Margherite 4 Napisano 7 godzin temu Czy w całej Polsce tak jest? Arktyczny wiatr. A ile drzew połamanych, same tragedie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Czy w całej Polsce tak jest? Arktyczny wiatr. A ile drzew połamanych, same tragedie. Tak wieje że ledwo mnie nie zmiotło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 6 godzin temu Rano wiało mocno, ale bywało gorzej. Dlatego zdziwiło mnie złamane drzewo u sąsiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 6 godzin temu U nas przy Biedronce na skarpie akurat jedna jest w starym kinie na wzgórku, wielkie drzewo się złamało, zwaliło się na 4 samochody zaparkowane pod Biedronką. Straż, pogotowie, w akcji. Ruch zablokowany. Okrężnie trzeba było jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 6 godzin temu W ogóle silne wiatry źle działają na organizmy ludzkie. Zwierzaki też źle znoszą wiatry. Koty zwłaszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 6 godzin temu Coraz gorsze mamy aury, z ciepłych ostatnio dni nagle zimnica i jeszcze wiatry arktyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Margherite napisał: Coraz gorsze mamy aury, z ciepłych ostatnio dni nagle zimnica i jeszcze wiatry arktyczne. U mnie pada deszcz i jutro zamiast grubego długiego rozpinanego swetra, będzie puchowa kurtka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Tak wieje że ledwo mnie nie zmiotło. Dziś jechałem skuterem jak zawiało myślałem jest jakiś huragan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 288 Napisano 5 godzin temu Wiatr normalnym zjawiskiem jest na jesieni i ja lubię jak wieje tym bardziej że to jest przejściowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 288 Napisano 4 godziny temu Jedyny problem to liście wypada uprzątnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, Fifofa napisał: Dziś jechałem skuterem jak zawiało myślałem jest jakiś huragan. Skuterem to jeszcze bardziej wieje. Szłam na moście i musialam się trzymać poręczy bo bez tego mnie cofało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Get Out napisał: Wiatr normalnym zjawiskiem jest na jesieni i ja lubię jak wieje tym bardziej że to jest przejściowe. Pod warunkiem że cie nie zwiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Skuterem to jeszcze bardziej wieje. Szłam na moście i musialam się trzymać poręczy bo bez tego mnie cofało Dalej pojechałem z 2 km widzę motocyklistę jedzie na jednym kole, dopiero co wyjechał z domu,.mam nadzieję go nie zawiało dalej jak tak robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 4 godziny temu Oj złotej polskiej jesieni to nie będzie w tym roku. Nie będzie. Chyba że się jakieś anomalia wkradną i będzie znowu duże ocieplenie tak jak ostatnio, poniedziałek, wtorek po 27 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Dalej pojechałem z 2 km widzę motocyklistę jedzie na jednym kole, dopiero co wyjechał z domu,.mam nadzieję go nie zawiało dalej jak tak robił. A ty dojechałeś czy zawróciłeś że za bardzo wieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 288 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Pod warunkiem że cie nie zwiewa To musiała by być jakaś trąba powietrzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ty dojechałeś czy zawróciłeś że za bardzo wieje? Dojechałem były tylko takie momenty gdzie mnie dorwało z 2 razy. Jak wiało z 700 metròw tylko trwało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: To musiała by być jakaś trąba powietrzna. Ale ledwo doszłam dziś ty silniejszy to dasz rade przy trąbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Fifofa napisał: Dojechałem były tylko takie momenty gdzie mnie dorwało z 2 razy. Jak wiało z 700 metròw tylko trwało. Najlepiej wtedy autem jak tak wiele. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najlepiej wtedy autem jak tak wiele. Autem jeszcze dłużej bym jechał była po 13 O 14 możesz prędzej iść na pieszo będzie szybciej.. Najszybciej ja jadę rowerem niż autem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Autem jeszcze dłużej bym jechał była po 13 O 14 możesz prędzej iść na pieszo będzie szybciej.. Najszybciej ja jadę rowerem niż autem. O i kolejny minus mieszkania w dużym mieście. Ja wszędzie autem szybko dojadę tylko problem w tym że nie lubie jeździć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 3 godziny temu O 16 jest masakra stoisz od skrzyżowania do skrzyżowania. Dojechać do świateł to 3 z się zmienia na zielone,. dopiero dojedziesz do świateł aby za 4 razem przejechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: O i kolejny minus mieszkania w dużym mieście. Ja wszędzie autem szybko dojadę tylko problem w tym że nie lubie jeździć. Nie ma szans tam gdzie mieszkam o tych godzinach co piszę. Ścieżka rowerowa jest bardziej przejezdna. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 3 godziny temu Jeszcze jak jadę są nowe remonty ulic, niedługo całkiem zablokują co tydzień jakieś niespodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: O 16 jest masakra stoisz od skrzyżowania do skrzyżowania. Dojechać do świateł to 3 z się zmienia na zielone,. dopiero dojedziesz do świateł aby za 4 razem przejechać. U mnke korek to nazywam coś gdzie stoję 5 minut zeby objechać całe miasto wystarczy mi 15 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 288 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Ale ledwo doszłam dziś ty silniejszy to dasz rade przy trąbie Ale doszłaś i to jest istotne . Nie będę dawał rady żywiołowi tylko się schronie w piwnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 288 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: O i kolejny minus mieszkania w dużym mieście. Ja wszędzie autem szybko dojadę tylko problem w tym że nie lubie jeździć. W miastach wiecznie problemy są , bo po prostu jest za dużo homo sapiens w jednym miejscu i jeden na drugim siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale doszłaś i to jest istotne . Nie będę dawał rady żywiołowi tylko się schronie w piwnica. Ledwo a gość sie nawet ze mnie smiał ale mu łatwo bylo isc bo miał ze 100 kg będziesz powniczył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 116 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: U mnke korek to nazywam coś gdzie stoję 5 minut zeby objechać całe miasto wystarczy mi 15 minut. Mam trasę gdzie jest buspas a ja mogę Lecę buspasem i się wciskam przed samochòd. Nie na każdej ulicy tak sie da, nie ma buspasòw. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najlepiej wtedy autem jaj tak wiele. Autobusem potrafi szarpać przy trąbie a co dopiero autem.Dawno temu jechałam autobusem jakieś może 30 lat temu, szarpało autobusem. To faktycznie była chyba trąba powietrzna, bo potem do domu ledwo mogłam dojść. Zapychało powietrzem płuca. Po fakcie pomyślałam że mogłam do kogoś do domu wejść i odsapnąć, przecież wszyscy się znamy. Zwłaszcza na otwartej przestrzeni, moje 2 łąki i po drugiej stronie były też 2 łąki innego sąsiada, i tutaj nie było czym oddychać. Między domami jako tako, więc szłam. 2 dni się źle czułam potem. A byłam młodziutka wtedy. No ale mnie nie porwało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach