Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Wyprowadziłeś sie z domu w marcu, potem złożyłeś pozew, pierwsza rozprawa to jest około 1 roku w sprawach rozwodowych, czyli rozwód najwcześniej marzec 2021. A od grudnia już bzykałeś Ewkę, będąc mężem pierwszej żony. Dobrze zrozumiałam?

jak był w zwiazku abuzywnym to moze dobry uczynek, skad tam ci wiedziec, po co drazysz czlowieku

3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ogólnie widze bo nie jestem ślepa. Nie reaguj to se znajdzie inny wątek i zapanuje pokój na kafe. 

Myślisz? To już trwa zatrważająco długo...

3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

i zapanuje pokój na kafe. 

Proponuję kilka pokoi. Wszystkie bez klamek...

• Haha 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Wyprowadziłeś sie z domu w marcu, potem złożyłeś pozew, pierwsza rozprawa to jest około 1 roku w sprawach rozwodowych, czyli rozwód najwcześniej marzec 2021. A od grudnia już bzykałeś Ewkę, będąc mężem pierwszej żony. Dobrze zrozumiałam?

Malo tego. Zanim poznałem Ewe spotykałem się tez z innymi kobietami. Jestem dorosly. 

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Dokładnie bez sensu sie dają wplątywać znudzonej bieżnia i zyciem racicy 

z niej jedynie należy mieć bekę a nie sie tlumacxyc 😛

Akurat inna racice mam

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dla mnie to zwykły prosty i zaszczuty facet, który ma sznur na szyi i się wplatał w dziadostwo 😴

Mówiłaś tak Buni, gdy wchodziłaś mu do łóżka w domu matki? 🙂

Ludzie racica jest nieszczęśliwa i kompletnie nic do niej nie dociera gadka z nią to jak gra w szachy na zasrranej planszy:p ona sądzi ze bycie poyebanym zdesperowanym milfem to komplement jak wy chcecie ja wyjasnic na dłuższa mete? Ona żyje w jakims zaprzeczenie 😀tylko beka z niej was wyzwoli 

Babochlop o IQ szlabanu, który otwiera za najniższą krajową, nazywa kogokolwiek prostym 😉

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Baba **nie ababa 🤧

ababa bede pisal i co mi zrobisz 😄 ?

idz zglos to na policje ze błedy robie 😄

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

3 minuty temu, selkie napisał:

Przede wszystkim zwierzała się, że ten grubas, z którym tworzy pseudo związek, powoduje, że jest sucha jak wiór 🙂 Forum jej chyba pomaga 🙂

Boję się zapytać, czy pójdziemy na Wielki Marsz, bo musielibyśmy znowu wstać z kanapy 😘😜

Nie rozumiem jej. Napisala tu tyle rzeczy od opowieści, ze jest po rozwodzie i podziale opieką nad dziećmi po sprawy intymne z obecnym partnerem. A to podobno ja sypie sie przed nią 😀

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Malo tego. Zanim poznałem Ewe spotykałem się tez z innymi kobietami. Jestem dorosly. 

To patrz na to:

"Przed chwilą, selkie napisał:

To w sumie nie twoja sprawa, żałosna plotkaro, ale wyjątkowo odpowiem - mój mąż był po rozwodzie, gdy się poznaliśmy. Więcej twojej chorej ciekawości zaspokajać nie będę, żebyś się miała pod co brandzlować, niech ci Madzia uzupełnia luki mitomaniami 🙂 

"

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ludzie racica jest nieszczęśliwa i kompletnie nic do niej nie dociera gadka z nią to jak gra w szachy na zasrranej planszy:p ona sądzi ze bycie poyebanym zdesperowanym milfem to komplement jak wy chcecie ja wyjasnic na dłuższa mete? Ona żyje w jakims zaprzeczenie 😀tylko beka z niej was wyzwoli 

Powiem Ci, że to rzeczywiście jest nie do zakończenia i przegadania. Ona nie zna granic i końca.

Dorbze ze racica nie widziała foty dediego bo by dostała ejakulacji 😛 i zayebala Ewkę gołymi rencyma 😛

Przed chwilą, selkie napisał:

Powiem Ci, że to rzeczywiście jest nie do zakończenia i przegadania. Ona nie zna granic i końca.

Ona pisze o qwer

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Dorbze ze racica nie widziała foty dediego bo by dostała ejakulacji 😛 i zayebala Ewkę gołymi rencyma 😛

Taki czad powiadasz

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Nie rozumiem jej. Napisala tu tyle rzeczy od opowieści, ze jest po rozwodzie i podziale opieką nad dziećmi po sprawy intymne z obecnym partnerem. A to podobno ja sypie sie przed nią 😀

Uwierz, napisała tu o wiele więcej ciekawych rzeczy z życia desperatki, która potrzebowała terapii na niską samoocenę... 😎

za to ty kłamiesz jak z nut

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

Dokładnie!! Libed ty nawet nie wiesz że dzisiaj grasz dla mojego teamu! Nawet jak "szczerbaty menel" to Ewka zawsze bedzie zazdrość wmawiać 😜

ja nie gram dla zadnego teamu jestem niezalezny i krece beke a ty nie rozumiesz ze nie pisze o x czy y tylko o mentalnosci niektorych bab i to byla przenosnia a nie ze daddy czy jak mu tam jest menelem bez zebow. 

nie rozumiesz albo przekrecasz

Ona nie ma rigczu przede wszystkim i kazde szambo wylane na nią obraca jako komplement serio szkoda zycia lepiej chodźcie na temat o klubie lava, skończcie być rozrywka dla zakompleksionego milfa pod 50 bez krzty klasy. 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

To patrz na to:

"Przed chwilą, selkie napisał:

To w sumie nie twoja sprawa, żałosna plotkaro, ale wyjątkowo odpowiem - mój mąż był po rozwodzie, gdy się poznaliśmy. Więcej twojej chorej ciekawości zaspokajać nie będę, żebyś się miała pod co brandzlować, niech ci Madzia uzupełnia luki mitomaniami 🙂 

"

Co to jest? Zbierasz posty z Kafe?

Dlatego ja mam świadomość, jakby to było realnie 😄

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

już bzykałeś Ewkę,

moze dopiero w noc poslubna 😄 skad wiesz kiedy byl sex 😄 ?

niektorzy podobno sa w zwiazkach bez sexu bo im libido spadlo tak na kafeterii czytalem 😄

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

ja nie gram dla zadnego teamu jestem niezalezny i krece beke a ty nie rozumiesz ze nie pisze o x czy y tylko o mentalnosci niektorych bab i to byla przenosnia a nie ze daddy czy jak mu tam jest menelem bez zebow. 

nie rozumiesz albo przekrecasz

Idealnie to pasuje dzisiaj do mojej narracji.

20 minut temu, Qwerty88 napisał:

nie ma szans na rozwód w 9 miesięcy. Ewka twierdziła, że cie POZNAŁA jak byłeś po rozwodzie. Czyli kłamała. Sorry, ożeniłeś sie z kłamczuszką.

Bingo 😅👊Od dawna to wiedziałam. 

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Co to jest? Zbierasz posty z Kafe?

To jakaś nowość dla ciebie? Ta wariatka ma skriny z forum o kupie z 5 lat 😀 tuż obok zdjęc dziedzi w galerii w telefonie . Używa ich do ‚pojasniania’ 😀

teraz po latach odkryła ze na poczcie tez można czytać stare posty wiec teraz chyba już pamięć telefonu lekko odpoczęła 😛

Ona nie ma rigczu przede wszystkim i kazde szambo wylane na nią obraca jako komplement serio szkoda zycia lepiej chodźcie na temat o klubie lava, skończcie być rozrywka dla zakompleksionego milfa pod 50 bez krzty klasy. 

Ok, idę (suknię balową bym włożyła) 😎

2 minuty temu, selkie napisał:

Uwierz, napisała tu o wiele więcej ciekawych rzeczy z życia desperatki, która potrzebowała terapii na niską samoocenę... 😎

A wiesz, że Qwerty zbiera Twoje wypowiedzi? Nie wiem. To trochę dziwne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się