Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

no napisal przegryw z 7000 postow haha, ty to dopiero przegryw jestes typie, gnijesz tu wiecej ode mnie a sie panoszysz jakbys nie wiadomo kim byl iidiooto xD

idz sobie kolejny temat zaloz typu mow mi szmaato i brandzluj sie ze 20 stron nabiles i ludzie pisza ty kreetynie

no niestety ja jestem przegryw bo 30 lat a nigdy cyckow nie widzial w zyciu ani z dziewczyna nie spalem to niestety

bardziej przegrac sie chyba nie da

• Sad 1

cos w zyciu robie nie tak, ze jestem 30 letnim praawiczkiem i nie wiem co to jest Xd

a najgorsze jest to ze mialem okazje stracic praawictwo albo chodzic na randki z fajnymi dziewczynami, to ja wszystko zjeebalem

4 minuty temu, Polak123 napisał:

no napisal przegryw z 7000 postow haha, ty to dopiero przegryw jestes typie, gnijesz tu wiecej ode mnie a sie panoszysz jakbys nie wiadomo kim byl iidiooto xD

Wdawanie się w dyskusję z zaburzonym psychicznie człowiekiem, na dodatek bezdomny nie ma najmniejszego sensu.

no ale ja w liceum mialem powodzenie np. bo mnie na fejsie kolezanki zagadywaly niezle laski ze szkoly, a jedna mi ciagle powtarzala, ze jestem piekny i zawsze bylem, ale to byly czasy zanim wyladowalem w psychiatryku i mialem 17-18 lat

potem sie uzaleznilem od papierosow i to byl koniec niestety

Przed chwilą, Malowany napisał:

Wdawanie się w dyskusję z zaburzonym psychicznie człowiekiem, na dodatek bezdomny nie ma najmniejszego sensu.

To paszoł won na co czytasz

kumpel sie ze mnie jeden smial, ze tyle roznych narkotykow probowalem i faze mialem, a z dziewczyna nigdy nie spalem xD

sralowany probuje na siebie uwage zwrocic i przypodobac sie srelci jaki on to nie jest samiec alfa a elcia juz mokra farfeluna

Ja nie mam okazji do randkowania bo jestem nie za ładna i zawsze obsrram zbroje i się zmecze ale ludziom głównie zależy na roochaniu w związku więc można by spróbować kiedys ehhh

no ale ja nawet nie wiem co to roochanie, wiec mam podwojnie trudno, bo dziewczynom sie chce ruuchanie, a ja nie wiem co to, to jak mam miec ukochana i bejbiki ;/

no wlasnie, tutaj raptem 5 osob moze pisze na zmiane a obrazajo i sie panosza, a spieerdalaj pan

2 minuty temu, Polak123 napisał:

sralowany probuje na siebie uwage zwrocic i przypodobac sie srelci jaki on to nie jest samiec alfa a elcia juz mokra farfeluna

To tak próbujesz być groźny 😂

dla mnie dziewczyny i kobiety to bedzie zagadka poliszynela, niestety

nie moge zadnej poznac

w liceum mialem fajna kolezanke i mnie na randki zapraszala i pisalismy sobie i w ogole, to mnie odrzucalo ze juz miala chlopaka wczesniej i w ogole, a ja praawiczek, a juz nie znajde takiej, ktora nigdy nikogo nie miala niestety

A byś se poszedl do krowy płatnej i wyobraził że to salowa czy jakaś sooka i jak wykrzywia ryja na ciebie z niesmakiem to byś gwaucil w dûpe

ale ja nie mieszkam w Polsce i raczej nie bede mieszkal, bo tam za drogie zycie

ja nikogo nigdy nie wezme, to mnie moze jakas wziac sobie, ja nie mam nic do gadania akurat w tej kwestii

a ktora mnie wezmie?? kiedys jak bylem mlody to byly chetne, a teraz to niestety... normalni faceci zarabiaja pieniadze 20 tysiecy funtow miesiecznie a ja granie w gierki playstation i diablo 2 do konca zycia i 0 pieniedzy niestety, lajf is brutal

jestem skazany na samotnosc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się