ma chłopaka i mnie całkowicie ignoruje, traktuje jak powietrze i od kilku miesięcy ją już nie widziałem. Ponieważ spotkaliśmy się po kilku latach. 

Wracając, jestem załamany psychicznie i pomyślałem że przynajmniej po uprawiam wreszcie seks. Jak już nauczyłem się jeździć samochodem po mieście. Ale różne portale/ aplikacje na seks, typu datezone, erodate, seksprzygody i inne nie działają. I piszę do dziewczyn bezpośrednio albo piszę zupełnie inaczej, próbując je poznać i tak nic z tego nie wynika w realnym życiu. 

Byłem desperatem w maju i czerwcu, pozwoliłem oszukać się na czterysta złotych od oszusta na telegramie. Wysłałem blik przed spotkaniem. Myślałem że prześpię się z prostytutką. 

Te prawdziwe prostytutki nie odpisują na SMS. Jak raz odważyłem się zadzwonić to, jak powiedziałem od razu seks, rozłączyła się. Napisze swoją lokalizację że jestem z podlasie i nic nie udaje mi się zapoznać w białystoku. Pomyślałem że może czas, znaleźć jakieś usługi w Warszawie? 

Już nie udaje mi się w życiu i jestem nieudacznikiem życiowym. Wiktoria mnie nie chce, mimo że jestem zdecydowanie ładniejszy, przystojniejszy, racjonalistą w przeciwieństwie od tamtego chłopaka. Ale ona mnie nie zna, bo nie widziała mnie przez kilka lat. 

Miałem zostać profesjonalnym piłkarzem. Nie udało się kompletnie. Plan awaryjny, robić w lesie, jako pilarz a później na tiry, ponieważ na tiry są zdecydowanie droższe uprawnienia niż na pilarza. Nie udaje mi się znaleźć roboty w lesie w miejscowości. Jestem nieudacznikiem życiowym 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować