Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Onaaaa napisał: Nie lubię jogurtów ani danonkow ani kefiru czy śmietany. Jedynie mleko i to do kakaa bo samo też nie bardzo. Ja po nabial tylko przemykam i szukam co za zeta chcom się pozbyć nawet jak w planach mam kupić tylko mięso no i czasem się coś trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Najlepsze co trafiłem to jakieś do picia z podbitym białkiem dla mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Weż Ty już kużwa sperdzielaj do swojego chlewu Brioszka Smooth babuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 0 Napisano 2 godziny temu Mleko fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 0 Napisano 2 godziny temu Nie dlub w nosie człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Onaaaa napisał: Nie lubię jogurtów ani danonkow ani kefiru czy śmietany. Jedynie mleko i to do kakaa bo samo też nie bardzo. O kakao to se muszę kiedy kupić też lata nie pilem pewnie jest pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 0 Napisano 2 godziny temu Wysrraj to z siebie bo każdy chce oglądać czyjeś guwienko w klopie i recenzje pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Wysrraj to z siebie bo każdy chce oglądać czyjeś guwienko w klopie i recenzje pisać Znowu widziałem podobnom do dumbo na tiktoku to się tnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Boże jakie to głupie i po co se pociela nad kolanem albo na ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Ogólnie materialnie to jakoś nie cierpię wiem że jak coś będę chciał to secw końcu ogarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Bardziej mi zależy żeby stonowac rzeczywistości i kupić sobie czasem gazete kino restauracje a nie tylko hardware czy software Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Muszę znaleźć jakieś warez serwis obejrzalbym sobie codziennie jakiś film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach