Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Mi tak samo nie ma się co czarować. To spoko i mam nadzieję, że młody się uczy nie włóczy tylko. Mi na tydzień jak się pilnuje ale za to na rtv i gry wydaje dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Zrobię czasem do obiadu, a marchew ugotuje czasem z kurczakiem i zjem, według ai warto oprócz mięsa kurczaka jeść marchew buraczki pomidory i jabłka ze wszystkich owoców i warzyw oraz mix salat W koncu mówisz rozsądniej. Ta ai dobrze mówi słuchaj sie jej tak naprawdę jedzenie nie jest drugie bo warzywa można nakupić i leczo zrobić czy zupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Weż mnie kużwa nie osłabiaj Leżak, jak Ty żyjesz ? Minimalizm wykorzystuje doświadczenie z kulturystyki do oszczędności 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W koncu mówisz rozsądniej. Ta ai dobrze mówi słuchaj sie jej tak naprawdę jedzenie nie jest drugie bo warzywa można nakupić i leczo zrobić czy zupy. Niby nie jest a i tak zawsze z 50 minimum zostawie a tak kupić tylko mięso i zostawic 21zl to tylko teoria później z wody bez przypraw fujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ty palisz to jeszcze wiecej wydasz. Po nocach sie nie włóczy ale ogólnie mało co sie uczy. Czasem tak, ale staram się palić mniej i mam palny rzucić to znów. Ok, więc pod tym względem stresu Ci nie robi, ale nauka w jego wieku to podstawa. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Fu palacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Minimalizm wykorzystuje doświadczenie z kulturystyki do oszczędności Aż takim kosztem ? Przemyśl to i nie rób z siebie błazna Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu A te udka jakieś średnie w smaku najlepsze są palki kurczaka gotowane we wczorajszej wodzie to tak przesuaka takim rosolem że jest intensywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Śmierdziel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Fu palacz Morrone też pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Aż takim kosztem ? Przemyśl to i nie rób z siebie błazna Leżak Pełnowartościowa dieta według ai tylko jeszcze muszę kupić siemie liane i omega 3 Edytowano 2 godziny temu przez Kawa prasę czyta suka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Morrone też pali Soł? Ty nim nie jesteś. Nie to nie jest męskie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Niby nie jest a i tak zawsze z 50 minimum zostawie a tak kupić tylko mięso i zostawic 21zl to tylko teoria później z wody bez przypraw fujka Kurczak musi mieć przyprawy by był smak. Ale nym teraz zjadła coś dobrego może sernik kurde nie chce mi się isc do kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Koszt to dyscyplina jak kulturysta co je ryż piersi kurczaka i warzywa dwanaście lat codziennie 3x to samo a wygląda najlepiej ze wszystkich tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kurczak musi mieć przyprawy by był smak. Ale nym teraz zjadła coś dobrego może sernik kurde nie chce mi się isc do kuchni Byly dzisiaj dubajskie ekleki 2szt za 7 ale jakoś nie przekonaly mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Tęsknię za czasami gdzie można było kupić czekolade za 1-2zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Wziolem pączka i jogurt ale od razu po przyjście zjadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Szukałem tego lianego i nie mogłem znaleźć a było wszystko inne chomik by miał raj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Tęsknię za czasami gdzie można było kupić czekolade za 1-2zl Mam pelno czekolad i batonów w domu a nikt nie je. Snickersy, twixy, marsy i co z tym robić nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Soł? Ty nim nie jesteś. Nie to nie jest męskie. Znow się czepiasz, ja pierdziele co Ty masz do mnie skończ ten krindż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: W koncu mówisz rozsądniej. Ta ai dobrze mówi słuchaj sie jej tak naprawdę jedzenie nie jest drugie bo warzywa można nakupić i leczo zrobić czy zupy. Dzisiaj Spaghetti sobie zrobiłem ale bez mięsa bylo dobre ale nie odżywcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Znow się czepiasz, ja pierdziele co Ty masz do mnie skończ ten krindż Lubi cie zaczepiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Dzisiaj Spaghetti sobie zrobiłem ale bez mięsa bylo dobre ale nie odżywcze Też dziś jadlam spagetti tylko z mięsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Znow się czepiasz, ja pierdziele co Ty masz do mnie skończ ten krindż Pasujesz do reklamy Mocnych Kiepów. Kowboj makron ujeżdżający knura tyłem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam pelno czekolad i batonów w domu a nikt nie je. Snickersy, twixy, marsy i co z tym robić nie wiadomo. Ostatnio jadłem takom gorzkom co nadzienie się rozplywa jakby byko truskawowe dobra ale 5zl mala tabliczka w sumie najlepsza gorzka co jadlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Pasujesz do reklamy Mocnych Kiepów. Kowboj makron ujeżdżający knura tyłem. A Ty pasujesz na Briożke lesbę, więc zmykaj z łaski swojej do wyra cwaniaro walnięta Ty Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A Ty pasujesz na Briożke lesbę, więc zmykaj z łaski sowjej do wyra cwaniaro walnięta Ty Od tego smrodu kiepowego ci się miesza pod deklem makrą. Weź dodaj lepiej jakiś awatar ala mokry Włoch pod prysznicem udający że gra w 365 dniach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Ostatnio jadłem takom gorzkom co nadzienie się rozplywa jakby byko truskawowe dobra ale 5zl mala tabliczka w sumie najlepsza gorzka co jadlem Moja ulubiona czekolada gorzka z nadzieniem truskawkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Też dziś jadlam spagetti tylko z mięsem. Zrobię sobie może jeszcze dzisiaj albo jutro a jogurt mlekpol kupiłem to już nie to samo kiedyś kawalki truskawki dzisiaj to różowe coś glut jak danonki nie polecam a mnie skusila cena 1,05 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Jeszcze z miesiąc temu byly kawałki truskawki coraz bardziej tnom te produkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach