Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

24 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mhm. Nie wyszedł ci tekst bo sam musisz spermić do 1 procenta wyjątkowo nieogarniętych 🙂

Dobrze że tobie z synem wychodzi 😁

Przed chwilą, selkie napisał:

Myślicie, że racica dojdzie przed północą? 🙂

Wy macie coś innego na tapecie niż seks w każdym możliwym wydaniu? Nikt tu się nie brandzluje bo wasza story to żaden grej podniecający a raczej aseksualby z cudzym bombelkiem w tle

• Haha 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

to nie była odpowiedź do ciebie, nie czuj się w obowiązku odpowiadania na każdy mój post, tak sobie tylko z libedem dywagujemy 😜 wyluzuj

Jestem wyluzowany. Nawet bardzo. Co nowego jutro wymyślisz? Bo nie wiem czy zaglądać. Nie chce mi sie pracować. 

2 minuty temu, selkie napisał:

Myślicie, że racica dojdzie przed północą? 🙂

Wątpię, ponieważ koleżanka Qwerty zwierzała się tu, że nie lubi seksu. 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Jestem wyluzowany. Nawet bardzo. Co nowego jutro wymyślisz? Bo nie wiem czy zaglądać. Nie chce mi sie pracować. 

zależy co kłamczuszka nakłamie, będziemy pojaśniać na bieżąco 😜

11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Sorry, muszę zapytać kto by ciebie chciał? Bo na forum szału nie robisz a wiecznie się wywyższasz rozchwytywaniem. Kto tam na ciebie poleciał?

No mąż pozyskany w realu. Nie w sieci, na dziale dla zboczeńców 😅

Nie robię szału? Zawsze, gdzie jestem tematy się kręcą nudziaro, kiedy ty wyczekujesz za Widmo, by mu obsesyjnie dowalić. Płyń chorągiewko 👊😌

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Nie mam zamiaru, pomogłeś mi udowodnić jej mijanie się z prawdą. Dzięki! Tej informacji mi właśnie brakowało do linii czasu

Nie ma za co. To jutro będzie o tym, że Ewka rozbija związki? 

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Wy macie coś innego na tapecie niż seks w każdym możliwym wydaniu? Nikt tu się nie brandzluje bo wasza story to żaden grej podniecający a raczej aseksualby z cudzym bombelkiem w tle

dla wielu tutaj bejbiki sa podniecajace i sexowne huh

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

No mąż pozyskany w realu. Nie w sieci, na dziale dla zboczeńców 😅

Nie robię szału? Zawsze, gdzie jestem tematy się kręcą nudziaro, kiedy ty wyczekujesz za Widmo, by mu obsesyjnie dowalić. Płyń chorągiewko 👊😌

Ale wiesz ze sie kreci kolo sraki nie z powodu twojej zayebistosci? 

zależy co kłamczuszka nakłamie, będziemy pojaśniać na bieżąco 😜

Ustalono, że nigdzie nie wychodzą, a podręczna twierdzi, że chodzą... To ci Pan kolanko 😅

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Nie ma za co. To jutro będzie o tym, że Ewka rozbija związki? 

a ile rozbiła?

11 minut temu, Qwerty88 napisał:

No, nie do końca 😜 ja jestem wygrywem tej sytuacji, zawsze chcialam miec dzieci, plus były płaci alimenty, bierze dzizeci na miesiąc na wakacje, same plusy 😜

Wierzymy, totalnie wygrałaś 🥇 

3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

kazd ababa sadzi ze jej inne baby chca chlopa ukrasc 

nawet jak ten chlop to szczerbaty menel. takie zycie

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ale wiesz ze sie kreci kolo sraki nie z powodu twojej zayebistosci? 

Długo by opowiadać... I nie jest moim ojczymem. Proszę zakończyć kazirodcze wątki i nie bawić się w  Widmo 😄

Ustalono, że nigdzie nie wychodzą, a podręczna twierdzi, że chodzą... To ci Pan kolanko 😅

Libed ma rację, ona próbuje za wszelką cenę zbudować tu ich wizerunek, a on jak cieć maliniak wali prawdę prosto z mostu i cały czar pryska. Ciekawe czy cokolwiek było prawdą z tego co powiedziała. Dzisiaj szkolenie w Cosinusie prowadziła podobno rano, to potwierdził. A co z całą resztą??

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

Baba **nie ababa 🤧

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Uwierz, forum zrobiłoby się czystsze, gdyby ta lampucera skończyła dochodzić na nasz związek. Nie każe ci podzielać mojego zdania, według mnie jej emocje są nienormalne.

Długo by opowiadać... I nie jest moim ojczymem. Proszę zakończyć kazirodcze wątki i nie bawić się w  Widmo 😄

Huh?

a ile rozbiła?

Chyba zadnego, skoro ja wyprowadziłem sie z domu w marcu, a jej nie znałem. Poprawka, wiedzialem, że piszę taka jedna na Kafe.

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

Dokładnie!! Libed ty nawet nie wiesz że dzisiaj grasz dla mojego teamu! Nawet jak "szczerbaty menel" to Ewka zawsze bedzie zazdrość wmawiać 😜

Libed ma rację, ona próbuje za wszelką cenę zbudować tu ich wizerunek, a on jak cieć maliniak wali prawdę prosto z mostu i cały czar pryska. Ciekawe czy cokolwiek było prawdą z tego co powiedziała. Dzisiaj szkolenie w Cosinusie prowadziła podobno rano, to potwierdził. A co z całą resztą??

Dla mnie to zwykły prosty i zaszczuty facet, który ma sznur na szyi i się wplatał w dziadostwo 😴

Przed chwilą, selkie napisał:

Uwierz, forum zrobiłoby się czystsze, gdyby ta lampucera skończyła dochodzić na nasz związek. Nie każe ci podzielać mojego zdania, według mnie jej emocje są nienormalne.

Ogólnie widze bo nie jestem ślepa. Nie reaguj to se znajdzie inny wątek i zapanuje pokój na kafe. 

libed napisal co innego 😄 

Ja nie twierdzę, że nigdzie nie wychodzę. Określenie kanapa to okreslenie, że nie chodzę do klubów. Cos jeszcze?

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Chyba zadnego, skoro ja wyprowadziłem sie z domu w marcu, a jej nie znałem. Poprawka, wiedzialem, że piszę taka jedna na Kafe.

Wyprowadziłeś sie z domu w marcu, potem złożyłeś pozew, pierwsza rozprawa to jest około 1 roku w sprawach rozwodowych, czyli rozwód najwcześniej marzec 2021. A od grudnia już bzykałeś Ewkę, będąc mężem pierwszej żony. Dobrze zrozumiałam?

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Wątpię, ponieważ koleżanka Qwerty zwierzała się tu, że nie lubi seksu. 

Przede wszystkim zwierzała się, że ten grubas, z którym tworzy pseudo związek, powoduje, że jest sucha jak wiór 🙂 Forum jej chyba pomaga 🙂

Boję się zapytać, czy pójdziemy na Wielki Marsz, bo musielibyśmy znowu wstać z kanapy 😘😜

4 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Uspokój sie bo to oblesne i pedo

ja tego nie zachwalam

2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Ogólnie widze bo nie jestem ślepa. Nie reaguj to se znajdzie inny wątek i zapanuje pokój na kafe. 

Dokładnie bez sensu sie dają wplątywać znudzonej bieżnia i zyciem racicy 

z niej jedynie należy mieć bekę a nie sie tlumacxyc 😛

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się