Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 7 godzin temu Miasto z waszych podatków kupi ode mnie ziemię tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 7 godzin temu Jabłka była promka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Kupiłem 10 jabuszek Ł zjadłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ł zjadłeś. Jeszcze nie bo muszę umyc nóż i wyparzyc po porcjowaniu kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 7 godzin temu Ale będę jadł teraz mam 3tyg wolnego no ziemię muszę pilnować dokumenty bo miasto chce kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Moje życie toczy się teraz od dentysty do dentysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 6 godzin temu miasto kupi od ciebie za 100 a sprzeda deweloperowi za 1000+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Jeszcze nie bo muszę umyc nóż i wyparzyc po porcjowaniu kurczaka Literę "ł" w słowie jabuszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: miasto kupi od ciebie za 100 a sprzeda deweloperowi za 1000+ Pewnie tak ale potrzebuje kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Jest 5 osób dlugo czekali kilkadziesiąt lat żeby to sprzedać ja tob1,5 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Literę "ł" w słowie jabuszek. Tak stylowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Jest 5 osób dlugo czekali kilkadziesiąt lat żeby to sprzedać ja tob1,5 roku możesz zablefować że nie chcesz sprzedawać to ci nadpłacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: możesz zablefować że nie chcesz sprzedawać to ci nadpłacą Będzie na kilka lat bez pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Dzisiaj mnie pies chciał dziabnac w noge aż się zdziwiłem ale bylem szybszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Tak stylowka No to nie możesz w jednym poście pisać 13 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Kupiłem 10 jabuszek a w drugim 12 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Jabłka była promka xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No to nie możesz w jednym poście pisać a w drugim xd Mogę tak udowadniam że wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 6 godzin temu jej też jej ostatnio jabuszka pasują do brzuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Dzisiaj mnie dentystka skasowala na 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Dzisiaj mnie dentystka skasowala na 100 ode mnie ostatnio wziela 150 za 2 osoby. Szok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ode mnie ostatnio wziela 150 za 2 osoby. Szok! Drogo bo prawie nic nie zrobiła oprócz przeczyszenia kanalow i nowy antybiotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Według mnie taka zbędna wizyta wyzysk 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Według mnie taka zbędna wizyta wyzysk 100 To mój kot jest droższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 770 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Drogo bo prawie nic nie zrobiła oprócz przeczyszenia kanalow i nowy antybiotyk szok tak tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: szok tak tanio Moja według ai jest najtańsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu No posorzatalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu Nóż wyparze i można jeść jabuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ł zjadłeś. Może i lepiej ten androida mogę pcety robić pendrive nie wiem czy jabuszko by tak się dalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 8 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: jej też jej ostatnio jabuszka pasują do brzuszka Ostatnio mi stał po spa do długi do pepka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Może i lepiej ten androida mogę pcety robić pendrive nie wiem czy jabuszko by tak się dalo Fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 5 godzin temu Ale taElka się na ortografii zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach