Onaaaa 943 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Zrobię sobie może jeszcze dzisiaj albo jutro a jogurt mlekpol kupiłem to już nie to samo kiedyś kawalki truskawki dzisiaj to różowe coś glut jak danonki nie polecam a mnie skusila cena 1,05 Nie lubię jogurtów ani danonkow ani kefiru czy śmietany. Jedynie mleko i to do kakaa bo samo też nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Moja ulubiona czekolada gorzka z nadzieniem truskawkowym. Ja jak widzę coś za zeta to muszę się skusic mi się przypomina ceny dzieciństwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Od tego smrodu kiepowego ci się miesza pod deklem makrą. Weź dodaj lepiej jakiś awatar ala mokry Włoch pod prysznicem udający że gra w 365 dniach. Wczoraj myślalem o avatrze, więc może wkróce się doczekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie lubię jogurtów ani danonkow ani kefiru czy śmietany. Jedynie mleko i to do kakaa bo samo też nie bardzo. Ja bym strasznie jadl gdybym kierował się tym co lubię w uk przypiekalem bulki mleczne z sosami od lodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Ja jak widzę coś za zeta to muszę się skusic mi się przypomina ceny dzieciństwa Dzieciństwo to mi przypominają gumy do żucia te owocowe i lody włoskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wczoraj myślalem o avatrze, więc może wkróce się doczekasz Nie zapomnij poćwiczyć min makarona przed lustrem. I kiepa w ustach jak u prawdziwego maczomena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu Kefir taki kwasny ale zdrowy pozywny kiedyś często kupowałem Spróbuj maslanki z kawałki czekoladzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Ja bym strasznie jadl gdybym kierował się tym co lubię w uk przypiekalem bulki mleczne z sosami od lodów Jem tylko to co lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dzieciństwo to mi przypominają gumy do żucia te owocowe i lody włoskie. Taki wagon kulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jem tylko to co lubie. Ja co tanie i pozywne i w miarę lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jem tylko to co lubie. A może rozpuszczalne też takie byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie zapomnij poćwiczyć min makarona przed lustrem. I kiepa w ustach jak u prawdziwego maczomena. Skończ w końcu pierdzielić od czapy Boni, bo naprawdę mnie powaznie wkurzać zaczynasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Krowke bym zjadł dawno nie jadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Skończ w końcu pierdzielić od czapy Boni, bo naprawdę mnie powaznie wkurzać zaczynasz Bardzo groźnie. Jak na prawdziwego kowboja przystało. Ar ju lost makrą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Spróbuj maslanki z kawałki czekoladzie Mi to strasznie smakowała strucella czy jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Mrongowska maslanka stracciatella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Bardzo groźnie. Jak na prawdziwego kowboja przystało. Ar ju lost makrą? Nie, Ty najwidoczniej się gubisz Boni i sama kużwa nie wiesz czego chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie, Ty najwidoczniej się gubisz Boni i sama kużwa nie wiesz czego chcesz Tacz jor tralala. Makrą after szałer. Hog wajb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jem tylko to co lubie. Tylko w necie sami milionerzy dzisiaj w hipermarket szynka w promocji ostatnie opakowanie wziolem wyczyszczone 3 kartony a inne pelne ludzie ciężko przedom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Ostatnio codziennie jadlem dwa paczki z nadzieniem pomarańczy nawet dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Nie lubię jogurtów ani danonkow ani kefiru czy śmietany. Jedynie mleko i to do kakaa bo samo też nie bardzo. Zsiadle mleko bylo za zeta 400ml to kupiłem pierwszy raz jadłem nawet ciekawe takie kwasne coś jakby kefir jogurtowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Budynie kiedyś byly tanie i dobre waniliowe z bitą smietana to zdrozaly prawie 3x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 0 Napisano 2 godziny temu Czemu nie śpicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu To kiedyś tych budyni po zeta to brałem pół zgrzewarki 12szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Tacz jor tralala. Makrą after szałer. Hog wajb. Bardzo zabawne Dobranoc na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Bardzo zabawne Dobranoc na noc. Pokaż agresora bo baby cię zjedzą trzeba mieć osobowość jadowitom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Bardzo zabawne Dobranoc na noc. Zapowadz knura na spoczynek kałboju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Mocne kiepy men. Kom tu kafeteria fil de flejwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Zapowadz knura na spoczynek kałboju Weż Ty już kużwa sperdzielaj do swojego chlewu Brioszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 2 godziny temu Łer e men bilongs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach