Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu Ja chyba jak sobie pomysle, ze jest jak jest, ale nie mam stresow zmartwien i mam za duzo wolnego czasu, ale tak to lubie sobie pograc, bo tak to zycie chyba nie ma za bardzo sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Spiulkolot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu A co to? koorwa ja zaraz sobie bede shoarme smazyl na patelni i frytki piekl i sie nawpieerdalam na noc Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Polak123 napisał: A co to? koorwa ja zaraz sobie bede shoarme smazyl na patelni i frytki piekl i sie nawpieerdalam na noc Xd Wybornie. Spiulkolot to taki pojazd którym lecisz do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu no jak zjem ta shoarme to pewnie usne zaraz juz pol dnia mi w marynacie lezy, oliwa z oliwek i pelno przypraw sol i pieprz ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś chyba ktoś chatę zjarał bo w nocy frytki smazyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu ja do ejr frajera wkladam pelno soli, majonez i keczup moge sobie dzisiaj pozwolic i tak jestem chudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Ja spaliłam 600 kalorje i też mam prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu jak spalilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Chodzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu no i dobrze ja juz dwa dni z chaty nie wyszedlem nigdzie wczoraj jakies dwojka dzieci dziewczyny pukaly mi do drzwi, bo chcialy chyba koty poglaskac, a ja sie balem otworzyc Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu W namiocie masz drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu nie jestem teraz w namiocie tylko w domu sam xd z dwoma kotami :D nazarly sie, nakarmilem dzisiaj, wysprzatalem kuwety i spia jak zabite xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu i wpada tez codziennie jakis rudy kot mi pod drzwi i mu sypie suche zarcie masakra karmie koty XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu naczynia pozmywalem, kuchnie wysprzatalem, niedlugo poodkurzam, wszystko pod kontrola B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu tak wlasciwie to we lbie tez mam dobrze, naprawde nie rozumiem dlaczego jestem taki przegryw, moze to traumy z przeszlosci i choroby psychiczne od dwoch dni mam telefon wylaczony w ogole nie chce mi sie z nikim gadac i nikogo widziec, jestem masakra jak alien samotny w ogole od dwoch dni sie do nikogo nie odzywalem, moze do kotow tylko gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Mój odpowiada kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu ja mam jednego tutaj czarnego to on jest taki zarlok masakra ciagle glodny i kradnie jedzenie ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Daj mu kebab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu dalem mu kawalek piersi z kurczaka jak kroilem, one chyba nie moga przypraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Lubi kurę mój też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu mniam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Co temu psoju on też wygięty jak kaleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 43 minuty temu no taki avatar znalazlem na laptopie przypadkiem i wrzucilem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach