BabkaBaranekBoży 42 Napisano 6 godzin temu Oesu już widzę te kaleki straumatyzowane do 5 pokolenia przez fantazje tatusia o zassaniu kordly odbytem. O zesz chui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 6 godzin temu u mnie w kawiarni przyjezdza taka ciemnoskora dziewczyna wielkim fordem, ale ona jest zgrabna szczupla wysportowana, z nia bym bejbiki porobil, ale boje sie do niej zastartowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Polak123 napisał: ja nie chodze na obiady dla bezdomnych juz od paru lat nara U ciapatych byles w sikh centrum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) dobra wyjeebane mam w te dziewczyny, nie zawracam sobie nimi glowy xD sam sobie dziecka nie zrobie, poki nie ma chetnej na slub to moge sobie tylko poczytac o rozmazaniu sie we wladcy pierscieni albo harrym potterze ;d dobrej nocy Edytowano 5 godzin temu przez Polak123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 5 godzin temu ale tam nie sa bezdomni, bo w sobote pod swiatynia stoja rolls royce albo lamborghini suvami przyjezdzaja bogaci sikh w turbanach albo bentlejami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Zyeb to zyeb. Lobotomjo i wczonsami ani magiczno pigulo cię nikt nie wyleczy jak zyebem jesteś. Sam decyduje xD w Choroszczy idz wygłaszać te swoje bonki z dùpy Jakby choć trochę tej energii poświęcił na bycie mniejszym zyebem to już dużo bo częściowy zyeb jeszcze ujdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 5 godzin temu wam juz za duzo energii poswiecilem, dlatego spadam sobie robic shoarme z frytkami elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu To był bagwan we własnej osobje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Jakby choć trochę tej energii poświęcił na bycie mniejszym zyebem to już dużo bo częściowy zyeb jeszcze ujdzie Ale on chce być większym i nie projektuj swoich terapii na innego zyeba jeśli on chce nim być tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu I wogle se trenujcie terapje u siebie w chalupue na ludziach tak a nie na kafe zyebach bo nie wyrażam zgody zrozumiano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu Spoko lata mi to w sumie niech se robią co chcą zyeby i niezyeby ale ciężko się to czasem czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu To se książkę poczytaj ambitno. Czego od zyebow oczekujesz. Tylko proza zyebanego życia a nie pierdy z dùpy poetyckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu W sumje mam to w dupje rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dziwne że mi działa farfeluna ale jakbym miała się rozmnażać to odstawianie lekow i znowu wariowanie i walka żeby se nie skoczyć z wieżowca albo się nie udusić kablem i po kiego grzyba, mie już starczy, ludzie którzy sugerują rozmnażanie są chorzy jeszcze bardziej niż ja Edytowano 5 godzin temu przez włosynarękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 5 godzin temu kurczak i cebula juz na patelni mniam ;p a fryteczki cienkioe sie pieka w ejr frajerze xD nie no wlasnie sie dzieci robi zeby je wychowywac razem ze swoja zona, jak zona pojeebana to ja podziekuje ale ja zadnej dziewczyny nie kocham, a bez milosci to ja podziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu Przecież Ty nie używasz farfeluny co sama dumnie glosilas. Niepokalane poczęcie ci nie grozi. Chyba że jakieś dziecko sukuba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu https://youtu.be/LaXazWRppwI?si=xxF2ywyZw8RtNtid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Siffredi 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, włosynarękach napisał: Dziwne że mi działa farfeluna ale jakbym miała się rozmnażać to odstawianie lekow i znowu wariowanie i walka żeby se nie skoczyć z wieżowca albo się nie udusić kablem i po kiego grzyba, mie już starczy, ludzie którzy sugerują rozmnażanie są chorzy jeszcze bardziej niż ja ale że w jakim sensie działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Rocco Siffredi napisał: ale że w jakim sensie działa? Nie twój biznes zboku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Rocco Siffredi napisał: ale że w jakim sensie działa? Zostaw ja zboczencu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu Ja nie chcę bachorów ale facety chcą niestety https://x.com/LukasPawlowski/status/1966219214605398458 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu Ale ty jesteś lesbijko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu Wtf jak to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 5 godzin temu Lecę na benisy a farfeluny mi cuchnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu No ja nie wiem jak tak już bywa bóg tak chciał czy tam reptilianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu To pacz jak nadlatujesz a bachora nie będzie. Albo se zawionsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocco Siffredi 2 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, włosynarękach napisał: Nie twój biznes zboku Napisałaś to publicznie, więc mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Rocco Siffredi napisał: Napisałaś to publicznie, więc mój Kochasz Przemka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 5 godzin temu ja to nawet nie wiem co to farfeluna masakra, nigdy mi zadna dziewczyna nie pokazala xD tak samo jak cyckow zadna mi nigdy nie pokazala w ogole masakra ale sie najadlem, troche tlusto ale dobre bylo. cebulka z doprawionym kurczakiem jedna dobra sprawa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Rocco Siffredi napisał: ale że w jakim sensie działa? Rabotajet. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach