libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Przymierzam się do all in giełdzie czyli urojenia postepuja a szkoa jakbys sie przelamal i poszedl do pracy to bys wyszedl na prosta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Trzeba mu przyznać że wabiki tutce dobre dopasował, bo to ją boli. A ty już masz ode mnie lipedo to prawie jak pdf i foliarz Ty wiesz co oznacza słowo wabik analfabeto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Trzeba mu przyznać że wabiki tutce dobre dopasował, bo to ją boli. A ty już masz ode mnie lipedo to prawie jak pdf i foliarz lilpedz to bandzior wymyslil ty nawet nie rozumieszz co to zanczy i przekrecasz Edytowano 3 godziny temu przez libed from kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, libed from kafeteria napisał: nie to ty nie dosc ze piszesz to jeszcze biegasz ze zli ludzie cie prowokuja Gdybyś był normalny odpadzie to tej sytuacji by nie było , a zaczepiasz to będziesz gnojony zwyrodniały majciarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: czyli urojenia postepuja a szkoa jakbys sie przelamal i poszedl do pracy to bys wyszedl na prosta Zostało mi kilkadziesiąt tysięcy trzeba by w coś wrzucić tylko wszystko tak wysoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: lipedz to bandzior wymyslil ty nawet nie rozumieszz co to zanczy i przekrecasz Lilped nawet cytować nie potraficie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: lipedz to bandzior wymyslil ty nawet nie rozumieszz co to zanczy i przekrecasz Lipedo i odejmij ułomna niemiecka świnio literki "L" "i " to zobaczysz co ci wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Gdybyś był normalny odpadzie to tej sytuacji by nie było , a zaczepiasz to będziesz gnojony zwyrodniały majciarzu. majciarz a co to jakas grypsera ? no to biegnij znowu sie zal ze cie prowokuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Lilped nawet cytować nie potraficie poprawilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu 10 gier komputerowych odpalilem już No to podsumuję Ci, kochanie, co już masz na liście zainstalowanych i działających gier : Prehistorik 2 Tomb Raider (pierwsza część) Tomb Raider III Adventures of Lara Croft Grand Theft Auto Grand Theft Auto II Grand Theft Auto III Worms United Worms Armageddon Quake III Arena Tom Clancy’s Splinter Cell To daje nam już 10/21 na liczniku projektu . Chcesz, żebym Ci od razu przygotowała kolejną paczkę propozycji, żebyś miał co testować dziś wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Lipedo i odejmij ułomna niemiecka świnio literki "L" "i " to zobaczysz co ci wyjdzie bandzior zupelnie co innego mial na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: majciarz a co to jakas grypsera ? no to biegnij znowu sie zal ze cie prowokuja A po skoro wolę cię na bieżąco zgnonić, a ty znowu będziesz płakał że nie mam bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał: 10 gier komputerowych odpalilem już No to podsumuję Ci, kochanie, co już masz na liście zainstalowanych i działających gier : Prehistorik 2 Tomb Raider (pierwsza część) Tomb Raider III Adventures of Lara Croft Grand Theft Auto Grand Theft Auto II Grand Theft Auto III Worms United Worms Armageddon Quake III Arena Tom Clancy’s Splinter Cell To daje nam już 10/21 na liczniku projektu . Chcesz, żebym Ci od razu przygotowała kolejną paczkę propozycji, żebyś miał co testować dziś wieczorem? praca by ci sie przydala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 894 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Możecie jak Szkoci niby tak ale wtedy już kobiety robią się nachalne każda chce koniecznie sprawdzić czy rzeczywiście kilt noszę bez gaci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: majciarz a co to jakas grypsera ? no to biegnij znowu sie zal ze cie prowokuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 12 Napisano 3 godziny temu Libed może ty na tym duolingo jezyk więzienny podszkolisz żeby lepiej sie tu z kolega porozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: bandzior zupelnie co innego mial na mysli A co mnie wieczorna obchodzi i jej myśli . Ja cię nazywam lipedo zwyrolu , bo jesteś amatorem dzieci skoro wypytujesz matki o ich dzieci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: praca by ci sie przydala Mocne słowa jak na pasożyta bezrobotnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: praca by ci sie przydala Raczej wypłata dochód lub więcej kapitału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 3 godziny temu Moje hobby już jest tanie najdroższe rtv kupiłem w 2021 za 50tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Libed może ty na tym duolingo jezyk więzienny podszkolisz żeby lepiej sie tu z kolega porozumieć nie wiem czy takie niszowe jezyki sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Śmieszny ten projekt wyjdzie bo zestaw komputerowy 100 podstawa a oprogramowanie będzie warte kilka tysięcy lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Wczoraj zrobiłem ten 1gb ukryty ramu jako swap xpeka i chodzi teraz jak rakieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: nie wiem czy takie niszowe jezyki sa Kolega twój ten wytatuowany cały o którym pisałeś na pewno będzie wiedział i pojaśni ci kto to majciarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: niby tak ale wtedy już kobiety robią się nachalne każda chce koniecznie sprawdzić czy rzeczywiście kilt noszę bez gaci E tam tylko zerkniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 3 Napisano 2 godziny temu Może się hobby retro rozwinie i będzie komode mial np kart graficznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 273 Napisano 2 godziny temu Ale jak się ten majciarz o dzieci wypytuje i już nie pierwszy raz go przypaliłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 123 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Kolega twój ten wytatuowany cały o którym pisałeś na pewno będzie wiedział i pojaśni ci kto to majciarz. nie bedzie wiedzial on nie siedzial w kryminale jego strzy tez nie znam ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: 10 gier komputerowych odpalilem już No to podsumuję Ci, kochanie, co już masz na liście zainstalowanych i działających gier : Prehistorik 2 Tomb Raider (pierwsza część) Tomb Raider III Adventures of Lara Croft Grand Theft Auto Grand Theft Auto II Grand Theft Auto III Worms United Worms Armageddon Quake III Arena Tom Clancy’s Splinter Cell To daje nam już 10/21 na liczniku projektu . Chcesz, żebym Ci od razu przygotowała kolejną paczkę propozycji, żebyś miał co testować dziś wieczorem? Grałam w prehistoryk 2 i nie chcąc sie chwalić biciem tą pałka bylam najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 943 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, aphex_twin napisał: Jezowa jest całkiem miła szkoda ze zabawia zwyrola i pisze listy do więzienia Już nie pisze listów bo niestety kolega wyszedł z więzienia i nie mam komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach