Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
caryca rzeczywistości tak

Ważna informacja dla płci męskiej

Polecane posty

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

A skąd wiesz ze jest zależna? Może ma majątek na koncie? Wychowujesz dzieci chlopa więc jakie to pasożytnictwo? Do kamieniołomów niedlugo pójdziecie feninistki

ja nie wychowuje cudzych dzieci, mam swoje, wystarczą mi 😜

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ja nie wychowuje cudzych dzieci, mam swoje, wystarczą mi 😜

No o tym pisze. Jeśli chlop ci nie dał wyboru to co to za chlop. Zazdrościcie ze se kobieta moze pospać 18 h xD

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

nie ma jak hejtować za codzienną aktywność fizyczną. No brawo, to jest bardzo na poziomie 😜

Jak piszesz ze codziennie w trakcie pracy robisz półmaraton na podbiurkowej biezni to trudno nie unieść brwi i nie skomentować.😄

• Haha 1

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

No o tym pisze. Jeśli chlop ci nie dał wyboru to co to za chlop. Zazdrościcie ze se kobieta moze pospać 18 h xD

ale ja chciałam dzieci to je mam. Nie kumam. Gdybym nie chciała to bym nie miała. A ambitna byłam też przed dziecmi, nigdy nie sypialam 18h

Przed chwilą, salix napisał:

Jak piszesz ze codziennie w trakcie pracy robisz półmaraton na podbiurkowej biezni to trudno nie unieść brwi i nie skomentować.😄

No robie 21 km. To dystans półmaratonu

ale ja chciałam dzieci to je mam. Nie kumam. Gdybym nie chciała to bym nie miała. A ambitna byłam też przed dziecmi, nigdy nie sypialam 18h

To żałuj. 

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

To żałuj. 

Ale to ty mi wmawiasz że powinnam zazdrościc leniwej amebie leniwego życia. Podczas gdy ja nigdy nie byłam tego typu człowiekiem

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

żeby być niezależną i robić co chce? a nie pasożytować na innych?

Wtrącę się. 

Pisałaś, że mało czasu masz na wszystko, bo pracujesz od rana do 22 giej.

Niby kiedy robisz co chcesz?  

Uważam, że ubieram się skromnie, a mam więcej  szmatek, butów i torebek niż moje pracujące koleżanki. 

Ale to ty mi wmawiasz że powinnam zazdrościc leniwej amebie leniwego życia. Podczas gdy ja nigdy nie byłam tego typu człowiekiem

No to dobrze ze robisz co lubisz natomiast nazywanie kogoś leniwa ameba bo ma odmienny temperament i potrzeby też jest yebniete. Jeden jest ambitny i lubi łapać 100 rzeczy za gucz aż zdechnie a drugi se woli poleżeć. No i tyle w temacie. 

• Like 1

Lato mija a qwerty wciąż sucha 😛

i te medale haha myslalam ze te medale z maratonów dla starych zgrzybialych ludzi i te inne atrakcje to jest zamiast terapii w kryzysie wieku średniego a qwercia przecież terapie niby ma zapewniona😛

ona sie kreuje na taka sport hotke a nawet biegac nie umiała bo libeda wypytywała co zle robi 😀 chyba ze udawała sweet .i d i o t.. i to było preludium do wysłania racic 😛 ale ona zazwyczaj nie udaje 😀

a dua lipa fajna ściągnęliście mnie myślami bo właśnie dziś se o niej myslalam ze mi sie podoba 😛

Edytowano przez aphex_twin
  • Haha 1

Jestem zabezpieczona finansowo. Córka mojego męża ma swoją mamę i to ona ją oczywiście wychowuje w podziale z jej tatą (choć cieszę się, że tak fajny dzieciak jest obecny także w moim życiu). Sprząta gosposia. Doprawdy nie wiem, jak ukoić ból tyłków tych dwóch babochłopów 🙂 

1 minutę temu, Baba napisał:

Wtrącę się. 

Pisałaś, że mało czasu masz na wszystko, bo pracujesz od rana do 22 giej.

Niby kiedy robisz co chcesz?  

Uważam, że ubieram się skromnie, a mam więcej  szmatek, butów i torebek niż moje pracujące koleżanki. 

a w miedzyczasie robie co chce. jak sie ma firme to sie nie pracuje non stop, raz wiecej raz mniej, czesc roboty deleguje i sprawdzam. Nie musze wyrabiać du/pogodzin. Obskakuje depilacje, kosmetyczke, masazyste, joge, pierdyliard zajęć dodatkowych z dziecmi i jeszcze kawke z psiapsi. No i na kafe jeszcze sie chwila znajdzie

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

No robie 21 km. To dystans półmaratonu

Wiem jaki jest dystans półmaratonu i jakie jest srednie tempo biegu też wiem. Jeśli do tego dochodzi jeszcze wizerunek zapracowanej od świtu do nocy, to naprawdę bardzo się to przestaje wszystko spinać zwłaszcza ze byla mowa o codziennych polmaratonach.

1 godzinę temu, Qwerty88 napisał:

no na pewno laska w looku Dua Lipy by sie hajtnela z rozwodnikiem z przychówkiem i problematyczną eks żoną i kontuzją kolana, zamiast ze zdrowym gościem z czystą kartą 

Haha jaki bol duupy 😀

kontuzja kolana ale przypal u partnera. Niczym schizofrenia paranoidalna 

qweta z tobą serio jest coraz gorzej ty zawsze byłaś taka zakompleksiona zgorzkniała zazdrośnica cyz ci sie ostro pogorszyło? Nie ma miecza wiec nie ma kto ci zadać tego pytania…

• Like 1

1 minutę temu, salix napisał:

Wiem jaki jest dystans półmaratonu i jakie jest srednie tempo biegu też wiem. Jeśli do tego dochodzi jeszcze wizerunek zapracowanej od świtu do nocy, to naprawdę bardzo się to przestaje wszystko spinać zwłaszcza ze byla mowa o codziennych polmaratonach.

Haha tyle to można z psem zrobić co poniektórzy. W maratonie czy pol mimo wszystko chodzi tez o jakis czas 😛

Przed chwilą, salix napisał:

pisalam ci że chodze przy predkości 7,5. Nie kumam doprawdy o uj ci jeszcze chodzi. Wiadomo że rekordu świata codziennie nie bije. Jesteś jakaś ograniczona umysłowo że takie wnioski wyciągnelas?

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

a w miedzyczasie robie co chce. jak sie ma firme to sie nie pracuje non stop, raz wiecej raz mniej, czesc roboty deleguje i sprawdzam. Nie musze wyrabiać du/pogodzin. Obskakuje depilacje, kosmetyczke, masazyste, joge, pierdyliard zajęć dodatkowych z dziecmi i jeszcze kawke z psiapsi. No i na kafe jeszcze sie chwila znajdzie

Po co tak obskakujesz te salony piękności? 

Jesteś kobietą gorszego sortu (rozwódką z dziećmi), tacy są na straconej pozycji. Szkoda przepłacać 🤭

• Haha 3

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ale o co się rozchodzi z to bieznio. Ze siedzisz i nogami machasz pod stołem czy co

🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się