P0123 29 Napisano 1 godzinę temu a ty szczerbaty do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ciesze sie, ze szczerbaty cierpi, gdy mnie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu jak tam szczerbaty, dzwoniles juz do Leo Klaudii Katiuszki, czy znowu na pustych slowach sie skonczylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: od początku mogę się uchylić od publicznej odpowiedzi? od kiedy nie jesteśmy razem to coś tam słyszałem ale nie chciałbym pochopnie rzucać liczbami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: od początku Na początku było słowo a potem to juz nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Naprawdę was obchodzi życie seksualne szynszyli i ilu miała byłych? Krindz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Niewiedza czasami jest o wiele lepsza wierzcie mi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no wlasnie mnie to pieerdoli, co mnie jakas latawica shrekshelka z palcami ogra, na ktora forumowi alvaro ruuchacze robili sobie zaklady?? masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) szczerbaty sie do mnie przyczepil i chcialby zebym umarl ciekawe czemu to on stad nie odejdzie na zawsze albo nie umrze, tylko ja mam to zrobic Edytowano 1 godzinę temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Na początku było słowo a potem to juz nie pamiętam. a słowo stało się ciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: mogę się uchylić od publicznej odpowiedzi? od kiedy nie jesteśmy razem to coś tam słyszałem ale nie chciałbym pochopnie rzucać liczbami Możesz tylko gdzie ty jesteś? Czekam z ziemniakami a ciebie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu a Ty onaa nie musisz rano do pracy? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, P0123 napisał: szczerbaty sie do mnie przyczepil i chcialby zebym umarl ciekawe czemu to on stad nie odejdzie na zawsze albo nie umrze, tylko ja mam to zrobic On ma obsesje śmierci. Szkoda że nie własnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Możesz tylko gdzie ty jesteś? Czekam z ziemniakami a ciebie nie ma o kurcze! musiałem pomylić adresy bo ja już jestem z jakaś babką zadzwoniłem do drzwi, powiedziałem że przyniosłem wrzątek w termosie i czy ma ziemniaki coś wyglądała na zdziwioną ale herbatą poczęstowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, P0123 napisał: a Ty onaa nie musisz rano do pracy? xD Ja nic nie muszę. Pracuje dla przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ta, do innych pisze zdychaj albo ze mam umrzec, bo mu psuje widok swoja osoba tutaj, cieszylby sie gdyby mnie tu nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu To fajnie masz xD ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Szrekszelka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu a jak mnie ktos zabiije owsik, to zaplacisz za moj pogrzeb? B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: o kurcze! musiałem pomylić adresy bo ja już jestem z jakaś babką zadzwoniłem do drzwi, powiedziałem że przyniosłem wrzątek w termosie i czy ma ziemniaki coś wyglądała na zdziwioną ale herbatą poczęstowała Co to znaczy że jesteś juz z jakaś babką? Bierzesz co jest czy jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Policji skriny pokaze i będzie na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu haha no bo kiedys wycieklo selfie w staniku szynszylki i no miala palce i paznokcie jak u shreka, a ze mnie sie smiala, ze bezrobotny, a sama miala przepracowane rece od tyrania i krotkie paznokcie jak shrek i palce serdelki, a jej fani mescy sie na mnie rzucali za to XDD pravik i srakaron xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu No zaklada te hejterskie konta ze niby kotarba i ze to nie on, a doskonale wiem, ze to on chcialby zebym umarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 182 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: powtórzę się: ja nie mam Alzheimera Wierzę na słowo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu No tu pelno inceli i tak to działa że zdjęcie w staniku i dżuma na oczach oraz w umysłach. Mje śmieszy jak zawsze. I wielka obraza ze krytyka. No chyba logiczne że jak wrzucasz zdjęcia w bieliźnie to będzie komentowane. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu ja nie bede juz typa ponizal i sie denerwowal przez te chamskie teskty o zabiiciu mnie i zyczyl mu tego samego, bo to zenada, i nie chce byc tak podly xD niech mnie nienawidzi i karmi sie ta nienawiscia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no mnie sie te palce nie podobaly, nie pamietam juz czy miala przepracowane lapy, ale paznokcie miala krotkie i palce jak serdelki, i moje pierwsze skojarzenie to shrek albo krolewna fiona po transformacji w ogra ha ha tyra w korpo to ma przepracowane rece xDD a ze mnie sie smiala, ze bezrobotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Takie ma. To nie od tyry. Jak człowiek mały to i palce ma małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 1 godzinę temu Akurat palce najmniej interesujo jakiekolwiek chlopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 1 godzinę temu no mozliwe, ale stad ta ksywa a pravik kiedys kolega, z leo katiuszka mialem jechac do Polski i mielismy odwiedzic pravika, a nigdzie z nia nie pojechalem, a od tamtej pory jestem wrogiem pravika i mnie nienawidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach