Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu no napisal przegryw z 7000 postow haha, ty to dopiero przegryw jestes typie, gnijesz tu wiecej ode mnie a sie panoszysz jakbys nie wiadomo kim byl iidiooto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu idz sobie kolejny temat zaloz typu mow mi szmaato i brandzluj sie ze 20 stron nabiles i ludzie pisza ty kreetynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu To metafora ludzi odpadów i ludzi zdrowych na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu To nie jest rezerwat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu no niestety ja jestem przegryw bo 30 lat a nigdy cyckow nie widzial w zyciu ani z dziewczyna nie spalem to niestety bardziej przegrac sie chyba nie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu cos w zyciu robie nie tak, ze jestem 30 letnim praawiczkiem i nie wiem co to jest Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu a najgorsze jest to ze mialem okazje stracic praawictwo albo chodzic na randki z fajnymi dziewczynami, to ja wszystko zjeebalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Może to kwestia dużej głowy nwm. Trzeba pytać tym którym się powodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Widziałeś wiele nawet miliony te na żywo już się az tak nie liczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Może elzbieta bądź ziemniak zdradzo sekret seksualnej prosperity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Polak123 napisał: no napisal przegryw z 7000 postow haha, ty to dopiero przegryw jestes typie, gnijesz tu wiecej ode mnie a sie panoszysz jakbys nie wiadomo kim byl iidiooto xD Wdawanie się w dyskusję z zaburzonym psychicznie człowiekiem, na dodatek bezdomny nie ma najmniejszego sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu no ale ja w liceum mialem powodzenie np. bo mnie na fejsie kolezanki zagadywaly niezle laski ze szkoly, a jedna mi ciagle powtarzala, ze jestem piekny i zawsze bylem, ale to byly czasy zanim wyladowalem w psychiatryku i mialem 17-18 lat potem sie uzaleznilem od papierosow i to byl koniec niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wdawanie się w dyskusję z zaburzonym psychicznie człowiekiem, na dodatek bezdomny nie ma najmniejszego sensu. To paszoł won na co czytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu kumpel sie ze mnie jeden smial, ze tyle roznych narkotykow probowalem i faze mialem, a z dziewczyna nigdy nie spalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu sralowany probuje na siebie uwage zwrocic i przypodobac sie srelci jaki on to nie jest samiec alfa a elcia juz mokra farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Ja nie mam okazji do randkowania bo jestem nie za ładna i zawsze obsrram zbroje i się zmecze ale ludziom głównie zależy na roochaniu w związku więc można by spróbować kiedys ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Innych nie ma tu wygrywow. Pozostanie tajemnico wiary seksualny sukces. Ameno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu no ale ja nawet nie wiem co to roochanie, wiec mam podwojnie trudno, bo dziewczynom sie chce ruuchanie, a ja nie wiem co to, to jak mam miec ukochana i bejbiki ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu no wlasnie, tutaj raptem 5 osob moze pisze na zmiane a obrazajo i sie panosza, a spieerdalaj pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Może w kolejnym matriksowym wcieleniu kosmici obdarzo cię mało głowo i dużym wenzem. Jeśli pójdziesz do światła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Polak123 napisał: sralowany probuje na siebie uwage zwrocic i przypodobac sie srelci jaki on to nie jest samiec alfa a elcia juz mokra farfeluna To tak próbujesz być groźny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu dla mnie dziewczyny i kobiety to bedzie zagadka poliszynela, niestety nie moge zadnej poznac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Ja stąd wypjerdalam i nie wracam do żadnego światła. Od zawsze wiedziałam że ciemność odbytu to nie jest metafora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu w liceum mialem fajna kolezanke i mnie na randki zapraszala i pisalismy sobie i w ogole, to mnie odrzucalo ze juz miala chlopaka wczesniej i w ogole, a ja praawiczek, a juz nie znajde takiej, ktora nigdy nikogo nie miala niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu ja tez wypieerdalam ksiazke poczytac, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Iskrę weź ona widać że zakochana w tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu A byś se poszedl do krowy płatnej i wyobraził że to salowa czy jakaś sooka i jak wykrzywia ryja na ciebie z niesmakiem to byś gwaucil w dûpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Bajojaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 42 Napisano 1 godzinę temu Przy niektórych powinien być worek na łeb obowiązkowo w pakiecie. Ja swój mam. A wy nie macie wstydu beszczelne narcyze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 10 Napisano 1 godzinę temu ale ja nie mieszkam w Polsce i raczej nie bede mieszkal, bo tam za drogie zycie ja nikogo nigdy nie wezme, to mnie moze jakas wziac sobie, ja nie mam nic do gadania akurat w tej kwestii a ktora mnie wezmie?? kiedys jak bylem mlody to byly chetne, a teraz to niestety... normalni faceci zarabiaja pieniadze 20 tysiecy funtow miesiecznie a ja granie w gierki playstation i diablo 2 do konca zycia i 0 pieniedzy niestety, lajf is brutal jestem skazany na samotnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach